Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Engem pl. nem zavar, ha fél fejjel magasabb az asszony. Kicsit kihúzom magam, vagy ölbe kapom és máris meg van oldva.
Nekem az összes barátnőm vagy egy magas volt velem, vagy kicsit alacsonyabb volt, úgyhogy nem is nagyon tudom, hogy zavarna-e, ha magasabb lenne vagy sem. Mindenesetre nálam okosabb barátnőm már volt.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Hát talán van egy kis remény,az én haverjaim közül is a legtöbb ilyesmi felfogású.Sztem ez a mostani helyzet legfőképp nekünk férfiaknak köszönhető(de a nők meg hagyták magukat persze
),és sajnos manapság már mindenki részéről elfogadott az 1 napig/hétig esetleg hónapig csak folyamatos sexből álló kapcsolat 
-
Gh0sT
addikt
Engem pl. nem zavar, ha fél fejjel magasabb az asszony. Kicsit kihúzom magam, vagy ölbe kapom és máris meg van oldva.

Viszont most hogy mondod, azért a 20 cm már tényleg sok lenne. Csak nem tudom, hogy miért?! Áááá, inkább leszarom, hogy ki mit gondol, úgyis emiatt lesznek bennem korlátok. -
tildy
nagyúr
Bocs de mivel én is magamsra nőttem, ez nálam alap. Volt alacsonyabb párom, de ha lehet, akkor inkább ne legyen többet . Eleve az, hogy nem húztam ki mellette magam (ami a gerincemnek sem tett jót, sőőőt -> M.schauermann betegségem van, előbb utóbb ígyis romlani fog, esetleg begörnyedek, ne kezdjem már 20 alatt rögtön..) Magyarán -> hozzágörnyedtem, próbáltam legalább egyforma magsank tűnni vele.
Aztán ott volt expárom részéről is egy állandó ''kisebbségi komplexus''.
Úgyhogy kösz de nem. A minimum az a 180-185 cm.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
15 éves...figy 15 éves embertől sztem ne várjon senki komolyat, nem is kell tőlük. Örülj, hogy addig melletted volt.

VoDaFoNe
Azt tudom, hogy te nem akarsz huszonévesekkel járni, sztem nem is járnának veled, érdekes lenne.
Mert ha jól rémlik sokkal fiatalabb vagy még 20nál.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Hát ez azért annyira nem biztos, mert a volt barátnőm veléem volt másfél évig, és elég komoly kapcsolatnak tünt addig amig nem szakított velem.Meg mondjuk az is igaz, hogy alig volt 15 éves amikor összejött velem, meg egy ennyi idős csaj nem hioszem, hogy ennyi időre tervezne egy fiúval.Legalábbis most már én így látom
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
pff... szerintem ezt így nem lehet kijelenteni. Vannak idősebbek közt is szépek és kevésbé szépek, okosok és buták, szexisek és kevésbé azok.
Engem pl. abszolút nem érdekelne az sem, ha esetleg nálam fiatalabb, ha nagyon szeret, és én is őt, akkor a kor az nem számít... (viszotn magasság tekintetébben másképp állok a dolgokhoz... Egy férfi legyen legalább akkora magas , mint én, vagy magasabb) -
westlake
félisten
en meg nem teljesen igy ertettem.. teljesen igazad van, de azert a korral bizonyos szintu ''megfontoltsag'' es ''nyugodtsag'' jar.. szerintem nyugodtan mondhatom, hogy az atlag 16 evesek meg nem akarnak komoly kapcsolatba bonyolodni, inkabb csak ismerkednek..viszont egy 26 eves inkabb fontolgatja a csaladalapitast, mint azt, hogy csak flortoljon egyet.
(persze ilyenek is vannak) -
Jégkokó
veterán
Nekem is 4 évvel fiatalabb barátnőm volt, és hát csak másfél évig voltunk együtt, de én még vele tudtam volna maradni még tovább ha nem szkított volna velem, na de ez már egy másik történet.Egyébbként nekem is az lenne a fontos egy lányban, hogy sokáig melletem maradjon, mert nem vagyok az aki fűvel fával, meg amúgy is.

-
maniac
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
Nem igaz ez igy ebben a formaban. Azert nem egy huszoneves emberke van aki osszevissza csalja a csajat. Nem egy 30-as es nem is egy 40-es evekbeli emberke van. Csajoknal ugyanugy. Ez inkabb emberfuggo. En pl mar 16 evesen is olyan csajra vagytam akivel nagyon sokaig egyutt leszek, hat ez van. Szerencsere ugy nez ki mostmar megtalaltam.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként én meg ugy vagyok vele, hogy sajnos személyesen elég kevés csajt ismerek, de akiket a neten azok közül a legtöbb helyesnek meg ilyennek tart.Aztán eddig mégis csak 1 barátnőm volt eddig.Hát ez van muszály azért ezen változtatnom.Bár mo9ndjuk én is a normális fiúk táborát gyarapítom, legalábbis én magamat annak tartom, mert eszembe se jutna olyan, hogy minden nap másik csajjal kavarjak meg ilyenek, valahogy az nem az én stílusom.

-
Kokkantas
senior tag
-
maniac
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
vagy egyszeruen csak amiatt mert az emberek primitivek - tisztelet a kivetelnek
-
Attól mert az ismerettségi körödben vannak páran, ez még nem kell általánosság legyen. Egybként én is így voltam a Nőkkel, egészen addig, míg meg nem ismerkedtem jelenlegi Szerelmemmel...
Hidd el, u.ezt sok lány is elmondhatja magáról.
Ez -sz.tem- a felgyorsuló életvitel és a rossz példák okán alakul ilyen irányban... -
TexT-BoY
addikt
Egyenlőre ha megengeded magamra veszem az első részt ''Az a baj h manapság elég nehéz olyan lányt találni aki értékeli a törödést és odafigylést,ami persze nem pénzben nyivánul meg.De ha van is olyan lány akkor annak már van egy pasija akit nagyon szeret és komoly a kapcsolat,csak többnyire a srác nem gondolja komolyan.''
Most ugy tünik hogy sikerült a 2őt ötvöznöm. a lány értékeli én pedig szeretem... sőt szerettem is már nagyon rég és nagyon sajnálom hogy igazéndibol csak most jöttünk össze. (Eggyik szemem sir mert sok idő eltelt nélküle a másik nevet mert most velem van).
Jah kis adalék a csaj bő 2hét alatt 3x aludt itt melettem anélkül hogy valami is lett volna. Mégis boldogsággal tölt el amikor pl. reggel ő kelt és vele mehetek suliba... (persze ehez kelett 4 szülő is akikkel az eleén sikerült ''lepacsizni'' hogy igazán az egész rajtunk áll és tiltani ugysem tudják a szex részét a többivel meg mibaj lenne? a gyerek akkor is fog szexelni ha azt a szülö tiltja stb... sikerült előadi már aznap itt aludhatott Ő...
)
Kezd megint értetlennél válni amit irok.. ha valami nem vilgáos az azért van mert késő is van
Mellesleg én már belefáradtam ebbe a témába ugyértem a ki a szemét fiuk vs lányok stb. rengeteg lány barátom van és minet sikerült eddig kibékitenem a világgal erre büszkén gondolok és ennyi. Kapja be a sok hülye aki tönkreteszi öket. persze igyanez igaz a hasonlofahta nőkre...
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát én a haveri körömböl legalább 5 srácot ismerek aki inkább romantikus, virágotvivős udvarlós alkat. Mindegyiken átgázolnak a nők. Egyszerüen, vagy csak kihasználják őket vagy szóba sem álnak velük.
-
kypre
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
...ahogy mondod...

-
-
bozont
veterán
Az a baj h manapság elég nehéz olyan lányt találni aki értékeli a törödést és odafigylést,ami persze nem pénzben nyivánul meg.De ha van is olyan lány akkor annak már van egy pasija akit nagyon szeret és komoly a kapcsolat,csak többnyire a srác nem gondolja komolyan.
Vagy az is lehet h csak én látom rosszul,mert az embrek többsége egy maszkot visel és az mögé rejti amit gondol,AKI valójában,csakmert az ciki és milyen az már ha nem b@>{Đok minden nap egy másik lánnyal/fiúval... -
BLiNk3r
senior tag
Pedig manapság, mikor a bunkóság és a hülyeség a menő...mikor a kissrácok azokra az osztálytársaikra néznek fel, akik végtelenségig tukók és gátlástalanul tapizzák a csajokat...
Egy ilyen rendszerből nem igazán látom hol a kiút.
A suli berkein belül jó példát nem igen látnak, mert mindenki behódol ennek a primitívséget sugárzó hullámnak. A tanárok tehetetlenek, nincsenek alapvető nevelő jogaik. A szülők melóznak, nincs idejük a gyerekre.
A kiscsávók és kiscsajok pedig egymástól tanulják el a bunkózást, isznak, tosznak, szexualizálnak, ahogy a csövön kifér... -
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Az a baj, h. te magadra veszed, holott az általad itt leírtak alapján nem kellene tedd, és az, akinek kéne, nem tesz semmit (mert nem is jut el az agyáig, h. kéne bármin is változtatnia)...
A kúl tévével hagyjatok... Nincs talán adó, amit jobban utálnék a ... esti műsoraival...
[Szerkesztve] -
-
maniac
senior tag
Kultv-n pl Vad csajok azaz, minden no kurva. Igen erdekes musor...
-
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Két eset lehetséges:
Egy: te vagy a ''looser''. Nem foglalkozol vele, mert nem te vagy az igazi vesztes.
Kettő: nem te vagy a ''looser''. Épp' ezen kéne változtatni!!!
Ennyi.
Ahogy maniac is mondja a kölcsönös tisztelet hiányzik az emberekből... Ez pedig komoly dolog...
De mi megy a tévében/újságban/stb.-ben? H. ez a jó, majdnem azt mutatják, h. követendő...
-
TexT-BoY
addikt
Én megtettem a magam lépését... megkaptam a magam fikázását. Mostmár aztmondom hogy élvezem is....
Az idősebb barátaim (ércsd over 20) simán egyenrangunak tartanak a saját korosztályom meg lenéz.
szal nem oylan rossz a helyzet de nem mindig tölt el boldogsággal. De pl rengeteg igazgatóval és vezetőbeosztásu emberrel beszélgetek stb. és egész más lett a felfogásom. Meg azért lettem ilyen PH!-s meg minden mert muter dolgozott valakinek vigyázni kelett hugora ezért mindig itthon ültem amig más ''baszott'' meg csavargott. (Ez is nagyon rosszul érintett azokban a percekben de mostmár tudom hogy elönyömre)
Tisztelethez nemtudom hozzátartozike de én pl nemtudom elképzelni hogy ott áll elöttem barátnőm térdreborulva és ''nagyban szivja az örmestert'' ha nemis azt mondom hogy gusztustalannak de megalázonak tartom igy ''fiucska'' szemmel. Ami meg a kapcsolatot illeti bennem egy érintés is komoly hő és egyén hatásokat tud kiváltani a barátnőmtöl... (szex nélkül ... ruhába
) ujra looser lettem 16évesen nem élek aktiv nemi életet pff OFF
Viktor kifelé tisztelet? én maximálisan tisztelem azokat akiket kell (teszem azt évfolyamtársnők , felsöbb ismerősök , a BARÁTNŐM, anyukám meg stb igaz igy neveltek) de nemtudom miért alakult ki egy ujfajta szemlélet amit globálisan látok kibontakozni ezt az alja nép ''nyalásnak'' nevezi...
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Na ez a lenyeg, ilyen felfogassal van mindenki, ezt a felfogast kellene kitorolni. Bar az nehez lesz, szoval igazad van, le kell szarni az egeszet, es olbe tett kezzel nezni, hogy mindenki egy primitiv faszhoz fog hasonlitani. Aki csak dugni jar buliba. Na mind1, remelhetoleg az ilyen faszfejekkel elobb utobb vegez az AIDS v ilyesmi.
bozont: mivel egy kapcsolat ugye a mai felfogas szerint max arra jo h allati osztoneinket kieljuk, igy ezek mar nem is kellenek :-/. csak dugni dugni dugni, meg szopni szopni szopni, es megvan egy ''jo'' kapcsolat. persze a penz azert nem art.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Na ja,sztem sokan már nincsenek tisztában azzal h mi is a tisztelet.
Csók,ölelés,egy mosoly v szerelmes pillantás,ezek mind-mind olyan apró dolgok amik nagyon fontosak egy kapcsolatban(legalábbis számomra),ezek a kis apró mozzanatok éreztetik a törődést,a szeretetet,a bizalmat amik egy jó kapcsolat alapjai. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hiába változtatsz... MAx annyit érsz el hogy kinéznek a többiek és megkapod a suliba a ''looser'' jelzőt
. Igazándibol az egészet viszi magával az ár és nem tud(unk) ellene igazán tenni. Vagy én kátom rosszul? -
maniac
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudod mi hianyzik? A kolcsonos tisztelet.
Nekem meg mindig kurva sokat er egy csok, egy oleles. (Persze a sex sem megvetendo
). De mostmar egy csok semmi, egy oleles szinten semmit nem er, egy szex meg pl tok jo buliban, mert jol elrepul az ido... -
bozont
veterán
Na én pont ezek miatt nem szerettem/szeretek ilyen nagyszabású bulikba/diszkóba járni és egyszerűen nem értem ezeket a fiatalokat(mondom én 19évesen
),nem is olyan rég még tabu témának számított ez a sex mizéria most meg már ciki ha vki szűz 14évesen,ez számomra is elég elszomorító
Jó persze énsem vagyok egy szentfazék,de azér hallok meg látok elég durva dolgokat néha 
Sztem ez legfőképp a szülők hibája lehet mert nem figyelnek oda a gyerekükre,biztos nem szándékosan,de sajnos manapság elég fontos dologgá vált a pénz és az emberek egyre több időt töltenek munkával h sok pénzük legyen azzal a motivációval h minél jobb,boldogabb életet teremtsenek a családnak.És ebből kifolyólag már több időt töltenek a munkahelyen mint otthon,reggel elköszönnek a gyerekeiktől és este mikor hazaérnek már rég alszik mindenki.Így nem lehet odafigyelni egymásra,nem beszélik meg a nap történéseit,vagy h kinek milyen gondja van stb.Főleg ha egy szülő egyedül nevel gyereket v gyerekeket,akkor sajnos éjjel-nappal dolgoznia kell h el tudja tartani magukat és így nincs ideje/energiája odafigyelni rájuk.Sajnos ez egyre több családban figyelhető meg és ez nagyon nem fog jóra vezetni.Ha egyszer családom lesz akkor inkább legyen csak egy TVm,nem kell még házimozi meg autó sem,inkább megpróbálom minden időmet a szeretteimmel tölteni ahelyett h gürizzek a sok kacatért amire lehet h szükség sem lenne,merthát ugye régen nem volt autó,rádió,tv,számítógép stb.
Na jó,asszem most mindenféle baromságot sikerült összehordani,remélem lejön amit mondani akartam.
-
-
kovsol
titán
''Ja igen, vhogy ez az érettség a nőknél olyan 16 éves kornál megáll és nem nagyon fejlődik tovább...'' na ez nagyon tetszett

''Ha dolgozik ezeket nem lehet elvárni egy nőtől annyira, mert akkor mégiscsak többet dolgozik mint a férfiembör ilyen esetben.''
ha belegondolunk akkor ez tényleg így van, de azt se várhatjuk el ha szeretne dolgozni vagy netán kénytelen, hogy otthon üljön
(megoldás egy bejárónő
de az elég sok pénz)
felénk is van néhány ilyen könyűvérű leányzó és általános iskola 8. osztály kb
szivesen venném ha néhány nő is hozzászolna a lejebb elhangzott dolgokhoz
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
Nyugi lesz ez meg rosszabb is. A gond az hogy a fiatal csajok eleg fogekonyak a szexre, mert a noknel kivancsibb termeszetu egyed keves letezik - na hat cicak ez van
. Szoval kis korukban mar erdekli oket nagyon - persze a fiukat is
. Csak a problema az hogy a nok az ''erettebb'' pasikra buknak, akik ezt ki is hasznaljak, mig erted egy fiuval nem fognak ilyet elkovetni az idosebb nok
. Aztan a fiuk kielik magukat amikor nagyobbak lesznek azzal a korosztallyal amelyikben lattak, hogy na azokkal lehet ilyeneket. Aztan ez igy szepen egyre nagyobb terben elkezd terjedni. Persze ehhez nagyban hozzajarul a TV is, ill. a szulo is. Az se jo ha semmit nem enged az ember, az se ha mindent megengeded. Ez a negeres dolog meg teljesen igaz
. Remelem minnel elobb lesz vmi dolog amitol a rendes kerekvagasba kerulnek a dolgok - bar ez a termeszetes, az ember elpusztitja onmagat, vagy ha nem is elpusztitja, lerombolja azt amiert ember. -
Az a gond, h. mindenhonnan (főleg a tévéből) csak a szenny ömlik, válogatlanul, a fiatalság nem képes ezt szűrni, az pedig lehúzza mélyre, egyre mélyebbre...

-
finest
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát, mifelénk, még itt az elmaradott Vad Keleten (Szentes) is elég húzósak a fiatalok. Bele sem merek gondolni, h mi van a nagyvárosokban, nem is érdekel... Látják a népek a sok ami filmet a kificamodott társadalomról és azt hiszik az a normális. A cigók úgy nyomulnak a szakiskolában, mint a négerek a filmen, védelmni pénzt szednek az osztálytársaiktól, h megvédjék őket saját maguktól... Na mindegy. Sokan vannak, akik azt hiszik, h ez lehet még másképp, én bennük hiszek. -Nemrég valamelyik punk faggatni akart a magánéletemről, indításnak elmesélte, h mit szokott csinálni az osztálytársa hugával... kiderült, h elég másképp gondolkodunk a nőkről... én csak azon csodálkozom, h van olyan csaj, aki megáll nekik, de mindegy... LOL!
-
maniac
senior tag
Nem, ne legyen bezarva a 4 fal koze, es ne legyenek elnyomva. Csak annyi, hogy ne legyenek tulterhelve, ne legyen az hogy 2 muszakban dolgoznak, es ne legyen az, hogy amiatt mert egy no dolgozik akkor egybol o legyen az, aki elott terdre kell esni. Bar mondjuk ez inkabb emberi vonas, hogy abban a pillanatban ahogy eler egy kozepvezeto szeru allast, egybol ugy gondolja o a kiskiraly. En a bnomet soha nem fogom elnyomni, es megprobalom nem elnyomni akarhogy is emberi termeszetem egyszer megprobalja ezt megtenni. O is egyenrangu velem, es megprobalok mindent megadni neki amit tudok. Most nezek alberletet, ha sikerul vmi jot talalni a fennmarado penz fele az ove a fele az enyem - en mondjuk megprobalok majd sporolni belole, hogy ha barmi van ne legyen para, a noket meg ismerhetjuk
(bar azert o is tud sporolni ha mondom). -
maniac
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudod az a gond szerintem, hogy itt mindenkinek fene nagy szabadsága van a gyerekek között bárki megtehet bármit, es mig ez nics rendezve addig lehet baszni az egesz tarsadalmat.
-
QuarK
senior tag
Nagyon remélem, hogy az általad említett tendenciák nem annyira erősek, mint amennyire én is annak látom őket; illetve, hogy van egy ellensúlyozó oldal is; csak kevésbé kerül a felszínre/nyilvánosságra; mert ha tényleg efelé haladunk megállíthatatlanul, akkor k*rva nagy baj van...
Az odáig rendben, hogy a nőknek olyan pár kell, akire fel tudnak nézni; és nem is baj, hogy ez az igényük megmarad; a gond ott van, amilyen körítéssel történik ez tizenévesen; illetve később, a felnőttéválás után ez egyenlő lesz azzal, hogy az illetőnek sok pénze van...
A második bekezdéseddel is nagyjából egyet kell hogy értsek; nem jó az, hogy ha be van zárva a négy fal közé; de az ilyen kozmopolita ''miénk a világ'' feeling erősen hasonlít a ''férfiak vagyunk, farkunk van, térdre előttünk'' dologhoz...
A tánctéren leszopásról pedig 15 éves öcsém tudna mesélni, látta már nem egyszer... De inkább a budit meg a hátsó udvart részesítik előnyben, de ha már ott vannak, akkor nyomnak egy menetet is, akár análba is. Előtte egy kis ex azért nem árt, hogy nagyobb legyen az élvezet és a dicsőség, és szaftosabb a téma, amikor elmesélik másnap a suliban, mekkora party volt.
szerk.: és ez az elkorcsosulás inkább a fiatal srácoknál figyelhető meg; a lányok csak hozzájuk hülyülnek, lévén egy suliba járnak... Amennyi eltorzult k*rva van, annyi megtépett lelkű lánykát is látni; akik kétségbeesetten keresnek valamit, és érzik legbelül, hogy kilóg a lóláb.
Mindezek ellenére szerintem (remélem) van egy ellenpólus; én legalábbis nagyon sok értelmes fiút/lányt ismerek több korosztályból is...
[Szerkesztve] -
-
maniac
senior tag
Na kb igen, de azért az otthoni munkát csinálja meg és normális keretek között költekezzen
. Szal ne az legyen amit pl havernál látok, hogy ketten bérelnek egy lakást. A csaj meg ha úgy tartja kedve vesz ezt meg azt, de ha a gyerek magának akar vmit venni, akkor azt komolyan megkell beszélni, mert ugye ő nem vehet annyi cuccot magának mint a barátnője. Persze a csajnak is legyen költőpénze, de mittomén mondjuk azt, hogy 80-80-t keresnek. Akkor albérlet 40-40. Kaja 15-15.akkor az mar 110. es koltsenek nyugodtan 25-25-t magukra, vagy tegyek felre. De ne az legyen, hogy ha kell vmi 50-ert akkor a gyerke penzebol veszi meg, ugy, hogy aztan a gyerek vissza se adja. Persze szolni nem lehet - meg mondjuk nem is mer
. -
-
Drizzt
nagyúr
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
És azért korival nem olyan könnyű megállni 1 lábbal.

Tapasztaltam
-
maniac
senior tag
Hogy miért akarnak a csajok idősebbekkel járni?
Igen, amiatt is, mert ált. úgy vélik - néha jogosan- hogy az azonos korú fiúk hülyék.
A valóság pedig az, hogy a csajoknak az kell, hogy tetszenek az embereknek, hogy mindenki az ő seggüket nyalja, azért, hogy milyen csinos. Egy pubertás gyerektől nem kapja meg ezt, ugyanis az idősebb férfi a férfi, és az a menő, és attól lesz igazán nő ha idősebb férfit sikerült megszereznie. Ja igen, vhogy ez az érettség a nőknél olyan 16 éves kornál megáll és nem nagyon fejlődik tovább...
A kötöttség, mert nem feltétlenül igaz, az az állítás, hogy a nők akarják korán lekötni magukat, a férfiak meg nem. Valahogy ez is kezd megbillenni, mint ahogy nagyon sok dolog a mai világban. Én a női emancipáció ellen vagyok személy szerint. A nő legyen otthon, csinálja az otthoni dolgokat, élvezze az életet, legyen a barátnőivel, meg akivel akar, de ne dolgozzon. Menjen nyugodtan azért el szavazni, mert ő is ember és tud gondolkodni - bár nem az összesre igaz ez. Végezzen sulit, ha ahhoz van kedve, de inkább az otthoni dolgokkal foglalkozzon mint a munkával. Én személy szerint megpróbálom megcsinálni úgy a dolgokat, hogy ha egyszer lesz feleségem ne kelljen dolgoznia. Egy nőtől én igenis elvárom, hogy ha hazaérek meló után adjon vmi finom kaját, ha kell ruha akkor legyen, mosson is, meg legyen tisztaság is. Ha esetleg gyerek, mert van annyi pénz, hogy jó körülmények között legyen, akkor foglalkozzon vele is. Tanítsa stb. Ha dolgozik ezeket nem lehet elvárni egy nőtől annyira, mert akkor mégiscsak többet dolgozik mint a férfiembör ilyen esetben.
Vodafone esetén meg nem vagyok elcsodálkozva, hogy engedte, h fogdossák. Az én korosztályomban is voltak már bőven csajok, akik azt számolgatták, hogy diszkóban, hány pasit sikerült lekapniuk, aztán felsőbb években hány faszt fogtak aznap este. És nem 8. kerbe jártam suliba, hanem a rózsadomb alá, ahol elméletileg gazdag apucika, anyucika csemetéi jártak. Lassan már teljesen elfogadott lesz - ha már most nem az a diszkókban - hogy egy csaj a tánctéren szop csáveszt 13 évesen. Teljesen jól van ez így, kezdünk haladni egy sokkal primitívebb kultúra felé, ez van.
Ja és igen, van barátnőm imádom, a nőkkel sincs úgy igazán bajom, de igazat megvalva, annyira tököm tele azzal, hogy folyamatosan azt olvasgatom, és hallom mindenhol, hogy na megint egy 14 éves cummantott le, meg hogy hööö ennyi annyi pasival voltam de jó nekem - ezt buszon hallottam stb. Szóval igazat megvalva ez van. Az emberi állomány intelligencia hányodosának összege állandó, csak sajna egyre többen vagyunk rá.
Vodafone: Te meg kérlek legyél meg az értelmes emberek között, és gondolkozz normálisan. Ha tudod, hogy nem szabad ne csináldd, aztánmeg magyarázdd a bizonyítványod. Agyad van, ahogy láttam itt a fórumon, használdd is, és ne a viszketésre figyelj.
Bocsi a helyesírásért, meg ha nem fogalmaztam túl világosan, ha vkit sértett. De eléggé idegbeteg vagyok mostanába, meg beteg is.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Hát őszintén , nekem eddig egy lánnyal akivel volt komolyabban dolgom, és az tőlem 4 évvel volt fiatalabb, de most se érezném ugy, hogy egy velem egykorú csajjal kéne kezdenem.Mert azoknak a nagyrésze a 30 fölötti pénzes pasikra buknak, akiknek van jó merdzsójuk.
-
Vigneau
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Inkább a kiváncsiság a fő mozgató rugó, kevés az érett gondolkodású köztük. Az nagyobb baj, hogyha az érettség a visszájára fordul és kb. 30 évesen akarnak mindent bepótolni, mondván: nem is élték ki magukat igazán. Na ez az igazi ''gáz''.
-
parandroid
félisten
Azt, hogy egy férfi (na jó, legyen fiú) nála fiatalabb lánnyal jár, szokták azzal magyarázni, hogy a férfiak későn érnek. Azaz később lesz igényük tartós párkapcsolatra, mint egy nőnek / lánynak. Persze a mai felborult világban már ez sem feltétlenül igaz, de általánosságnak elmegy.
Tizenévesek esetében persze ez megint teljesen más kérdés, ott általában kérdőjelezem meg egy párkapcsolat komolyságát. Úgy értem, attól, hogy kefélnek, az még nem egy komoly kapcsolat, ha pszichésen éretlen mindkét fél.
p -
QuarK
senior tag
''Miért jó egy fiúnak, hogy egy 2-3-4 évvel fiatalabb lánnyal jár? (persze tinédzserkorban, nem huszonX felett..)''
1.: Mert esetleg annyira esetlen nők terén, hogy csak a fiatalabb lánykák dőlnek be neki.
2.: Vagy talán úgy véli (és jól gondolja), hogy a fiatalabbakat könnyebben tudja befolyásolni, és arra tanítani, hogy azt tegyék, amit ő szeretne (''igen szívem, le szokás nyelni'')
3.: 2x felett pedig pedig az előbb említett esetek sokkal tudatosabb rétegekben futva; az egyén lelki sérülését még jobban jelezve. -
ronaldo
őstag
-
kovsol
titán
hát nem tudom ez elgondolkodtató egy kérdés...
talán mert ilyen fiatal korban kicsit éretebbek még a lányok mint az azonos korú fiú társaik, és ezért az idősebbek társaságát keresik
a fiúkat meg nem tudom mivel magyarázni... talán mert félnek attól hogy az azonos korúak elutasítják őket ? és egy fitalabb lány szemében többnek tünnek
bár ez visszavezethető arra is hogy a lányok ilyen korban gyakran inkább az idősebb pasikhoz vonzódnak és a fiúk ''kénytelenek'' fiatalabb csajokkal járni
na jó inkább nem folytatom
remélem értitek
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
ÉN is középiskola 2. osztályában 15 évesen (na jó, 1 hónap híján 16
) vesztettem el a szüzességemet. Igaz a lány is 16 volt...
Most hogy belegondolok, még nem volt olyan barátnőm, aki fiatalabb lett volna nálam, szerintetek kóros?
Viccet félretéve 2 dolgot nem értettem soha:
- Miért jó egy tizen-egy-két-három-négy éves lánynak, hogyha egy 2-3-4-5 évvel idősebb fiúval ''jár''?
- Miért jó egy fiúnak, hogy egy 2-3-4 évvel fiatalabb lánnyal jár? (persze tinédzserkorban, nem huszonX felett..)
-
ronaldo
őstag
Ő nem szólt semmit. Annyira haver, hogy előtte is tiszta lapokkal játszottam. Töketlen egy őszinte ember vagyok. Talán az volt a baj, hogy megint ritkajófej akartam lenni, és segíteni neki, hogy összejöjjenek. Vagy nem tudom hogy lehetett volna ebből előtte kimászni. Mert sejtettem hogy mit akar a csaj. De az ilyet hogy védje ki az emberfija?
ui: nekem mindíg reggel van
-
kovsol
titán
-
ronaldo
őstag
Harangozós szépjóreggeltet.
Pénteken voltam szalagavatón, rámmászott egy csaj. Nem pont az esetem. Haverom (vagy hogymondják manapság) meg pont érte volt oda. Már tudtam én egy héttel előtte is(mikor kérdezte a csaj, hogy megyek-e szalagavatóra) hogy akar valamit, de azthittem csak a jóérzésű hangyáim dolgoznak a fejemben. Hát jó, senki sem tökéletes, én meg főleg nem. Aztán megkérdezte két nappal később is. Akkor mondtam neki, hogy igen megyek majd (6kor kezdődött) de nekem du. 5-től 7-ig edzésem van. Erre megdöbbent, hogy hú most akkor hogyan fogok menni (itt már sejteztem, hogy ez nem csak az énféle hangyám volt két nappal ezelőtt) mondtam neki, hogy a szalagavatót le se szarom, utána a bulira megyek. A tűzésre amúgy is csak szép öltönykében lehet virítani, de azt már nem vállaltam be, amúgy is egy utánfutóra való ruci volt nálam (hosszú...) teremben volt az edzés, mondanom sem kell, kiizzadtam mint a rüheskutya árvíz idején, sőt még 20perc kocogás is volt kinn fagypont közelében. Elmentem zuhanyolni, némi öltözködés, aztán felkúszás a sulihoz. Már vége volt a szalagavatónak, bulira készülődtek, (hálisten) még nem véltem felfedezni a csajt, elmentünk kicsit inni (kivoltam mint a liba) nem spóroltunk a piával (amúgy az esztelen ivászatokat utálom, de néha muszáj bizony). Fél kilenc felé elindultunk vissza a haverokkal, hát megláttam. Velem volt az érte odavagyós haverom is, hát kinéztem egy csajt, elhivtam őt is(hogy vegye a lapot a csaj, nem miatta vagyok ott), hogy legyünk négyen, és hogy meg s eforduljon a fejében. Aztán hogy, hogy nem, a két csaj úgy becsikált(akit hívtam, legalább rendes volt, valami harmincéves fickóra mászott rá a kocsmában), hogy elnézték a házszámot, aztán a csaj akiről az egész szól, nem szégyellte magát, enyhén rámakaszkodott. Mivel egy nagyon jólnevelt kiccsávó vagyok, én nem küldtem el bélyegetnyalni, mert elég volt a baja amúgy is. A lényeg az, hogy az egész estémet elcseszte, és tiszta ideg voltam miatta. A ráadás: én tudtam, hogy vonzódik irányomba, már hónapokkal ezelőtt világos volt számomra, ezért egyszer kerek perec elmondtam neki a mondókám, tisztáztam a szitut. De aztán valahogy nem így jött ki a péntek. Persze az este akkor folytatódott, úgy fél 10 lehetett, ekkortájt volt hivatalos a suliba egy lány, akivel már régóta össze szerettem volna jönni. Teljesen nyitott volt irányomba. Szalagavatója volt neki is (viszont ő mint fontos résztvevő volt másutt jelen, hisz végzős). Szóval meg is érkezett, erre mire toppan be? Hogy rajtam csüng vmi csaj. Akkor is utálom megbántani az embereket, nem fogtam meg és löktem be a sarokba, próbáltam csillapítani. Nemgáz. Ellenben Fanni (hogy nevezzük nevén a személyt) kissé gáznak tartotta a dolgot, és elment mikor látta mit művelek. Persze én nem csináltam semmit, csak egy holtrészeg csaj megbuggyant a közelemben. Fogtam magam úgy 20 perccel később, összeszedtem a cókmókom, és elhúztam haza. Azóta is felrobbanok napjában háromszor az idegesség miatt. Úgyérzem holnap csúnyán kiosztom a csajt. Úgy egyhónapnyi úriemberes udvarlásomat szarta el Fanninál. Erre mit lehet lépni mást? Valószínű semmi nem lesz jobb azután hogy kiosztom, de mit tegyek? Ha csönd van, és ülök a szobában úgy érzem meg fogok őrülni. Mert tudom, hogy olyan színben tűntem fel előtte, amilyen én nem vagyok. A tétlenség, és a tehetetlenség pedig szétfeszít. Mert más ha beégek valaki előtt joggal (na itt pár mosolygós sztorit is tudnék felvázolni, de ez most a letargikus hsz-em) de azokat beismerem, ez viszont nem teljesen igazságos. Írtam is egy verset alkotói bosszanatomban, lehet majd bemásolom.
További szép reggelt Nektek! Rúgjatok belém ti is egyet
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Olyan jol foz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
Hiába, az ovis berögződések. De legalább nem rugdos.
Viszont azon gondolkoztam, hogy mire a lányaim felnőnek, Fantasy már nemcsak túl lesz sok mindenen, hanem ismer majd egy csomó jó önvédelmi fogást is, ráadásul pont jó korban lesz ahhoz, hogy éretten és megfontoltan adjon tanácsot serdülő lányoknak, úgyhogy megkérem majd, hogy viszonozza a mostani tanácsainkat, és beszélgessen el velük.
p -
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most mé'? Csak a tárgy hiányzik a mondatból.
Azért a tied sem semmi... Nem volt gyenge a srác. 
ladybug: akkor szegény Péter ezért jön mindig hatalmas mokákkal LAN partykra?!
Igaz, látszik is rajta, hogy tart tőled, de nem gondoltam volna, hogy képes vagy terrorizálni...

[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
elfáradtam három és fél órás korizás után. tényleg megbántam. Legközelebb fejberúgom korival. mint a kedvesemet mikor oda nyúlt! nah bye
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

),és sajnos manapság már mindenki részéről elfogadott az 1 napig/hétig esetleg hónapig csak folyamatos sexből álló kapcsolat