- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
zsoltee10 #198 üzenetére
Szia!
A szerda nekem is jó, és a Móricz is jó. Most többet nem írok, mert sok a dolgom még, de telón felkereslek holnap este 8 után, és megbeszéljük, hogy hánykor, pontosan!
Amúgy egyből sajna nem tudsz venni, de hétfőn adok le rendelést, szedán megérkezik (ha midnen ok), és csütörtökön átveheted. Remélem ez nem túl nagy gond. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Aki még nem kapta meg a parfümjét: Holnap adom postára, és aki előre utalja, az utalhatja a pénzt, de személyesen mindenkinek írok még ma mailt. Bocs, hogy ma nem tudtam feladni, de eléggé beteg vagyok, és időm sem volt, holnap viszont feladom. Aki előre utal: 1 db parfümnél a postaköltség ajánlva 300Ft, de mindenkinek megírom, hogy mennyit utaljon, stb....
Tehát HOLNAP MINDEN PARFÜM POSTÁZVA LESZ , és 1-2 NAP, és ott lesz. -
zsoltee10
addikt
Szia!
Jársz a móriczon valamikor? vagy valahol tudunk talizni, ahol néhány illatot meg tudnék szagolni? Parfümöt keresek, ami illik hozzám, és vennék is rögtön 1-t, vayg 2-t akár, ha megtetszik.
szerdán délután ráérek elvileg. -
LLam
senior tag
máster, mi a helyzet a lacoste parfümömmel?
-
evko
aktív tag
Szia!
Az a baj, hogy ma moziba megyek, és ha előre nincs megbeszélve, akkor nincs itt a cucc nálam, mert melóhelyen vagyok, a cucc pedig otthon van...
Előreláthatólag minden nap 17.00 után tudunk találkozni a déliben, szal a holnap 6, nmegyed hét jó. Ha szólsz előre, akkor elhozom a cuccot, és hoilnap talizhatunk. -
-
giceb
újonc
Hy!
Hol lehet csekkolni az illatokat?
Én pesten vok és szinte bármikor ráérek és érdekelne a dolog. -
leewi
aktív tag
na akkor én is ÉRTÉKELEK:
már ki akartam próbálni eme dolgot régebben is de kár, hogy nem tettem..
először is hadd értékeljem evko 'kollegát' aki nagyon korrekt volt..köszönöm, hogy így megkönnyítetted az átadást..s hogy miért?
a minőség sztem NAGYON jó..visszaérvén ebédszünetemről kb. 15:00 fele gondoltam kipróbálom a tartósságát..nos egy szerényebbet fújtam, csak, hogy teszteljem..most 23:00 fele még mindíg érezhető..ennél több sztem nem kell..
egy visszatérő vásárlód bíztos lesz..
üdV -
Remus
tag
Köszi a parfümöt nagyon állat
Mindenkinek csak ajánlani tudom, jó illat, jó ár, tisztességes kiszolgálás.
Hugo Boss Boss van ma már be is teszteltem és annyit mondok hogy nem gyengén bevált -
Tonyo
őstag
HI!Nekem Hétfőn lenne jó a déliben olyan 3/4 12 kor.
-
leewi
aktív tag
nincs megadva a számod..
ma 11:00-18:00-ig a westendben dolgozom..media markt..ha arra tudsz jönni megköszönném s kimegyek vagy valami..
ha lehet hívj s megbeszéljük..
üdV -
DragStar
tag
Mikor és hol lehet átvenni a parfümöt???
-
LML
tag
Én már megkaptam a sajátom (Lacoste), teljes mértékben meg vagyok elégedve, teljesen ugyanaz az illat mint az eredeti
Úgyhogy, ha lenne rá lehetőség az alábbi 2 parfümből kellene 1-1 üvegcse:
Bruno Banani: Not for everybody: Férfi
Bruno Banani: Not for everybody: Női
Tudom hogy ezek nincsenek a listán, de hátha..
Köszi -
LML
tag
Ma esti Bp-i átvétel esetleg megoldható?
Mert szombaton délelőtt utazom el, és ha lehet átvenném ma este.
Déli, móricz, kosztolányi, lenne jó nekem, az időpontot Te mondod
4 re megyek a westendbe egy találkozóra, ha az az időpont is jó Neked, akkor ott is talizhatunk.
Ha tudsz biztosat légyszi hívj: 30/3674989
Köszi. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Megérkeztek a postára a parfümök, este veszem át. Léci, aki olvassa ezt, írjon, hogy holnap Budapesten mikor tudná átvenni..
Aki írta, annak postázom ,de előtte úgyis írok egy mailt.... -
evko
aktív tag
válasz
Antimatrix #171 üzenetére
Ok, ok. Estére ha minden úgy jön össze, ahogyan szeretném, frissül a web!
90%!
Addig is lehet rendelni, szétnézni a weben...
http://parfums.atw.hu
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
Ok, ok. Lehet rendelni is, ha pénteken itt a csomag, írok mindenkinek...
Elvileg 95%, hogy ideér péntekre, remélem az 5% nem nyer, elég nagy szívás lenne.
Továbbra is lehet rendelni! -
evko
aktív tag
Sziasztok!
A parfümök sajna mégis csak pénteken érnek ide, ha a posta nem késik. Szombattól át lehet venni őket, de írok majd mindenkinek mailt, vagy ide is írhatjátok, hogy hol lenne jó. Azért 50 helyre nem akarok menni, jó lenne egy aránylag kis időintervallum (mondjuk 13-15óráig) és mondjuk Újpest - Ferenciek - Deák - Nyugati - Hősök tere - Déli pu... körüli találkozópontok.
Mit szóltok?
Sajna az oldalra nem tudtam új infokat kiírni, mert ebben a pillanatban értem haza, de holnap garantáltan firssülni fog!
Mindenkinek jó éjszakát! -
evko
aktív tag
up
-
evko
aktív tag
UP!
-
evko
aktív tag
A parfümök csütörtöktől átvehetők, holnap írok, hogy itt vannak-e már nálam...
Az oldal csak holnap frissül, de rendelni bármikor lehet. -
evko
aktív tag
UP!
-
LvK
csendes tag
Ha 3db-ot rendelek, akkor elképzelhető, hogy 2500 ft lesz darabja?
-
evko
aktív tag
UP!
Lehet rendelni. -
evko
aktív tag
Az oldalon frissítettem, itt lehet elérni: http://parfums.atw.hu/
Újra lehet rendelni, most viszont sajna 2650Ft/db-ja a parfümöknek (ennél fentebb nem megy!), de 3 db vásárlása esetén kedvezmény! További info az oldalon.
Igyekszem frissíteni az oldalt, remélhetőleg holnap már katalógus is lesz!
Jó éjt, és jó rendelést! -
evko
aktív tag
Sziasztok!
[L]
Feladtam a rendelést, ezek lettek megrendelve, most már csak a következő szállítmánnyal lehet rendelni (kb. 1 hét).
[/L]
Leewi : Lacoste- Lacoste (össz:1db)
LML: lacoste - Lacoste (össz:1db)
LLAm: Lacoste Lacoste (össz:1db)
Dragstar :Gucci - Envy Me (Női) (össz:1db)
Starsky 72 : Hugo BOss – Boss (össz:1db)
Tonyo : Givenchy - Very Irresistible (női) + Davidoff -Cool Water (női) (össz:2db)
Elusive: Hugo Boss Intense + Chanel Allure (össz:2db)
Text – Boy: Giorgio Armani - Black Code (össz:1db)
X Petya : Lacoste – Lacoste (össz:1db)
Remus: Hugo BOss- BOss (össz: 1db)
attilam: Hugo Boss- Boss (össz: 1db)
A többi infot később! Még ma.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
evko
aktív tag
UP
-
pintyesz
senior tag
Jobbra fel
-
Remus
tag
Hali!
Én is rendelnék még: Hugo Boss - Boss parfümöt
akkor ugye 2500ft? hétvégi pesti átvétel megfelelne -
evko
aktív tag
Szia!
Igen, van némi különbség.
Van hozzászólás erről is biztos kézből, hogy a HUgo melyik illatra hasonlít.. Az In Motionra tapasztalt user szerint. Ém még nem jártam utána, őszintén megmondom.
Eddig pestieknek adtam el parfümöt, most lesz első posta, nem tudnám megígérni, hogy odaér péntekre..Szerintem inkább hétfő sajna...
-
evko
aktív tag
Én senkinek nem mondtam, hogy tőlem vásároljon! Ennyi. Azt csinál mindenki, amit akar, kész.
Azt hiszem, ez nem egy vita fórum, a termék pedig jó pár hónapja futa piacon, ha olyan szar lenne, senki nem venne, és nem lennének pozitív visszajelzések.
GOndolom van negatív visszajeltés is, de itt nem az a lényeg, hogy fikázzuk egymást, hanem hogy itt (máshol is) lehet rendelni a termékből. Ezt nem hiszem, hogy olyan nehéz felfogni. Kérdést is lehet feltenni, de ne ilyet, hogy hol olcsóbb 50-100Ft-tal...
[L]Egyébként fura, de még mindig érződik a csuklómon az eredeti és az FM Hugo BOss- Hugo illata is! Amúgy az igaz, hogy kicsit másabb az Fm illata, viszont ha megérzik rajtam (és nem tudják hogy FM) akkor is egyértelműen beazonosítják.[/L]
Na de véleményeket, teszteket inkább az oldalra fogok írni, nem ide.... Oda majd bárki beírhatja a véleményét. -
attilam
őstag
#138-ra tudsz valamit? Mert akkor holnap 6-ig még gondolkodom egy rendelésen. Ha vidéki vagyok, és mondjuk nem utánvétellel menne, tehát ahogy írtad olyan 300 körül lenne a postaköltség, akkor van rá esély, hogy péntekre már a kezembe lesz? Nem ismerem a postát annyira, de neked biztos van róla tapasztalatod.
-
evko
aktív tag
válasz
TitaniumBoss #139 üzenetére
Én sem írtam a te fórumodba, te se tedd. Azt csinálsz,amit akarsz, én nem szólok bele, de hagyjátok abba a hüéyülést, mert ez nem erről szól.
Ugorj ki Lengyelországba, és hozd be, én hozatom továbbra is, és 2 nap alatt nálam van, és nem szólok bele a fórumodba és az üzletedbe.
NEm hiszem, hogy én a fórumodba írtam volna, hogy tőlem rendeljetek, vagy van olcsóbb hely is, mindenki törődjön a maga dolgával. És nem én kezdtem alehurrogást, olvass vissza.
Utálom a hülye gyerekeket! És ezt nem rád értem!
HAgyjuk egymást, semmi közöm hozzád, és a fórumodhoz sem, és neked sem hozzám, ennyi.
És senki ne linkelgessen be ide semmit, mert UNOM MÁR! Aki cask ehhez ért, az menjen a ***-ba!
Én sem rontok bele senki üzletébe, és ez nem erről szól. -
LvK
csendes tag
Khm... Asszem nem pont erről szól ez a topic... Amúgy ez nagyon jellemző a magyarra, hogy olyan smucig egy nép, hogy ha valami megkapható pár ezer forinttal olcsóbban, mint a boltban, akkor az nem elég neki, el kell kezdeni rögtön fikázni az árut/eladót/akármit. Rosszabb esetben alkudni akar, még rosszabb esetben ezt megspékeli azzal, hogy bezzeg itt meg ott milyen olcsó ugyanaz a cucc. Ha itt meg ott olyan olcsó, vegye meg ott
Az lenne csak a tanácsom, hogy szépen árulja mindenki annyiért, amennyiért jónak gondolja, a vevők meg majd eldöntik, hogy nekik mi a jó. Ha valami gagyi, az előbb-utóbb úgyis kiderül, és akkor szépen lassan el is tűnik a piacról... Más boltjának lefikázását pedig nem tartom követendő példának, legalábbis ettől nem biztos, hogy tőled fogok vásárolni...
Amúgy kitartás, minden kezdet nehéz!
-
TitaniumBoss
tag
Egy pár hozzászólásom lenne okoskodó hülyegyerek.
1.Áruld a parfümjeidet Én nem szóltam bele.
2.Lehurroghatsz nyugodtan másokat.
3.Te hozatod és megkapod ,Én viszont kiugrom Lengyelországba és behozom 1750-ért amíg nincs raktár(ha valaha lesz egyáltalán).
De ne merj engem meghazuttolni.Mert rendelek tőled parfümöt és amikor találkozunk feldugom az üveget oda ahova ezt a forum szabáylzata nem engedi kiírni.Utánna nem kell amjd se raktárba járnod se a közvetítődhöz.
Jó üzletelést.Csoki. -
attilam
őstag
Ja és még egy hülye kérdés: Sok különbség van a Hugo Boss Hugo, és a Hugo Boss Boss illat között? Ti melyiket javasolnátok?
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
A rendelések: (NYUGTÁZVA)
Leewi : Lacoste- Lacoste (1db)
LML: lacoste - Lacoste (1db)
LLAm: Lacoste Lacoste (1db)
Dragstar : 1db Gucci - Envy Me (Női) (1db)
Starsky 72 : Hugo BOss – Boss (1db)
Tonyo : Givenchy - Very Irresistible (női) + Davidoff -Cool Water (női) (2db)
Elusive: Hugo Boss Intense + Chanel Allure (2db)
Text – Boy: Giorgio Armani - Black Code (1db)
X Petya : Lacoste – Lacoste (1db)
Ez mind meg van rendelve, a darabszám az össz darabszám a végén.
Aki akar még rendelni, holnap (2005.09.19. hétfő) este 6 óráig leadhatja az utórendelését!
[L]
A parfümök szerdán este érkeznek meg hozzám! Csütörtöktől átvehető, ill. akinek vidék, annak csütörtökön megpróbálom minél előbb postázni! Csak meglesznek szerda este a parfümök.[/L]
Holnap 18:00-ig 2500Ft/db-ért még lehet rendelni, utána 2650Ft/db lesz, ennél drágább nem lesz, nem én játszom az árakkal, sajna nagyon megbojgatták az utóbbi héten. Kedvezmények is lesznek több darabnál!
Holnap frissül az oldal, sajna ma nem volt időm rá, vidéken voltam, de mindent megpróbálok hamar elintézni!
Szép estét mindenkinek, csütörtöktől átvehető, de ezt majd megbeszéljük addig!
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
ne törődj az ilyenekkel..és főleg ne csináld azt, hogy másokat 'hurrogj' le ő nem mondott rád semmit..és fölösleges is..
tapasztalatból írom (cipő totyikom)..kis türelem s ha bizonyítasz akkor eltünnek az ilyen kételkedők..ill. csak egy annyit kérdezz, hogy ha ennyire szar szerinte akkor minek van itt vitázni? ott a bolt tárva-nyitva kapukkal..
majd ha megjön az enyimé értékellek én icS.. -
evko
aktív tag
Jah, most olvastam a fórumát, aki ezt árulja. Először is nézd meg az oldalát, 4000Ft a férfi, 3500Ft a női, nem is frissíti..
Másodszor: elakadt szerinte a parfümbehozatal.. Ez érdekes, ugyanis véletlenül sem akadt el!! Akkor én miért kaptam most is, és 2 hete is, és akár holnap is?
Ez egy nagy kamu, de ajánlom, hogy rendelj tőle, szerintem 1000-ért is fog adni 1 üveget.
Ja, és aki csak ilyen hülyeségeket tud hozzászólni, az legyen szíves, tegye OFF topic-ba a szövegét, mert ez a fórum nem erről szól. És nem is olyan emberek tapasztalatairól, akiknek halvány lila gőzük nincs az egészről, ki sem próbálták. Szerintem ezek az emberek nyissanak maguknak egy külön fórumot, de ha jól tudom, sok helyen van dühöngő, stb... fórum. Tehát, uraim, rajta!
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
Jó, igazad van, semmire nem jó ez a parfüm, ez nem is parfüm, csak kölnivíz.
VIszont nem értem, ha ilyen szar kölnivízről van szó, akkor miért rendel ennyi ember, és miért van ennyi pozitív visszajelzés, ha kimehet a piacra bárki, és kölnivizet 1-200Ft-ért is kaphat.
Tudom, hogy egy nagy szar, és mindenki tudja, ezért mondják, hogy jó, és ezért rendelnek ennyien, mert annyira szar, hogy egy spray is 10000-szer jobb nála.
Amúgy a teszt: tök ugyanúgy érződik, mint az eredeti!!! Az eredetinek kicsit fűszeresebb az illata (közelről észrevehető). Ennyit erről a szar kölnivízről. Csak azt nem értem, miért van kb. 15 megrendelés ezen a héten egy helyről, ha ennyire szar.
JA, és az illatot messziről megmondták 2 parfümről is, hogy melyik! Azt hitték, hogy eredeti!!
Az egik Kenzo volt, a másik Fahrenheit..
Érdekes, hogy eltalálták, úgy, hogy azt sem tudták, mivel volt befújva az illető, az egészről semmit nem tudtak.
Érdekes, hogy milyen szar egy kölnivíz ez.... -
mclord
aktív tag
nem 100ml , hanem 90 ml , és az 12 XXX ft
, és nem piacon veszem bármilyen meglepő
, és nem szoktam kicsiket venni így azt nem tudom mennyi.
Na megnézted már a teszted az eredeti hányszor jobb , vagy majd adjak csak 1 fújást és a másik kezedre a tieddel 1 : és rájösz miről is csacsogok , de ezt tudod enélkül is szerintem ...
DE aki után gyártottat vesz az is tisztába van vele miért vesz azt , tehát nem kell félni ettől
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
Igen, az 50ml 10ezer a boltban, valamelyik nap néztem. Szal tök mind1, mert a piaci árát is tudom, a 30ml-es 4,5K.
Menj ki nyugodtan a piacra is, és a parfümériába is. Az igaz, hogy a nagyobb olcsóbb, de nem arányosan kell számolni.
Ha 50ml 10 ezer, 100ml nem 50, csak 15K körül szokott lenni. -
evko
aktív tag
Igen, a piacon 6000Ft.
Vagy valami hamisítvány. Én megnéztem ám az árakat, és 6000-ért nem láttam sehol sem. A másik meg, hogy van eredeti Hogom nekem is, úgyhogy nem kell összehasonlítgani egy kis pöttyöt egy fújással!
Aki próbálta, már tudja, hogy jó ez a termék, ennyi...
A Chanel meg szerintem elég nagy szar (sajna én is ilyet vettem) és a boltinak is gyenge az illata. Ez az a parfüm, amit megvettem és boltban is kipróbáltam. SIralmas....
DE tudod mit? Most fürödtem, úgyhogy teszek is mindkét Hugoból magamra, majd este jövök, és elmondom milyen...
Ilyen egyszerű ez...
Itt az eredeti, igaz kb. 4 fújás van már csak az üvegből, de a lényegen nem számít..)
Úgyanannyit teszek mindkét kezemre! -
mclord
aktív tag
Chanel :3 óra után nuku illat : spray is továbbhat
- igaz ennek az erejét nem ismerem eredetibe, de kétlem hogy ennyi lenne
- Hugo boss: in motion-t ismerem , menj be a bolba fúj magadra reggel és este is lesz illata és nagyon intenzív, ezt a barátnőm is mondta, és én is érzem ám
ÁR: 6000 ft /50ml és a tied 2500-3000ft , tehát fele annyi de az ereje is töredéke , valamit valamiért , tehát kinek mi kell miért mennyit áldoz ....
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
Igen, vannak erősebb és gyengébb illatok, a Chanel gyengébb, de érződik a bőrömön este is!
Én sem érzem egy idő utn magamon, de a többiek a munkahelyen érzik...
Van egy másik parfümöm, az sokkal erősebb illat, az jobban érződik, tehát illat is illat más erősségű,de így van ez a parfümériákban is.
És amit magamra fújtam parfümériában, az is sokkal gyengébb lett órákkal később mind! Tehát én nem hiszem el, hogy odafújod reggel és ugyanaz marad este, mert kipróbáltam parfümériában, és az nem 1 kis pöttyöt fúj.
Mondtam az őszinte véleményemet: Szerintem 1 fokkal gyengébb a tartósság, ennyi. De itt többen is jónak vélik (tapasztaltak).
Egyébként most már csinálok egy tesztet, bemegyek a parfümériába, magamra abból, kijön, utána ebből magamra másik helyre, és este megszagol mind2ő, majd elválik mi lesz, de amelyiknél kipróbáltam, szinte semmi különbség.
Vettem a rendeléseket, és estig lehet még rendelni! -
evko
aktív tag
Na, akkor mindenki nagyon figyeljen!
2300-2400Ft között nem fog mozogni az ára, ez kamu, de ha fog is, csinálja magának. Valószinű, aki így hirdeti, az egészből semmit nem tud, mint ahogyan nagyon sokan mások sem. Lesz bp-i raktár,és azt ígérték, hogy OLCSÓBB LESZ AZ ÁR és BÁRMIKOR BESÉTÁLHATSZ AKÁR 1 ÜVEGÉRT IS!!!!! De a legújabb info szerint NEM MEHETSZ BE EGYÁLTALÁN, FUTÁRRAL KÜLDIK KI A RENDELÉST BUDAPESTRE ÉS EZ 1300-1400FT + KÖLTSÉG. Ha ezt rászámolod, akkor nem is éri meg!!!! 2500-ért sem! A másik meg az, hogy aki a másik topikot indította, érdekes, hogy leállt vele, tehát nem is foglalkozik az egésszel, és nem reagál egyből semmire....?
Én foglalkozom, minden nap válaszolok, és amilyen hamar lehet, beszerzem ill. eljuttatom nektek a parfümöket.
[L]Tehát itt nem az a lényeg, hogy ki mit kamuzik, mert én is mondhatnám, hogy lesz 1300Ft/db, hanem ,hogy ki mit nyújt a valóságban. Elmondnám továbbá azt is, hogy ez Lengyelországban 1300-1400Ft között mozog, na de akinek ennyiért kell, az utazzon ki érte.
Ha kinyit a raktár és az infok nem tévesek, biztos lehet benne mindenki, hogy nem árcsökkenés lesz! Én maradok a reális áraknál, most 2950FT-ért kellene eladni MINDENKINEK KÖTELEZŐEN
[/L]
Tehát én úgy érzem, hogy nem verek át senkit, ez időráfordítással jár, szervezéssel, stb... és az áraim sem magasak.
Én nem 2950-ért fogom adni a cuccot, de nem is 2300-2400-ért... PErsze ha olcsóbban beszerezhető lenne, akkor én is alkalmazkodék, egyébként meg úgy gondolom, nálam a legolcsóbb a cucc, esetleg a 2. legolcsóbb!
És ez a fórum nem a vitáról szól, és hogy ki mennyiért adja.... JAh, és ki csak ígérget!!!! -
Bestino
tag
Bővebben: link
Már rég van egy ilyen topic ráadásul az új szállítmánnyal 2300-2400 között mozog a parfüm. -
Tonyo
őstag
tudom miről beszélsz mert nekem is van Hogo Boss: In motionöm(eredeti).Ennyiért sztem elfogadható a minősége ennek a parfümnek,mármint a koppintásnak.Az gáz sztem ha összes parfümöd koppintás...de ha úgy veszed,h van 1-2 eredetid és mondjuk más illat is bejön akkor jön jól az ilyen ólcsobb fajta.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
ha oda adod még 2500ba akkor jövö pénteken átvenném ezt:
Giorgio Armani - Black Code kb ugy a westend magasságában -
Tonyo
őstag
Én is csak megerősíteni tudom.Nagyon jó minőségű....De aki eredetit akar az ugyse fog ilyet venni.Ha meg az se kell neki lehet menni a piacra a pacsulikért
-
leewi
aktív tag
én hiszek Starsky72 szörös mellkasának..így NEKEM IS KELL
de leewi és nem lewii nehogy félreértés legyen..
akkor majd szolj, hogy merre vehető át..
üdV
[Szerkesztve] -
Starsky72
addikt
nem vagyok érdekelt a bizniszben, de azért leírom én is a tapasztalatomat.
én reggel zuhi után szoktam sprickolni magamra, ilyenkor baromira érzem, kb 10-20 percig, utána annyira telítődik az orrmányom, hogy gyakorlatilag semmit nem érzek csak ha közvetlenül szaglászok. Viszont ahogy beérek a melóhelyemre, már kb 5 méterről tudják, hogy mi van rajtam,mert annyira intenzív és azt is tudják, melyik irodában voltam utoljára, annak ellenére, hogy én az egészből továbbra sem érzek semmit
Viszont este amikor megint zuhizom, a szőrös mellkasomról csak úgy árad újból az illat, amitől én szoktam a legjobban meglepődni, hogy b...meg, még mindig érezni.
Ez a szitu érvényes volt akkor is, amikor nem boltban vásároltam, hanem ilyet használtam.
Szóva a fene tudja, van aki jobban érzi, van aki kevésbé.
Mindenesetre nekem továbbra is KELL. -
mclord
aktív tag
na akkro beírom , de nem akartam te érdekedből
:
chanel : amikor füjtam már láttam nem az igazi , negyon folyékony...
a többi illat, éreztem, de nem az ilattal vannak problémák, hanem valait fújsz vagy mindegy milyen úton viszed a testedre : 17:35 -kor és este 20:00 vagy 20:30-kor már az illatát nem érzed mégha megszagolod ahova nyomtad/fújtad ekkor se , tehát emiatt nekem nem kell -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Mindenki megkapta ezt a mailt, mivel a rendelések 2-3 napot csúsznak.
CSAK VASÁRNAPIG LEHET MÓDOSÍTANI A MOSTANI RENDELÉST!
Levél:
[L]
Szia!
A parfüm rendelés a ph fórumról:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40
Kicsit később érkezunek meg! Ez azt jelenti, hogy én pénteken kapom
meg őket! Tehát szombaton átvehető Budapesten, és aki postán kapja
meg, az utáni hét kedd vagy szerdán kapja meg a csomagot.
Nem tudom, e pár nap (2-3) csúszás miatt ki mondja esetleg le a
rendelést, ezért légyszíves ma estig (legkésőbb holnap) jelezzen
vissza mindenki , hogy KELL-e, vagy MÉGSEM.
Elég ennyit írni, KELL vagy MÉGSEM.
A rendelést vasárnap este adom le, addig kell pontosítani.
AKINEK A NEVE MELLETT OTT VAN, HOGY NYUGTÁZVA, az nyugtázta a
rendelést, de ha MÉGSEM-et mond, lekerül a listáról!
Aki neve mellett kérdőjel szerepel, az NYUGTÁZZA vagy MÉGSEM-mel
mondja le!
TEHÁT PESTEN 2500Ft/ db ellenében szombattól vehetőek át a
parfümök!
VIDÉKRE postázva előre átátalás esetén a postaköltség 300Ft körül
van, utánvéttel több, mint 600Ft
Tehát jobb lenne, ha akinek kell, átutalná a pénzt (külön mailt írok),
nem verek át senkit sem, nem 2500Ft-on akarok meggazdagodni!
Tehát aki Vidéki, írja rá, hogy UTALVA vagy utólag fizetve.
Ezek vasárnap estig fontosak!
A lista a rendelésekről:
Lewii : Lacoste- Lacoste ha szürke ?????
LML: lacoste - Lacoste ha szürke ?????
LLAm: Lacoste Lacoste NYUGTÁZVA
Vakarcs: Lacoste Lacoste ? azt mondtad tuti kell, de azóta nem
jeleztél... ??????
Dragstar : 1db Gucci - Envy Me (Női) NYUGTÁZVA
Starsky 72 : 1 db52-es NYUGTÁZVA
Tonyo : Givenchy - Very Irresistible 30mlthx + Davidoff -Cool Water (női
2db NYUGTÁZVA
Elusive: Hugo Boss Intense + Chanel Allure posta 2db NYUGTÁZVA
Moyder : Hugo Boss Hugo, ha In motion ???????
Akinek még kell valami, rendelhet vasárnap estig 2500Ft/darab áron!
Az In Motion illattal kapcsolatban ajánlom elolvasni a 101-102-es
hozzászólást, ill. a Lacoste - Lacoste illatára elolvasni a 103-as
hozzászólást!
Jövő héten személyesen utána járok!
Sziasztok!
[/L] -
evko
aktív tag
Ok. Én eladtam pár üveggel, és az eddigi tapasztalatok jók.
És persze páran hozzá is szóltak előtte, és ők is jókat írtak.
Nekem bejött, nekem van eredeti Hugo Boss-om is, és nem állítom, hogy nem jobb, illatra ugyanaz, de a tartóssága sem sokkal jobb szerintem.
Ami most van nekem ,az még este is érződik (persze gyengébben).
Viszont ott van cserébe az ár, egy Hugo árán 4 ilyet veszek, és 4X nem rosszabb. Talán 1X rosszabb.
Egyébként nekem még egyetlen olyan gyári parfümöm sem volt (soha), amit este is ugyanolyan intenzitással éreztem volna magamon, mint reggel.
Voltam pár napja parfümériában ,és elmondhatom, hogy az erősebb parfümök (Fahrenheit) is nagyon sokat veszítenek az erősségükből néhány órán belül.
Na most, ez az FM parfüm sem rosszabb, van Fahrenheitem is, talán 1 fokkal, de az ára 5 fokkal olcsóbb.
Na jó, van, akinek van pénze, és megéri neki a méregdára parfüm. -
mclord
aktív tag
A Hugo Boss - Hugo illata Fm Groupos hasoló a Hugo Boss - In Motion illatára. Kb. a Hugo és In Motion keveréke, de inkánn In Motion illat felé hajlik, egy picit eltér tőle
- én gyári hogo boss in motiont használok és én mondtam ezt, tehát el lehet hinni
azonnali szaglás után mondtam nem tudom ennek is változik-e az illata mint a chanelnek
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
[L]INFÓ!!!![L]
A Hugo Boss - Hugo illata Fm Groupos hasoló a Hugo Boss - In Motion illatára. Kb. a Hugo és In Motion keveréke, de inkánn In Motion illat felé hajlik, egy picit eltér tőle.
Ezzel tudok most szolgálni!
A Lacoste nem tudom melyik, sajna csak jövő hétre tudom megmondani....
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Futás, futópályák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest