- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha megnézed a leírást a pénz visszaszerzési okok tekintetében, akkor kizárásos alapon nem sok más lehetőséged marad.
mivel nem tartalmaz semmi olyan dolgot, amiből problémám lehetne, ez egy tematikus topik, az hogy a Badoo mit írt neked az nem egészen illik ebbe a koncepcióba: PayPal használatához kapcsolódó kérdések.
Én erre gondoltam az előbb. -
Rendben, de minek adtad közzé a magánleveledet?
Segítség az Összefoglaló, 9. PayPal Dispute és Claim indítás leírása rész, 2. Nem mi vásároltunk, nem mi engedélyeztük a tranzakciót. Unauthorized transactionHa nem itt fordultál a PayPal-hoz akkor ez mi lenne? A Paypal Resolution Center-én keresztül is kértem a refundot, valamint a lemondást.
Azután meg ezt írod: Az lenne a kérdésem, hogy a Paypal oldalán hol tudnám igényelni a visszatérítést, a tranzakció adatainál sajnos nem találtam semmi refund linket, vagy hasonlót. Írjak a Paypal-nak, vagy ilyenkor mi a teendő?
Csak nem nem világos?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- NerdQaxe++ 4,8 Ths/s
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest