Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Magyarországról regisztrált PayPal-ból továbbra sem enged EUR-t kiutalni EUR számlára?
Egy drága sporteszközt szeretnék eladni személyesen egy német vevőnek. Ár EUR-ban van. Két lehetőségünk van, vagy "PayPal family and friends" de akkor megszívom a konverziót, hiába van Wise meg N26 számlám. Vagy banki átutalás, de ott meg benne van hogy nem instant hanem 2 napig várni kell. Élőben ez nyílván rizikós, hogy elviszi a cuccot, a pénzem meg drukkolok hogy megjöjjön 2 nap múlva. OK, még nem fordult elő velem hogy egy elindított utalást visszafordítottak volna, de elvileg benne van.
De a PayPal annyira rosszul vált, hogy inkább ezt választom szerintem. Vagy ebben változott már a PayPal? -
zsero
aktív tag
Sziasztok, Wise - Transferwise USD számlára ki lehet már utalni? Két éve próbáltam, akkor nem engedte, magyar állampolgárnak csak Ft-ot engedett, a PayPal-os lehúzós váltással természetesen.
-
zsero
aktív tag
Nekem ezek a gyanúsan sablonos részek (berakom hogy Google legalább megtalálja ha valaki ugyanezt kapja):
>>>
Thanks for the response, Am satisfied with your final price and the condition, i will be paying you through paypal so i'd like you to get back to me with your paypal detail as listed below:Name:
Paypal email:
Phone Number:
Price:
Home address for pickup:So i will be expecting your response with your full paypal details so i can proceed with the transfer, if you don't have a paypal account i will advice you to visit the paypal web side via www.paypal.com follow their procedure register and get an account with them once you are done with your paypal registration get back to me with your full paypal details as requested so i can proceed with the transfer and get back to you once am done with the transfer, awaiting for your response soonest though!!!
Thanks.
>>>>>>
I hope you don't mind getting an account with PayPal. It's really reliable and easy to use PayPal,all you need to do is visit www.paypal.com and register with them. When you are done with the registration send me the email used for the registration with PayPal so i can pay in.Thanks !!
>>>Valamint a 3 telefonszám mind angol 70-es telefonszám, amire ha rágoogle-özöl (+4470) az jön ki hogy szinte csak scam-re használják.
>>>
further information you can call me on my tell +447031968643 or +447031954598 or +447031943601
waiting your respond!!!Thanks.
>>>[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
válasz Zozzant #31065 üzenetére
Közben utánaolvastam, ami gyanús volt hogy 3 db +4470-es telefonszáma van, amit ha beírsz Googlebe azonnal csupa scam story jön ki. Megkérdeztem IBAN vagy Transferwise nem megy és nem, csak Paypal. Meg nem is alkudott, az első összeget elfogadta amit írtam.
Én arra jöttem rá hogy phishing lehet. Mert egy kamu Paypal emailre nem kattintasz rá, meg a Gmail is kiszűri, de ha ír egy teljesen perszonalizált emailt hogy kaptál 2700 EUR-t ettől az embertől és ide kattintva fogadhatod akkor simán belehúz a csőbe és beírod az adataidat egy kamu Paypalnak látszó oldalon.
Tehát a kocsit szerintem el sem vitte volna, csak a Paypal accountot akarta.
-
zsero
aktív tag
Egy Cseh srác szeretné megvenni egy jófogáson kínált autómat és Paypallal fizetne, előre, a teljes összeget. Ebben lehet valami átverés? Vissza lehet vonni a Paypalt? Furcsa nekem hogy 4 db angol telefonszáma van, de lehet hogy csak kint dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
Előbb utóbb kivenném a pénzt, csak gondoltam deviza számla helyett inkább ott tartom. Limitet meg úgy is le kellett vennem a fogadás miatt, bár volt vagy 2 hónap, 2 email meg 1 telefonálás amíg megadták.
Akkor valószínű bent hagyok annyit ami USD-s vásárlásra kellhet, a többit meg kiveszem Forintban.
-
zsero
aktív tag
Tapasztalatotok alapján mennyire megbízható - biztonságos dolog PayPalon tartani devizában megtakarítást? USD-ben kapok fizetést egy külföldi munkámért PayPal-ra, és egyedül így nem kell átváltanom. Plusz az USD árfolyamában inkább hiszek mint a Forint teljesítményében.
Így viszont azt kockáztatom hogy PayPal egyszer bármilyen ürüggyel blokkol bármi hülyeség miatt és akkor oda az összes pénzem. Ti mit ajánlanátok?
-
zsero
aktív tag
Sziasztok,
Egyéni vállalkozóként dolgozom és külföldi ügyfeleim USD-ben fizetnek PayPal-on keresztül. Az lenne a kérdésem, hogy ha egy magyar banknál nyitok egy USD-s deviza számlát, akkor azt hozzá lehet-e rendelni a PayPal számlámhoz úgy, hogy USD-ben tudjak róla kivenni pénzt, konverzió nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nikon DSLR topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Projektor topic
- DIGI internet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest