Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Peter.70 #34640 üzenetére
Ahogy írod K&H Visa kártya elszámolás USD (az MC-jük meg €-os)
A szabály meg itt van:
Ennél akkor úgy számolandó, hogy a K&H deviza I. eladási árfolyamon váltja a $-t forintra. Ez tűnik a kedvezőbbnek.MKB
MasterCard kártyáknál - szintén a kártyatársasággal történt megállapodás szerint - az Európán belüli forgalom elszámolása EUR-ban, a tengerentúli költések elszámolása USD-ben történik
Még ezt is írják: 8.15.3. A Bank a számla terhelésekor a bankkártyákra vonatkozó Kondíciós Listában leírt módon számított árfolyam alkalmazásával jár el. No ezt nem tudom, mert én nem találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Peter.70 #34638 üzenetére
Milyen kétszeres konverzió?
A PayPal viszonylatában: a bankkártyához beállítod hogy a bankod váltson. Innentől a PayPal figyelmen kívül hagyható.
A bankodtól függ hogy miként számolja el a $-ban történő fizetést. Melyik lenne ez a bank?
De általában mivel a magyar bankok €-os elszámolásúak a nem € devizában történő fizetéskor €-ra váltott pénzt vonják le forintban az épp aktuális € árfolyamon. (Devizás (€, $ kártya) esetén meg kell kérdezni a bankot), de a magyar PP fiókhoz általában forintos kártya az alap.
Ha ezt érted kétszeres konverzió alatt akkor azt nem tudod kikerülni, mert így működik.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Peter.70 #34564 üzenetére
Pár napja változtattak a PayPal sms-es belépési oldalán és kivették azt az opciót amivel be tudtunk lépni ha valamiért nem jött meg az sms.
Írtam nekik, hogy mivel ők sem garantálják a 100% működést, ugyan tegyék már vissza, de eddig semmi. Ezért inkább a mobilra telepített Vip Access-t javaslom.
Ha nem teszik vissza a sms-nél a más belépési módot, én is erre állok át mindkét fiókomnál, most van sms is és Vip is, mindkettő egyformán biztonságos, csak az utóbbi "üzembiztosabb". -
Topikgazda
válasz Peter.70 #34562 üzenetére
Hitel kártyát PayPal belépési védelem nélkül nem javaslom. Lásd Öf. 2. PayPal fiók belépési védelmének módszerei.
Az hogy Visa vagy Mastercard azt pedig a bankod kártyás vásárlás elszámolási módszere alapján kell eldönteni. Pl Erste bank esetén a Visa kártya javasolt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest