Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
ezekre még nem lehet válaszolni amiket kérdezel, ugyanakkor jó kérdések
először is a patch neve nem véletlen 2.0 lesz, aki utálja a változásokat az neki se kezdjen
- ebben a játékban ha kijön az új patch, új karit kell kezdeni és az új ligában játszani, ez a legnagyobb fun része a poe-nak, ha majd több kiderül és többet fogsz érteni abból amik változtak, visszamész a summoneredhez és alakítgatod
- először is Cloak of Defiance: betaban a MOM keystone fenn van witchnél szal ez az item így már nem sokat ér, viszont még hátravan a unik itemek balanszolása, bármi lehet vele
- AA nem gyengítve lett, hanem átalakítva, bár nagyon sokan utálják, és senki nem tudja hogy marad-e ebben az állapotban
- az aurák reservje mind csökkentve lesz így hogy már nem kell reduced mana, csak egyel több gem slotod lesz
bár az enlighten gem lvl 3-on vagy 4-en helyettesíteni fogja a reduced manát, de az nagyon endgame és a playerek 95%-ának megfizethetetlen lesz -
Ramos_
tag
amiket leírtál azokon kívül csak unique item jöhet szóba mint pl az Alpha's howl
és úgy tudom, hogy van olyan unique jewel is amin van mana reservede igen összességében az aurákat vmivel nehezebb lesz megoldani
viszont ha megnézed pl a summoner minion support gemek nagyon komoly buffot kaptak
meg egy csomó más summoner buff van -
Ramos_
tag
sztem erre a kérdésre itt senki nem fog tudni neked érdemben reagálni
túl összetett a kérdésedvolt már vagy 50karim de pl summonert még sosem akartam
mekkora szerencse hogy a hivatalos forumon, tele van summoner buildekkel amiket a szerzők mindig updatelnek az aktuális patchez
vagy csekkold ziggyd videoit nemrég csinálta summonert -
Har_melin
addikt
egy biztos: a reduce mana gemek mennek a kukába, mert csak az aktív skillek mana költségét csökkentik, az aura jellegű cuccokét nem. Innen kezdve a Hatred Blood magic-ból erősen meggondolandó (-50% life), a Clarity-PoE-Haste kombó pedig szinte biztos, hogy nem fog működni, nem lesz elég manád (lvl20 Clarity 279 manát köt le, ehhez 18.600 mana kellene, de akkor még nincs mivel castolni.)
A két évvel ezelőtti állapothoz képest gyakorlatilag minden megváltozott, ami lényeges, tehát tényleg inkább nézz körül a summoner buildek körül itt . Olyat keress, ami 2.4 patchra update-elt és van hozzá videó. A skillfa minden normális build leírásában benne van, a gear szintén, egyikhez sem kell nyelvtudás, a videón pedig látod a játékstílust.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
Szerintem a lényeg hogy meglegyen a Mon'tregul's Grasp. 5L armor elég szerintem kb t10 mapokig. 10 Zombit össze lehet szedni itemmekkel meg craftolással, így lesz 5 nagy kigyúrt állat zombi
Aurákból kell a Haste plusz Hatred. Támogatásnak meg csinálsz egy Raging spirit 4L kesztyűt/csizmát. A többi sallangVissza kell vinnem pár kazettát.
-
San398
őstag
A -40% all elemental resist az sok! Azzal tudod kompenzálni ha olyan item van a karakternél amelyen rengeteg resist van!
Estleg pár node amin + xx all elemental resist.
ilyen a :
- cruel preparation +5all
- elemantalist +12all
- faith and steel +8all
- sentinell +10all
Drágább megoldás ha az andvarius gyűrűk helyett Ventor's Gamble-t raksz (a jók tényleg drágák)Ja és a rarity mellé nem ártana quantity is!
Egyébként milyen build-et csinálsz?
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
San398
őstag
Nézz rá a profilomban a SAN_MF_SRS karakterre, nekem ez így bevált de biztos lehet jobban is csinálni. (2 spectre, 7 zombi és max 50 srs)
Quantity gemet ne is várd hogy essen mert már nem fog 1.1 patch óta nem esik!! Játékosoktól lehet venni kb 1-2 ex-ért.
Plazmacucci: Pledge of hands nekem eddig tier7-8 mapokon is működött rendesen, nem mondanám rá hogy kuka
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
simondr
senior tag
nézz szét azért poe.trade-n, ha az összes unique itemed 1alch vagy 1-2 alter értékű, akkor inkább vendorozd mint feltenni poe trade-re. Ha értelmes mennyiségű és minőségű currencyt akarsz, akkor a jó base itemű rare cuccokat vedd fel, ha egyszer bead vlmi jót (nagy PDPS kard vagy axe, shield soksok ES-sel, dagger sok spell dam crit chance/ crit multival) akkor meggazdagosz.
-
Zyrius
aktív tag
@7763
Én voltam és igen igazatok van.Ennek a játéknak az a legnagyobb és legértékesebb tulajdonsága, hogy amikor nem játszol, akkor is játszol, mert gondolkodsz, hogy mit hogyan lehetne csiszolni.
Amikor leülsz a gép elé és játszol, akkor a saját gondolataidat ötleteidet valósítod meg aztán vagy működik vagy nem és mész tovább... kevés ilyen játék van ma már...Egyébként olyan, h copy paste nincs szerintem. Olyan van, h egy nagyon jó ötletet megpróbálsz lemásolni, de nem lesznek soha olyan cuccaid folyamatosan kompromisszumot kell kötni ahhoz, h hasonlíts az eredeti buildhez. Nekem ez most épp elég kihívás lesz, mert most nem az a cél, hogy jó buildet rakjak össze, hanem hogy a 3 hónap alatt eljussak a játék aktuális végéig (Shaper). Nem mondom, hogy farmolni fogom és azt sem, hogy dús gazdag leszek a 3 hónap végére annyit fogok farmolni máshol. A craftolásban sem fogok tudni elmerülni, mert semmilyen tapasztalatom nincs és az értékes pénzt, inkább költöm el olyan cuccokra, amikre szükség van ahhoz, hogy elérjek a játék aktuális végéig.
Másik célkitűzés a 24 achivement, a 36 álom, főleg ilyen kevés end game tapasztalattal, amivel én rendelkezem, de ha a shaper + 24 megvan, akkor már elégedett leszek.Aztán a köv szezonnál már kísérletezhetek megint a saját számíze szerint, mert már lesz egy kis tapasztalatom az eng game-mel kapcsolatban és lesz fogalmam arról, hogy mi vár rám és a saját építésű karakteremre.
Szerintem valahogy így néz ki a játékosok fejlődése a PoE rendszerén belül:
1) elkezdessz játszani
2) tönkreteszed az első karakteredet, lvl 40-50 környékén reroll
3) új karakter, eljutsz 70-ig de rájössz, h van ebben is hiba
4) új karakter eljutsz 80-ig már működik, de a mapeknél elakadsz
5) elkezdesz egy jól működő karaktert másolni, hamar eljutsz a mapekhez viszonylag jól megy de aztán mégis kifullad vagy azt hiszed, hogy már tudsz annyit, hogy megvalósítsd a saját ötleted...
6) ezen felbuzdulva indítasz új karaktert a saját ízlésed szerint, már eljutsz a mapekig, de nem skálázódik elég jól az engamehez (én itt vagyok most)
7) Keresel egy aktuális faceroller buildet és felfedezed a játék eng game tartalmát
8) van elég tapasztalatod ahhoz, hogy saját ötleteket próbálgass high level szinten
9) már tudsz pénzt keresni (tudod hogyan kell használni a mapeket, hogy ne fogyj kis belőle) és elkezdesz kraftolgatni is, komolyabb szinten
10) masszív MF karakterek, még több pénz még több lehetőség nagyon drága buildek
11) hatékonyságon javítani, hogy minél gyorsabban felérj a csúcsraEz persze az ahogy én látom, egyáltalán nem biztos, h így van nekem és a baráti körömnek ez a tapasztalata, de azt gyorsan hozzáteszem, hogy a 7. ponttól már csak a fantáziámról írok!
És természetesen ez mint SC. Nekem nincs se időm sem elég erős idegrendszerem a HC módhoz
[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
félisten
-
Badlof2k
senior tag
Attól is függ mennyi sebzés tudsz benyelni ha ES alapú vagy lehet több sebzés benyelés is mint pl egy Life alapú buildal szembe akinél mondjuk nem néz annyira jól ki ha bekap arcba egy 3.5 k Dmget . szóval leginkább az határozza meg leginkább hogy milyen buildet használsz ahoz képest lőd be a számodra még határon belüli dmg benyelést hogy procoljon
Más.: Én jelenleg egy Duelist Earthquake buildal zúzok elég Tankos bár jobban belegondolva egy Marauder Juggernauttal szemben kevesebb armorom is van de azért sikerült venni olcsón és találni is elég jó rareket na meg az sem volt hátány hogy sikerült lekraftolni a fegyómra az 5 linket bár 6al lenne igazi de azmég odébb van breachekbe egészen jó föleg eathquake aoe attack miatt ugye egyedül a Thul ami az hogy pffff ott ami sebzést belehet kapni a többi hozzá képest tier 1es map a legdurvább gearrel majdnem bár azért aquamarine és sapphire flask tud segiteni nemis keveset de hát nem tudod előre sose melyik breach mit nyit meg az item droppok meg eszméletlenek főleg 7-8 tier map környékén indul be igazán legalábbis én így vettem észre a divination cardok pl néha egyenesen záporoznak benne szóval szó ami szó nekem nagyon tetszik ez a league szerintem ezelöttikből egyikben se juttotam el ilyen hamar 85ös szintig
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Badlof2k
senior tag
Az inc. durationre nem vonatkozik mivel az support és a molten shellt és az immortal callt suppolja igy azokra vonatkozik csak szerintem nézd meg azon uniqe itemek listáját amik +1 aktiv curset engedélyeznek aztán döntsd el mennyire fér bele ez az adott Buildba amit épitgetsz nem vesz e el sokat a védelmi mechanizmusból stb vagy hogy könyebb-e passivból megszerezni azt a plusz egy aktiv curset
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Har_melin
addikt
Doedre gyűrű, Windscream csizma ad +1 curse opciót.
Cospri's Will páncél a hexproof mapokon is működteti az átkokat - óriási előny, főleg, ha a buildhez kell az átok által generált leech vagy charge. ez is ad +1 curse opciót, szóval ez a legjobb opció - meg a legdrágább is.
Heretic Veil +2 lvl a curse gemekre, de főleg a beépített Blasphemy miatt felszabadul egy hely és kevesebb manát köt le az aura. Az első kettő viszonylag olcsó, a második kettő már meredekebb, főleg a Cospri.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Persze, de nemigazán tudom, hogy kell. Majd otthonról próbálkozom mert melóból le van tiltva. De ez a build, abból is a life verzió-->[link]
A mondandóm lényege pont az volt, hogy sok múlik a helyezkedésen. Ez egy caster karakter nem lehet vele tankolni, megállni és várni, hogy meghaljon az ellen. Futkozni kell!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
félisten
-
szmegma
aktív tag
"Vagy ez mellé kell még valami?"
Sok ES, ha van mondjuk 10K ES rajtad es egy hordo felrobban 200-at sebezve, akkor meg mindig marad 9800 ES.
A CI csak annyit tesz, hogy az egyetlen egy sebzes ami athatol az ES-en az nem tud athatolni, vagyis hiaba van 1 HP pontod, ha van 10K ES amit elobb le kell utni rolad.TV: JZ1000
-
Har_melin
addikt
Az ES gyakorlatilag egy virtuális life-pool: amíg tart, minden sebzés abból jön le. A sebzést csökkentő módosítók (pl. a resistek) a sebzés előtt hatnak, vagyis pl. 75% cold resist-tel egy 100-as cold sebzésből 25-öt kell csak felfogjon. Mivel a chaos-ra immunis vagy, így az, hogy azt átengedi az ES nem érdekes.
Ahogy lejjebb Nordic és Ramos is írta, ezzel az ES aránytalanul jobb védelmet nyújt a másik kettőnél. Az armor csak csökkenti a fizikai sebzést, de nem tesz rá immunissá, ráadásul fel kell tolnod a resistjeidet, mert az ele dmg ellen semmit sem véd. Az evasion százalékos valószínűséggel dolgozik: 75% eva nem azt jelenti, hogy a sebzés 75%-át kivéded, hanem hogy az esetek 75%-ában mindent kivédesz - a maradék 25%-ban viszont a teljes sebzést bekapod. Ha az egy szimpla fehér csontváz, akkor röhögsz rajta, ha éppen egy crit + crit multis boss, akkor béke poraidra. Chaos dmg ellen egyik sem véd, arra marad a resist, ami map szinten már -60%-ról indul.
Ezzel szemben a CI/ES karaktert nem érinti a chaos dmg (semmikor, lvl 16-os mapon sem), az ele resistjei ugyan úgy csökkentik az ES által abszorbálandó sebzést, mint a többinél, egyedül a phys dmg az, amit teljes egészében bekap. (Most tekintsünk el az esetleges egyéb csökkentő tényezőktől).
Ha van 10500 ES-ed, akkor egy 10k-s pdmg után még marad esélyed túlélni mert maradt 500 ES-ed. Egy life/armor karaktert mondjuk 5k HP-val ez simán hazavág, mert ahhoz, hogy a sebzés 50%-át elnyelje, kb. 100k (igen 100.000!) armor kellene.
-
Mirman
őstag
-
VWendigo
tag
Wither-t gondoltam cast while Channelling-el, és akkor spamolná a csontikat.
Spectre meg golem lenne még... meg zombik.
De nem tudom... még nem toltam summonerrel (talán csak ezzel nem), és nem tudom mennyire lehet nem trade függő.The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Rabby7 #10150 üzenetére
Manapság nem éri meg magic-find karaktert építeni, mert nem kifizetődő. Csinálni kell egy rendes karaktert, ami k*rva gyorsan cleareli a mapokat, és úgy farmolni. Hidd el sokkal több loot esik úgy, mintha csinálsz egy lassú mf karaktert, i mellé kell party is, hogy legyen clearspeed is.
-
Nordic
Közösségépítő
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Rabby7 #12160 üzenetére
Egyszerűbb lenne, ha a karaktert linkelnéd be, honnan tudjuk a fából, hogy mit játszol?
Egyébként ha "életképes" alatt azt érted, hogy túl sokszor halsz meg, akkor nyilván a HP-t és a védelmedet kell erősíteni. Hogy pont a plusz resistre van-e szükséged, azt csak te tudod, az még a karakterlapról sem derül ki.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz Rabby7 #12164 üzenetére
Life: kb 2000, 74-es szinten minimum 3500-nak illene lenni.
Resistek: fire és lightning a béka segge alatt
gyűrűk, amulett és az öv kuka. minél több life és resist kellene minden cuccra.
A zombikhoz az added fire helyett inkább tegyél egy fortify gemet.
Én a meglévő pontokból valami ilyesmit raknék ki: [link]-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz Rabby7 #15865 üzenetére
A map rendszer változott, egy csomó map szintje más lett és új mapok is kerültek be pár régi helyett, ezért a map tabba nem tudod az újakat berakni. Ha standardon játszol, akkor használd el gyorsan a régi mapjaidat és a fülön utána állítsd át, hogy mostantól az új típusúakat fogadja.
A mester rendszert teljesen lecserélték, egy központi crafting bench lett és a ligában már új mesterek lesznek. Hogy ha csak standarden játszol, akkor megjelennek-e majd nálad a liga vége előtt, azt nem tudom. A ligában felszedett mesterek látszank standardon is.
-
Rabby7
csendes tag
válasz Rabby7 #15871 üzenetére
Jahm, két infó ehhez a maps dologhoz:
a, ha 3 egyforma régi ligás mapot beváltasz egy tierrel magasabbat kapsz, de már az új ligásat.
b, ami dühítő hogy tegnap vagy tegnapelőtt bepakoltam a map tabra az összes unique mapjaimat...ma meg egyiket se látom, üres az a tab... :'(Az élet egy nagy Kaland,vagy semmi!:D
-
TrollBalint
addikt
válasz Rabby7 #16014 üzenetére
Neked véletlenül nem az új fajta mapokat dobálja már? Mert akkor azért nem tudod belerakni. Mintha azt írtad volna, hogy van 343 mapod, nyilván azok a régiek. Amik most esnek, lehet az újak, és csak egyik féle mehet bele.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rabby7 #21708 üzenetére
Van ez a villogó gomba, amiből Cassia (új NPC) valószinű már túl sokat szivott, mert folyton énekel, szóval ezt kell "megvédeni". Tornyokat állitasz fel körülötte, amik segitenek a védelemben, aztán elkezdenek jönni a monsták a sineken, akiket fel kell apritani. Nagyjából ennyire jöttem rá abból a másfél próbálkozásból, ahányszor eddig kipróbáltam.
Plazmacucci nem steamen keresztül tolom, bár utánaolvastam és tény, hogy ott szokott előfordulni ez. A komplett gépet újra kellett inditanom.
Még egy bénázás. Hogy a gépem tehet róla, vagy a játék kliense, azt nem tudom, de hiába van alapértelmezett graf kártyának beállitva az Nvidia, ha csak simán dupla kattintással elinditom a játékot, az Intelt veszi alapnak.
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
TrollBalint
addikt
válasz Rabby7 #22220 üzenetére
A loot (akár mapon, akár blight, akár mi ) az random. Teljesen.
Éppen ezért mindegy hányas szintű vagy az adott mapon, ugyanúgy esik a loot. És blight-nál is mindegy, hogy mit csinálsz, hol vannak a tornyok, random. Az event végén megjelenik a láda felett egy ikon, az meghatározza milyen jellegű loot van benne, de ez is random.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest