Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
NavySeal
senior tag
Kipróbáltam. Az LF652v és a 630e közül engem a Pana győzött meg. Ami érdekes volt, h ugyan nagyon szaggatva de a Pana lejátszotta, míg az LG meg sem nyitotta a killa_sample file-t. Ha lenne valami 0%thm-el, lehet a nagyobb Pana-t venném 😄
Azt valaki meg tudja mondani, h UPC CI+ médiakártyával működik a TV? (Nem jön be az aktuális UPC oldal) -
blakey
titán
Valami nem jó nálad. Nekem nem CS630-am van, de TwonkyMediával minden lejátszó, tv látja a külső feliratokat is. PS3 Media Server helyett akkor már az UMS az ajánlott, az a frissebb viszont ott minden buta eszközön lesz felirat, mert van olyan funkciója is. Később rájössz, hogy az átkódolás helyett mindenből a natív a jó. Twonkyval és Serviioval is működnie kell, sőt Plexszel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi