- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomii.k
csendes tag
válasz
King Unique #1478 üzenetére
Igen, természetesen fontos adatok visszanyerése lenne a cél, a korábban javasolt partitionwizard-al könnyedén visszaraktam dinamikusbol normálba. itt tartok.
A testdisk en 1 napja ugrál 4-5% között, pedig ez jo lenne, de mivel az 1TB os vinyora került sajnos a fontos adatok mellé gta5 meg 1-2BF, igy tartok töle soha nem végezne ez a testdisk mert még csak 10k file-nal tart. minden mást fizetösnek találtam, azok is némelyik orák voltak mire végigment es utanna dobja fel, hogy fizetösek.
nemtudom mostmár mi tévő legyek ,tegyük fel, vmelyiket még ha meg is venném, lehet nem is lenne jó, szóval kétszer tizenezer kiadás nagyon huzás lenne.nemtudom esetleg más ötleted volna-e mindenfenti (régi) posztos javaslaton végigmentem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fali konzol lapos tévékhez
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest