Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
panisz
csendes tag
Nekem is a limittel van gondom. Euróra van állítva az accountom (Premier vagyok) és 2.500 EUR a limitem. Én ennél jóval többet fogadok évente, ezért meg akarom növelni a limitet. A két ünnep között ezt el is kezdtem, de valami miatt megszakadt a dolog. Azóta a To Do List-ben szerepel a megkezdett limit növelés, viszont ha mégis próbálom növelni, akkor belépek a megfelelő oldalra és ott nem tudok tovább lépni. Azt hiszem, hogy a rendszerükben van a gond, ilyenkor mit lehet tenni vagy hova lehet írni/jelezni? A Business Accountnak mekkora alapesetben ez a limitje?
-
panisz
csendes tag
Szeretnék két Paypal számlát használni, de nagyon nem szeretném, ha valamilyen azonosítási trükkel nem jönne rá a Paypal, hogy két külön accountom van. Sok ötletem van, de érdekel, hogy van-e valakinek egynél több accountos tapasztalata.
-
panisz
csendes tag
Köszi, szerencsére meg tudom oldani, hogy különböző gépekről, különböző IP címről lépjek be, akár egyszerre is. A lényeg, hogy erre figyelni kell. Most még arra az infóra van szükségem, hogy ha eltávolítok egy kártyát, akkor ezt utólag hozzá lehet-e rendelni egy másik Paypal fiókhoz?
-
panisz
csendes tag
Azért vagyok óvatos, mert nekem nagyon sok problémám származhat abból, ha valami miatt letilt a rendszer, pont ezért kérdezek dolgokat először itt.
A tapasztalat közben meglett, a lényeg, hogy sikerült második kártyaként regisztrálni a külföldi bankkártyát, de nem adta meg hozzá a Paypal a vonatkozó pénzlehívási lehetőséget. Akkor sem, ha az utólag regisztrált kártyát tettem elsődlegessé. Tehát ez nekem nem jött be.
Most jön a második lehetőség, új Paypal regisztrációhoz hozzárendelni a külföldi kártyát és a pénzt mozgatni a Paypalon belül. Itt két probléma lehet:
1. Elképzelhető, hogy a rendszer szigorúan ellenőrzi, hogy az adott IP címről beléptek-e egy másik Paypal fiókba. Ha nagyon szigorúan ellenőriz, akkor ki is tilthat, pl. a Google különböző üzleti ügyeknél ilyen esetben kitilt. Meg tudom oldani, hogy különböző IP címekről lépjek be, de azért szükségem van erre az infóra. Tehát, használ-e valaki kettő vagy több Paypal fiókot és be szokott-e lépni ugyanarról az IP címről? Van-e valami észrevétel az ügyben?
2. Ha eltávolítom a most hozzáadott kártyát, akkor ezt tudom-e regisztrálni újból egy másik Paypal regisztrációhoz?
-
panisz
csendes tag
Az adott ország bankkártyájához két féle leszedési lehetőség tartozik a Paypal részéről, az egyik szerint a amerikai bankszámlára kérhetem (ez nekem nincs), a másik szerint a bankkártyára (tehát nem bankszámlára) utalnak. Én ez utóbbit szeretném megoldani. A külön regisztrációval is meg lehet oldani, de ilyenkor a pénzmozgés miatt leveszik jutalékot.
-
panisz
csendes tag
Köszi, de ez nem a kérdésemre a válasz. A Paypal vonatkozásában tartozik a külföldi bankkártya regisztrációjához az adott országhoz tartozó bankszámlákhoz való lehívási lehetőség. Pl. magyar bankkártyához van lehetőség magyar és amerikai bankszámlára lehívni. Az én másik országban kiadott kártyámhoz ugyanígy. Azt nem tudom, hogy ha másodikként hozzáadom a külföldi kártyámat, akkor mi van, megkapom az x országba való lehívási lehetőséget vagy nem.
-
panisz
csendes tag
Nálam magyar bankkártya alapján nagyon jól működik a Paypal, mind fizetés, mind pénzfogadás oldalon egyaránt. Van egy másik országban is bankszámlám és hozzá bankkártyám. Hozzá tudom-e adni a jelenlegi Paypal számlámhoz a külföldi bankkártyát, ill. hogyan viselkedik ilyenkor? Erre azért van szükségem, mert időnként a beérkezett pénzt a külföldi bankszámlámra szedném le.
A magyar kártya alapján két lehetőségem van a pénz leszedésre, vagy egy magyar vagy egy amerikai bankszámlára kérem. Ha hozzá tudom adni a külföldi bankkártyát is, akkor azzal automatikusan megkapom az adott kártyához tartozó leszedési lehetőségeket (Withdraw) is?
Ha nem tud ez így működni, akkor lehet, hogy a külföldi kártyának egy másik regisztrációt kell csinálnom és a Paypalon belül kell mozgatni a pénzt, de ez azért nem olyan jó, mert ilyenkor leszedi a jutalékot. Azt sem tudom, hogy mit szól a Paypal ahhoz, hogy időnként ugyanarról az IP címről különböző számlákra jelentkeznek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/