-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
Én is most beszéltem le velük a történetet. Kicsit megy az angol, jobban értem, mint ahogy beszélem, és féltem, hogy hivatalos társalgási szinten gondom lesz. Előre leírtam fordítóval mit szeretnék, mi a bajom. Leírtam a NATO féle betűzéssel is a mél címemet, bekészítettem minden lehetséges adatot. Azzal kezdtem, hogy bocsi, zsenge az angolom, mondta nem baj, de meg se próbált lassabban/érthetőbben beszélni, plusz néha kihagyott a vonal De simán ment a dolog. Mél címet kért, a nevemet, és a kártyaszám utsó 4 számjegyét. Törölte a telszámot az azonosításból, beléptem és viola A hívás ideje 3:44 volt várakozással együtt.
Köszönöm az itt kapott segítséget![ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje nem kapom meg a 2 lépcsős bejelkezéshez küldött sms-t. Eddig ment simán, tegnap óta nem. Telenoros vagyok, felhívtam őket, állítólag nincs semmilyen tiltás erre vonatkozólag, szűrő sincs aktiválva a telcsin. Van tapasztalatotok ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500