- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Ennyire szerintem csak a leghardcoreabb egyének tudják minden típusról, hogy melyik milyen.
Én azt szoktam megvenni, amire szükség van és épp lehet kapni Lidl-ben.Amúgy ezek a revíziók jelenthetnek beszállító váltást is. Ha tudsz németül lépj be a Parkside-os Facebook csoportba ott szerintem tudnak neked válaszolni.
Az akkus kérdésre: általában megy mindegyik ugyanazzal az akkuval csak a 10 éves Parkside-oknak volt másik akkuja. De ezt lehet látni a termék képen, hogy másfajta akku jár hozzá.
-
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Szia!
Bár nincs vele személyes tapasztalatom, de nem hinném, hogy a webshoppal különösebb gond lenne, ha csak az nem, hogy elég drága a LIDL-s árakhoz képest, és a garancia mindenre csak egy év.
Ilyen összefoglalóról nem tudok, szerintem nincs is, de mint minden más terméknél, itt is változtatnak apróságokon, időről időre. Ez lehet valami típushiba miatt, de ugyanúgy olcsósítás is lehet az oka.
Az akkuk kompatibilisek egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest