Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Noemi92

újonc

válasz V/ #39687 üzenetére

Két keresztnevem van, és csak az egyik van paypelhez adva.
    Ezért nem tudok folyószámlát hozzáadni, mert azon a második nevem is szerepel.
    A mintába ahova pirossal van írva ( amit most csatoltál a Kovács Arnoldos ) , ott nem tudom átszerkeszteni a 2. nevemmel, mert a paypal biztonsági okokból nem engedi és vagy két karakter átszerkesztését engedi, tehát engem Kovács Arnold Ferdinándnak hívnak , de csak Kovács Arnold van, ezért nem enged oda bankszámlaszámot hozzáadni, mert nem tudja beazonosítani, hogy én hozzám tartozik a számlaszám. Ezért írtam a Paypal supportnak, hogy ezt írják át, hogy nekem nemcsak Arnold a nevem, hanem Arnold Ferdinánd. 2013-ban hoztam létre a profilt, akkor elég volt a Kovács Arnold név, mert ezen volt a régi bankkártyám és bankszámlaszámom kiállítva, de időközben megváltozott a számlaszám, név stb. ( férjhez menetel stb. ) és már nem tudja a kettőt összevetni és azonosnak találni, így nem tudok hozzá számlaszámot csatolni és a Paypal egyenlegem sem tudom kiutalni így. ( emiatt volt, hogy üzenet supportnak, meg dokumentumok csatolása ezzel kapcsolatban )
    Tehát jelenleg a paypalemhez két mastercard bankkártya van csak csatolva, de bankszámlaszám/folyószámla pl Otp 11773346-12345678 ilyen nincs, mert nem engedi

Próbáltam a barátomnak utalni, de nem engedi, csatolom: nincs zárolva az egyenlegem és nem tudok ismerősnek, rokonnak elutalni, valahogy kijuttatni a paypalemről, mert a mastercard kártyáról akarja elsődlegesen továbbítani csatolom.

Ebben tudnál segíteni, hogy egyáltalán, hogy utaljam ki "Pénzküldés ismerősnek " a pénzt? Ha már nem engedi a bankszámlaszámot hozzáadni ( amit remélem későpbb elintéz a paypal support, de örülnék, ha a pénzt ezen a héten barátomnak el tudnám küldeni )

[kép]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés