- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
én is leszedtem a path of diablot, gondoltam adok neki egy kis esélyt, elvégre azért beletoltam d2-be jópár évet anno. Hát act3-nál kiléptem, mert elég is volt. Nagyon nem olyan már mint anno. Ebben biztos benne van az is, hogy d3 és poe után elég nagy visszalépés. Akkor jó volt, de ezen nem fog segíteni a full HD grafika.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #31101 üzenetére
szerintem se bonyolult, azért írta mert egy totál kezdőnek nehéz lesz eleinte megérteni mit miért.
Pl ha nincs spectred, boss előtt kiveszed a brandet, kézzel castolsz desecrate+offeringet, és hopp máris van 20 spectre, brand gemet el se kell engedni ezalatt, és mehet is vissza a slotba.
vagy a két staff a boss/clear gemcsere helyett. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #30977 üzenetére
én is a hungry looppal szenvedek jelenleg, tegnap ráadásul félrészegen rányomtam egy lenst a 19-es meat shieldre, ami persze hogy felugrott 20-ra, így most kezdhetem újra a szintezését. 19-ről 20-ra legalább 30 map. az a tempómban vagy 3 nap.
amúgy heistben mit szoktál csinálni? nekem kb mindig kimarad, nem bírom az ajtókat.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Badlof2k #30976 üzenetére
ez a pastebin asmodeustól van, de kiegészítettem a két soulwrest gem setuppal.
a legnagyobb költség benne a large cluster jewel, az 2ex körül mozog mostanában. a többi jewel olcsóbb. a botokat 40c-ért vettem a megfelelő színekkel. a chestnek se kell 5linknek lenni, én ezt nem tudtam a videó előtt, így azt lehet drágábban vettem a kelleténél, de az se lehetett 50c-nél több.
A liga elején annyira fosta nekem a lóvét, hogy mindent meg tudtam venni, plusz felhúztam egy vortex buildet és arra is rálocsoltam vagy 4 exet, de még így is maradt több mint 10. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #30955 üzenetére
mennyi kell a soulwrestre?
én live search segítségével 40c-ért vettem kettőt is.
Ja amúgy azért kell kettő, mert így nem kell gemeket cserélni bossfight során. Kint van Asmodeus második videója is a buildről, ott jól elmagyarázza. Elsőre én pl a bossfightos setuppal nyomultam végig, mert az volt a pob-benmondjuk vitt így is mindent, red mapokig gond nélkül eljutottam. Most kicsit visszább kellett venni mert meglettek a lvl20-as gemek, így most azokat szintezem újra qualityvel sárga mapokon.
Ha kell bármi segítség és online vagyok nyugodtan írj rám.megosztanám a tapasztalataim ultival kapcsolatban, elég sokan írták hogy lefekszenek 1-2 kör után.
Én summoner builddel tolom, csak rohangálok körbe-körbe, elnyomok 1-2 brandet ami summonolja a minyonokat.
Amit választani szoktam: bármi ami ruint ad rám. Ehhez ugye el kell találjanak a mobok amitől rád kerül a ruin. Mivel szaladgálok a kör szélén körbe-körbe, így nem kerül rám 1-2-nél több sosem.
A másik a chaos cloud, ami követ. Szintén nem ér utól mivel körbe-körbe szaladgálok.
Az 1000% mana cost to lightning damage egy vicc, alig fogyasztok manát. Szóval az is jöhet.
A fire skullok már érdekesebbek, de mivel csak akkor lőnek rád ha túl sokáig állsz közel hozzájuk, kimozgom simán, még brand cast közben is. A fagyasztókat szintén kimozgom.
50% less area effect / projectile speed is belefér.A lightning köröket általában kihagyom, egy idő után túl sok van és nem tudom kikerülni. Szintúgy kihagyom a dmg növekedését, bár még nem próbáltam, lehet túlélném, igaz 6. menet után már azért nyomnom kell néha life flaskot.
Unhallowed ground nem tesz jót rohangálás közben, kihagyom.
8 mp-ként 2mp-ig nincs dmg... helyzetfüggő, első körben jöhet, 4. után már annyira nem.
Flask használata lelassít - skip.A trial fajtákból a körökben állást általában skippelem, nem jó ha egy helyben kell állnom sokáig, papír vagyok hozzá. Survival oké, csak szaladgálni kell. Totem védése szintén.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #30948 üzenetére
Add el
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #30850 üzenetére
Erről már én is hallottam mástól, egyelőre nekem egész jól esegetnek, igaz csak t8 t9 elején járok
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #30758 üzenetére
átváltottam az asmodeus-féle soulwrestre, arcanist brand nyomja a desec+bone offeringet.
cucc nagyjából ugyanaz, csak egy 5l victario's influence kellett, szerencsére pont volt korrekt színben apróért.
már csak egy jó színű 6socket soulwrest kellene, de 5ex... vagy várok amig lesz 5-6socket craftom delve-ből (ha valaki arra jár szóljon) és rácraftolom a hatodikat zöldnek. zooom-zooom a mapok, bossok 1shot egyelőre (t6-nál járok) -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #30751 üzenetére
hát ott a gond, a csontikhoz rakj melee phys dmg-t és minion dmg-t. ugyanígy zombikra is.
4L-en meg egy minion speed is elfér még. Illetve ne sima skele, hanem vaal, sokat számít. ultiban mire lejár a vaal skeli már jön is a következő, szóval folyamatosan vagy 40 minion püföli a mobokat
Aztán meg Raise spectre + minion life + lifetap + carrion golem is mehet, azok is segítenek. Act2 chieftain frenzys spectre.
+minionos sisakba rakd a skeletonokat, és nem lesz gond. vehetsz vagy craftolhatsz ilyet.
a cyclone ráér majd ha megvan a bot, addig simán mehetsz skele+zombikkal. -
Mad_Wolf
aktív tag
Sose voltam még ilyen gazdag ligakezdéskor. Még mapokig se jutottam el de már van kb 5 exem, ebből 2 ex esett, többi drop vagy ulti reward eladásból. Amúgy én is jóval magasabb szintű vagyok mint szoktam lenni ilyenkor, most értem a10-be, lvl72.
Soulwrest phantasm necroval tolom, eddig jól muzsikál. -
Mad_Wolf
aktív tag
Hmm asszem megvan a következő buildem ultimatum farmra link
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát ezt nem hiszem el, harmadik próbálkozásra sikerül a lab, erre dc amikor ascendelek.
és megint nem tudok visszalépni... 24k sor... apa kezdődiiiiik -
Mad_Wolf
aktív tag
micsoda? empy magyar?
annyit mondott egyébként, hogy az élet nem fair, afrikába születni nem fair, ha nincs tiszta ivóvized az nem fair. [link]
szóval nem értem a problémát -
Mad_Wolf
aktív tag
hát a ledge-ből kijutottam, de ennyi. azt hittem jobb lesz mire felkelek. inkább aludtam volna tovább.
-
Mad_Wolf
aktív tag
na jóvan, én feladtam, a sör elfogyott, a türelmem szintén.
minden streamer áll, mindenki röhög, a hangulat jó, csak sok itt a köcsög (hogy egy klasszikust idézzek, és még rímelt is).
gg GGG, ez jól sikerült. fasznak ültem fel a hype trainre jegy nélkül, a kaller lehajított a mozgó vonatról. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #30600 üzenetére
bakker több sört ittam mint ahányas szintű vagyok
-
Mad_Wolf
aktív tag
na ez nagy dc volt, 320k. vagyis kb mindenki.
de tidal island megvolt -
Mad_Wolf
aktív tag
fél óra alatt lvl 4, és kb 15 dc. best league start evör
ja és a filterek se mennek. -
Mad_Wolf
aktív tag
lolbazmeg karakter kiválasztásnál kib@szott. 100k. de legalább pörög, ez most csak pár perc remélhetőleg.
második dc, 8k -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #30583 üzenetére
azért páran még kint csücsülnek, pathofmatt, grim stb.
persze a nagyok már act3-ban vannak.INFO!!!!!: az UI menüben a filtert felrakták a tetejére, ne alul keressétek.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #30581 üzenetére
inkább nézek streamereket, majdnem olyan mintha játszanék...
(kezdek beb@sznilegalább ennyi jó lesz ma este)
sosem értettem, miért jó az ha azt nézem ahogy mások játszanak. A gyerekeimnek is mindig mondtam, hogy inkább játszatok ti, mint nézzétek. De most én is ezt teszemUpdate: begyorsult a login. Kicsit, nem nagyon, de azért érezhetően jobban pörög.
-
Mad_Wolf
aktív tag
nembaj, zizaran már a shipyardnál jár.
gam3report is bejutott, de érdekes mód senki nem logol ki, hanem inkább portal scrollozik
lol mathil pirosra festve nyomja -
Mad_Wolf
aktív tag
ez van
az utóbbi kezdéseknél simán be tudtam logolni még ligastart előtt, és a kezdő mapon vártam hogy el tudjak indulni. most nem fog összejönni.
Megittam ma 2 kávét és egy energiaitalt, akkor is játszani fogok ha nem akarok, mert aludni nem fogok tudni még egy darabig. Addig marad az edzés, a sör hogy nehogy kihűljön meg a Nobody. -
Mad_Wolf
aktív tag
na kávé betöltve, pálinka kitöltve, sör behűtve, már csak a maradék 6 percet kell eltöltenem egy kis tornával hogy bírjam hajnalig.
meg a 65k előttem levőt kell valahogy kirugdosni a sorból. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
crazygamer #30553 üzenetére
Ja hogy már sor is van? Akkor belogolok, hátha 10-ig bejutok
-
Mad_Wolf
aktív tag
na asszem marad kezdőnek a phantasm necro, most már csak nem találok mást
valaki ismeri, csinálta esetleg előző ligában? -
Mad_Wolf
aktív tag
na mehet a peccselés, 4.8 gigabiga
-
Mad_Wolf
aktív tag
ki az az elvetemült aki letölti a 30 gigás torrentet a 4 gigás peccs helyett?
este 7 körül lehet kezdeni a peccselést, akinek 3 óra alatt nem jön le 4 giga az mondja le az isdn internetet -
Mad_Wolf
aktív tag
úgy utálom ezt a liga előtti kínlódást, hogy mivel kezdjem...
most megint nézem a buildeket, és a carrion gólem grim-től vagy von vikton-tól egyre jobban tetszik.
vagy legyen edc? vagy legyen a spectre summoner? vagy legyen egy jó öreg cyclone glad brunne-től? vagy legyen az új bladeblast brunne-től?
Tud valaki egy jó online sorsoló oldalt, ami eldönti helyettem?
Még van egy napom, hogy találjak ligakezdő buildeket amik tetszenek. Ahogy magam ismerem holnapra lesz vagy 10 build a listámon, és a start előtt 1 perccel választok egy 11-iket amivel ha el is jutok mapokig tutira megunom vagy nem fog úgy menni ahogy vártam. Eddig még mindig így volt. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #30414 üzenetére
fogsz kitenni ligakezdő cyclone buildet? Még nem 100% az edc nálam, a toxic rain meg a nerf miatt sanszos hogy megint kimarad (de azért megvárom a peccsnóccot). A cyclone meg eddig mindig bevált, akármilyet is csináltam.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #30356 üzenetére
napközben = hétközben, csak elírtam.
Ezt a 40c-s buildet szinte csak valdo's rest harbinger farmra használtam. Bossoknál kicsit körülményes volt, mivel a wither/blighot nem totemből nyomta hanem self cast, így ott azért jópárszor lecsaptak. De amire kellett arra megfelelt, tömeggyilkosság céljára lett kifejlesztve. -
Mad_Wolf
aktív tag
bocsi, rosszul fogalmaztam, nem realtime, hanem ingame 2-3 nap
2-3 nap az 2-3 x 24 óra.
mostanában átlag 10 óra alatt jutok el mapig, de nem ligakezdővel, ott azért a 14 óra is megvan
napi 3-4-5 órát játszok hétvégente, napközben inkább 2-3 óra. ebből kiszámolhatod mennyi idő realtime a t15-16 mapokig eljutni. 3.13-ban kb 2 hét volt. addigra a 40c-s build alkatrészei már elérhetőek voltak nem aranyáron.@persil: A kazuárt én már 20 éve is használtam a casual helyett. tudom téged zavar, de engem nem
-
Mad_Wolf
aktív tag
kettővel feletted írtam az essence drain/contagion-t, 40c körül ki lehet hozni az első pár napban.
Persze ha valaki akkora profi hogy már az első nap t16-ot farmol annak mindegy, de az ilyen kazuároknak mint én aki 2-3 nap alatt jut el odáig tökéletes. Vagy ott volt Mathil fire cyclone chieftainja, azzal is simán elmentem odáig. Addigra meg már jön a lé és lehet fejlesztgetni. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
m.lala #30328 üzenetére
nem tudom a következő ligában mennyi lesz az ed/c, de most egy 40c-be kerülőt csináltam, t14-15 farmra jó volt. Akit érdekel: 40 chaos ED/C
-
Mad_Wolf
aktív tag
én is kipróbáltam a last epochot. aki már kiégett a poe-től a következő ligáig nyugodtan próbálja ki, egész kellemes. Én is csináltam egy minyon buildet, kb walking simulator
amíg pofán nem vernek egyszerre 5 oldalról, akkor viszont tényleg walking van vissza a pályán
-
Mad_Wolf
aktív tag
jaja, ha megunom a ciklont akkor jöhet a essence drain, ha azt is akkor jöhet a herald of purity/pók, aztán meg jöhet a carrion gólem, majd a blade vortex. Aztán kezdem az elejéről. Nincs unalom
Ez a herald of purity / arakaali guardian egyébként eléggé bejön, jól bírja a pofonokat.
Egyébként elég szépen csorog a lé, persze HH-ra nem telik, de ma pl vettem egy 8 exes valdo's watchstonet, ami segít a harbinger currency-ben (bár nagyon nagy különbséget nem tapasztaltam eddig). De még így is van 12 exem, pedig a héten kb ugyanennyit már elköltöttem. Sose volt eddig 90-es karim, most már 2 is, régebben max t8-as mapig jutottam el kb mire kiégtem és abbahagytam az épp aktuális ligát, most meg überelder úgy ment le hogy észre se vettem, t14-15-16 farmolás folyik. Mondjuk 10es maven meg sirus kifogott rajtam, de hát minden nem jöhet össze egyszerre. A 10-es mavennek adok még egy esélyt hamarosan, mert ott szerintem csak bénáztam.
Eredeti terv a ritual hideout volt, de hát az a farmolás nem háromgyerekes jómunkásembernek való, hanem időmilliomos kockáknak -
Mad_Wolf
aktív tag
Jaja valdot farmolom én is, harbingeres watchstonokat vettem hozzá, 10-ből 9 napon van harbinger. Pár ex már összejött belőle, felhúztam 3 karit a sok pénzből, mindegyikkel farmolgatom ahogy időm engedi (napi 1-3 óra)
-
Mad_Wolf
aktív tag
Nekem is elment a kedvem sirustól, pedig csak a0-n próbáltam.
Sőt a játéktól is kicsit, pedig eddig ez a legsikeresebb ligám, eljutottam t16 mapokig 🤣 Eddig valahogy mindig szar buildeket csináltam, már a mapok elején elment az életkedvem is. Most volt kedvem, a mathil féle ciklon build is bejött, a fire bv chief is aprít, de valahogy nincs kedvem tovább grindelni. -
Mad_Wolf
aktív tag
kb 8-10 ex-ből milyen fast clear buildet ajánlanátok?
cyclone van (mathil féle chieftain), azzal elvagyok már t16-on is, bossokat is elég jól csapkodja, de valami másra vágynék.
EDC is van, azzal is elvagyok t14-15 körül, 16 is megyeget némi halállal, ezt inkább csak legionra használom, jobb mint a chief.
Valami BV-re gondoltam, van valakinek valami épkézláb buildje, ahol nem kell craftolni sokat (ahhoz ugyanis nem értek) -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
persil #29076 üzenetére
csináld a mathil féle icespear totem deadeye-t
[youtube-on megnézheted], utolsó két videója.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
persil #29005 üzenetére
"Olcsobjanos, nem max tier-re foglalkozo, de turelmetlen ember"
jéé ez pont én vagyok
Ahogy fentebb írtam bejön nagyon. Volt már két cyclone karakterem, a brunne-féle FB-s, azokkal jutottam a legtovább eddig a játékban. Az előző ligákban kimaradt a pörgés, minyonokkal próbálkoztam, nem voltak rosszak de egy idő után már nem volt kedvem hozzájuk.
ez most jó, meglátjuk meddig tart. Leveling gyors volt, leap slam+smoke mine kombóval végigugráltam az actokat. Nagyon kevés lóvéból nagyon alap cuccokkal, off-gemekkel, lvl1-es sisakkal farmolom a fehér mapokat, és még eszembe se jutott hogy vegyek jobb cuccokat. Később nyilván szükség lesz rá, de jelenleg nem érzem hogy dps-hiány lenne. 3.5k hp-val szaladgálok, néha van 1shot, de azon szerintem az 5k hp se biztos hogy segítene
Ahogy mathil videóiból látszik egyáltalán nem lehetetlen a maven fight se vele, csak költeni kell kicsit. Majd meglátjuk meddig bírom -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
5150head #28988 üzenetére
én is kínlódtam sokáig mindenféle progikkal, aztán meguntam és ráköltöttem 1 pizza meg 2 sör árát, sokkal-sokkal könnyebb lett az életem a prémium tabokkal. Currency, div, map, meg premium trade tabok vannak.
Azóta még egyszer vásároltam, quad tab is van.
Persze csak akkor éri meg ha nem csak kipróbálásra használod a játékot, hanem komolyabban akarsz vele foglalkozni. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #28984 üzenetére
hát én ott még nem tartok, casual playerként még a t3-t4 mapok vannak terítéken, még barant se kaptam el.
Viszont eddig nagyon dara, ritkán halok, leginkább csak átszáguldok a mapokon, és mindenki más hal. Bossok kipukkannak általában 1-2 mp alatt. A ritualok sokkal keményebbek mint a map bossok, ott azért pörögnöm kell sokat, meg totemeket is le kell tenni.Cuccok még mindig ugyanazok mint a10 után, egyelőre nem fejlesztettem (még mindig goldrim van a fejemen lol). totemek továbbra is 4link, ráadásul nem is megfelelő gemekkel. Egy jewelt még beraktam, de semmi egyéb. Amint érzem hogy kicsit többet csetlek-botlok, akkor a gemeket is kirakom, mert még ott is a szintezősök vannak, smoke mine meg ilyenek
Meglett a 3 lab, elég gyorsan és könnyen.Személyre szabtam a loot filterem, így elég könnyű az élet, nem szedegetek össze minden szirszart, mint eddig, mégis van már vagy 1-2 exányi mani csak dropból, további 50-60c trade-ből. Minden szirszart eladok 1-10c között előbb-utóbb. Ami nem megy el 2 nap után azt vagy kidobom vagy lentebb rakom az árát az átlag alá.
Exa még nem esett, csak 1db van ritualból. Gazdag nem vagyok, de mire szükségem lesz az upgrade-re lesz némi pénzmag rá.
Azt kell mondjam, hogy ez lesz a kövi ligakezdőm is, mert baromi gyors (act1 kicsit lassabb mint minden karinál, de ott se nagyon álltam meg) semmibe nem került szinte (lvl68-ra mire használható lesz a staff összejön az ára, előtte meg egy tabula vagy 4-5l chest elég), és így is sokkal gyorsabb mint a minyon build. Persze ha nem nerfelik.
Amennyire kiégtem az előző ligákban, annyira visszajött most a kedvem, és örülök hogy leváltottam a minyonokat, mert sokkal pörgősebb az élet így. Értitek, 'pörgősebb' haha. A 36 acsi úgy se lesz meg, mert ahhoz noob és kazuár vagyok, pedig kurvajól néz ki a hideout...
-
Mad_Wolf
aktív tag
Mathil féle chieftain staff cyclone update:
elértem a mapokig, egyéni rekord, kb 12 óra
Hege staff (4link, 30c, ha lesz több fusing akkor 5linkelem), tabula (6c) + gagyi cuccok (átlag 1c/db), épp csak hogy meglegyen a 75 res. Eléggé aprít. Ha meghal akkor általában 1shot miatt. 2.5k hp egyelőre.
Mana gond nincs, jelenleg egy -5 manás ringgel tolom + skilltree-n is kiraktam pár manacsökkentőt.
Leap slammel nagyon gyorsan lehet vele haladni. Beugrok a tömegbe, gyors jobbklikk (cyclone) és már fel is robbant mindenki. Bossoknál azért néha nyomkodni kell még a hp potit, de elég gyorsan halnak azok is.
Kezdem gyűjtögetni az aprót a jobb cuccokra, érezhetően kell még több hp.
2 lab van meg, elsőre a dmg-t raktam ki (Ngamahu), másodjára a totemet (Tukohama). Következő a life leech lesz (Hinekora) -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #28955 üzenetére
ground slammel mentem cyclone-ig.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #28949 üzenetére
ááá én vagyok a leftdick, a biztonsági mentési vinyóról indítottam a klienst, ott meg még nem volt felpeccselve harvest óta
így nem csoda a 27gigabiga
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #28949 üzenetére
nem, sima kliens... én se értem, tegnap frissítettem ezt a gépet ritualra, akkor csak 13 volt
most 27.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #28946 üzenetére
marauderrel úgy rohantam végig siosa-ig mint a huzat. quicksilver, majd leap slam+smoke mine kombó... pikk pakk act 5-nél járok.
A második, update videóban mathil elmutogatja merre haladt a fán. (a critet lvl50 után rakja ki amikor már megvan a bot, addig life+dmg+res)más: ma reggel lett volna fél órám játszani, erre jön egy hotfix, röpke 27 giga...
-
Mad_Wolf
aktív tag
56 000. Megyek fürödni.
Ma se lesz meg kitava, elájulok addig, hiába a sok kv -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mirman #28796 üzenetére
én is nézegettem a ziz féle bfbb-t, de végül maradok a skeleton summonernél. Ebből van több változat, menet közben könnyen át lehet speccelni.
Alapból a Badlof által küldöttet variálom ezzel a phys skeleton summonerrel. Ebből ha lesz kesztyű át tudok térni erre vagy erre az elemental verzióra. Ezt még tovább lehet majd váltani a Kay féle summonerre vagy akár a TheGAM3Report1 féle skeleton mage-re (ez utóbbi streamer carryon buildje elég brutál volt az előző ligában).
ha már jól összeszedtem magam, akkor pedig csinálok egy ilyet, a gyerek konkrétan csetel sirus a8 alatt. Pár exből összehozható. Majd meglátjuk. -
Mad_Wolf
aktív tag
discord engem is érdekelne.
8-as kezdés szíven ütött, 9-re számítottammindegy, sör behűtve, majd legfeljebb nézem hogy 9-kor mire bejutok már kitavát öli valaki. De hátha le tudom rakni a gyereket korábban
Hype már kicsit visszavéve, megvan mivel indulok, nem keresgélek tovább. Most valahogy már csak ki kell bírni estig.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #28656 üzenetére
na és melyikkel fogod kezdeni?
Én erősen hajlok a ciklonra, bár a bleedes is tetszik. Nem tudom endgame-re melyik lenne jobb, már ha elég kitartó leszek és végre eljutok odáig. -
Mad_Wolf
aktív tag
Na még sose csináltam meg 10 challenge-nél többet, de most megpróbálom. Ez a hideout rohadtul jól néz ki. A többi is jó, a weapont biztos meg tudom szerezni...
-
Mad_Wolf
aktív tag
lehet megint mystery boxot kapni ha vásárolsz valamit.
10-15 pontért lehet jó dolgokat kapni, pl weapon effect (persze nem kell valami nagy számra gondolni, de az emerald az pont olyan mint Luke Skywalker zöld fénykardja), vagy például 10 pontért cyclone skill effect, ami elég jól néz ki. 2 pontért pedig a weta pet, de szerintem az már mindenkinek megvan
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #28527 üzenetére
Brunne ha esetleg nagyon sok időd lesz, nem tudnál egy ligakezdő bleed EQ build leírást összerakni?
esetleg google docs-ba, hogy ne kelljen a kommenteket vadásznia link meg mehetne az összefoglalóba.
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #28512 üzenetére
gólemes ligakezdőnek jó a carrion gólem pl. Nekem bevált, bár a primordial jewelekre lehet várni kell kicsit. mondjuk az én tempómban egy hét mire szükség lesz rá
digitális sörözés jó ötlet.
kellene egy discord és akkor lehet közben röhögcsélni is. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mirman #28495 üzenetére
bocs, rosszul fogalmaztam... nem summonol +1 totemet, tehát 2 totemet egy kattintásra.
2x annyi katt, 2x annyi mana. siege ballista totemet akartam indítani, találtam is egy tök jó buildet. de így lehet nem lesz annyira jó. Na majd meglátom a szakértők mit mondanak erre. -
Mad_Wolf
aktív tag
na jól kiherélték a hiero totem buildeket... nincs +1 totem az ascendancyban. köszi. 2 napja nézegetek egy totemes buildet amivel kezdenék.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Holnap ki mivel indít? Én megpróbálom még 1x az impale gs champot, delve-ben ssf miatt nem nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- VoLTE/VoWiFi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- World of Tanks - MMO
- Milyen széket vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest