Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Te marha nagyot tévedsz! A megszólitást illetően legalábbis... Nekem eggyetlen ismerősöm sincs akik a ''párjukkal'' kedvesemnek/Drágámnak hivnák egymást. Általába a Csajom, nőm, esetleg szajhám az elterjedt. Illetve a pasim a csávóm etc.
A szexröl meg annyit hogy van olyan osztálytársam aki lazán bejön és annyit mond: tegnap kurv@ nagyot kurt@am délután és 2 autót loptunk...
Amugy a ló elszaladt ez nem vitás. Én személy szerint, nem ellenekezek 3 lábbal hogy én nem, én sose, én nekem eszembe sincs. Mert meg kell valjam hogy sokszor megfordult a fejemben ebböl is az idil... téma
. Ezért sokat olvastam a szexröl az erotikárol és mindenröl. Igy azt mondhatom ezzel kapcsolatban hogyha nemis tapasztalatbol csinálom de naggyábol megfogadom annak az 1-2 nőgyogyász és pszihologusnak etc. Amit irnak és probálok abban a tudatba élni hogy semmit nem sietek el és mindent ugy teszek ahogyan a legjobb lehet mind2őnk számára...
Lehet az egész amit leritam hülyeség. Lehet az általam felálított idil is hülyeség. Sőt az is lehet hogy az egész kapcsoalt dolgot hülyén fogom fel de most MOST ugy gonodlom jol csinálom és ez a legfontosabb NEKEM.
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amugy a ló elszaladt ez nem vitás. Én személy szerint, nem ellenekezek 3 lábbal hogy én nem, én sose, én nekem eszembe sincs. Mert meg kell valjam hogy sokszor megfordult a fejemben ebböl is az idil... téma
. Ezért sokat olvastam a szexröl az erotikárol és mindenröl. Igy azt mondhatom ezzel kapcsolatban hogyha nemis tapasztalatbol csinálom de naggyábol megfogadom annak az 1-2 nőgyogyász és pszihologusnak etc. Amit irnak és probálok abban a tudatba élni hogy semmit nem sietek el és mindent ugy teszek ahogyan a legjobb lehet mind2őnk számára...