- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Mindkét irányba érdemes menni, csak más-más a célja
Lefelé érdemes menni, mert bizonyos receptek, egy bizony mélységtől lehetnek elérhetőek. És általánosságban igaz, hogy minél lejjebb mész, annál jobb a loot lehetősége. Ha már elég mélyen vagy, ahol szeretnél lenni, akkor pedig lehet oldalra menni. És akkor farmolhatsz, fossilt, meg akár receptet is. Ez utóbbit úgy lehet, hogy ha kideríted, hogy milyen mélységtől fordulhat elő a recept lelőhely (a lelőhelyet írja a craft brench) és abban a mélységben elindulsz oldalra. Ez annyiból jó, hogy lejjebb menve, egyre erősebbek lesznek a lények, illetve mostohábbak a körülmények, oldalra haladva viszont kb. állandó. Így gyorsan tudsz haladni és keresni a receptet.
Az előző ligáig én arra mentem, hogy 100-t minél előbb érjem el, és onnantól kezdve már úgy mentem, ami tetszett. Ha láttam egy jó node-t, akkor elindultam picit oldalra, de alapvetően még akkor is lefelé.
Viszont a Blight-ban átalakították a bányát, már nem kell olyan mélyre menni, semmiért, csak nem tudom a pontos számokat -
Már mapozás előtt elkezded csinálni a mester küldetéseket. A legtöbbnek a célja nem valami extra reward, hanem craftolások feloldása, új craftolási metodikák begyűjtése (pl resonatorok és fossilok). Vannak olyan bossok amik egyedi, csak ott fellelhető itemeket dobnak, de nem ez a jellemző. Minden a craftolás felé terel többnyire. Egyébként a mesterek önálló ligákból alakultak ki, tehát Cassia is feltehetően mester lesz ha bekerül a játékba, vagy marad map módosító.
Egyébként a régi mesterek sokkal jobbak voltak, beleillettek a játék dizájnjába. Most mindenki színes szagos vicces. Egy Vorici vagy egy Elreon sosem volt vicces meg kék zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest