Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Har_melin #11812 üzenetére
Ezzel a dologgal minden normális ember így van, a játék csak stresszkezelő tréning, főleg ha van hozzá jó társaság.Még egyszer mondom nem felhánytorgatni akarom a dolgokat!! Féltem tőle, hogy ez lesz a vége, sokan magukra veszik az inget, de jól esik a tudat, hogy van akinek tetszik az ötlet és segítene. Rá szerettem vola világítani arra, hogy a hozzám hasonló ' nehézfejűek ' és a friss hús még elég esetlen, plána ha az angollal is hadilábon áll ,segítségre szorul ), Ti viszont vén tengeri ràják, akiknek a kisujjában van a játék és számotokra minden egyértelmű, csak értetlenül álltok mikor Lámaságot kérdezünk, ami tény és való, néhanapján idegesítő lehet. Harmalin, minden részvétem és megbecsülésem a tiéd, nem lehet egyszerű mikor hirtelen be kell állnod a sorba és minden rádszakad!! Szívesen segítenék neked, de hülyeségeket bárki tud írni (* Ha haza érek első dolgom az lesz, hogy leszedem a DC-t és valahogy felveszem a kapcsolatot veletek, amennyiben ti is úgy akarjátok. Már csak 3 óra és vége... Kövér lootot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest