Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peti06

csendes tag

válasz Peti06 #29166 üzenetére

Na megjött a PayPal-tól a reagálás a "First name - Last name" cserével kapcsolatban. Az lett amit írtam egy srác korábbi hozzászólásából, mégpedig hogy megkapták a kérelmemet és a személyi másolatát, de nem értik a dolgot és a kérelmem miértjét, mert ők a személyi igazolvány alapján úgy látják, hogy minden rendben van és a név azonos azzal amit megadtam a regisztráció során. Kérik, hogy küldjek nekik egy újabb e-mailt és írjam le nekik, hogy miért akarom a név cserét. :Y Ott vagyok ahol két hete elindultam a kérelem beadásával. Sehol... :W Most azt sem tudom, hogy annak válaszoljak a levelére, aki írta nekem ezt a levelet a PayPal-tól (nekem úgy tűnik, hogy ezt egy ott dolgozó munkatárs küldte, tehát nem rendszerüzenet) vagy tök szűzen írjak nekik a "HELP & Contact" opcióra. És azt sem tudom, hogy ehhez újra el kell e küldenem az személyit nekik vagy azt már látni fogják, hogy korábban elküldtem és hogy korábban már kezdeményeztem a kérelmet. Félek, hogy belekezdünk egy hosszas levelezésbe, mert ők ugye kb. 2 hetente reagálnak. Bosszantó a dolog főleg, hogy már egyszer megcsináltam amit kértek, a pénzemhez meg addig nem jutok hozzá, mert értetlenkednek :U

Új hozzászólás Aktív témák