- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Dareiosss #4381 üzenetére
Igen, ezt írtam
"A + garival (ha nem a gyár vállalja, mint esetedben)"
Sajnos a Panasonic is "itt hagyott" egy szerviz összekötőt, a szerviz kap egy megbízást a Panatól, szakvélemény és az összekötő eldönti, hogy mi legyen vele...
Épp ez a baj, hogy van egy ember, aki dönt, aztán ennyi
-
blakey
titán
válasz
Dareiosss #4383 üzenetére
Értem amit írsz, ettől függetlenül egyre kevesebb helyen van hivatalos képviselet, ha meg külföldre költözik akkor szerződéses partnerek lesznek. Jó a gyári garancia de sajnos semmire sem garancia és bármikor szemétkedhetnek, ahogy velem is érdekesen bántak 13 évvel ezelőtt, pedig szó nélkül kijöttek de erőteljesen megmondták, hogy az nem számít hibának, hogy mit látok a műszer nem fogja látni.
Panasonicnál legalább bárhol europában szervízeltethetsz ha van kitöltött páneu-s garanciapapírod, tehát az osztrákoknál vásárolt tv-t is lehet itthon szervízeltetni és fordítva.
-
sakal83
addikt
válasz
Dareiosss #4377 üzenetére
Az enyém csak egy eset volt a sok közül, ami ráadásul határeset. Tehát nem nem volt kép stb. De a karcos képernyő azért... (de van sajnos nagyobb gond is az élettel, hogy ebbe energiát fektessek+ törésgari is van rá
)
De abban igazad van, hogy pár hónapja a Sony szerviztől akartam venni egy 3 napon belüli terméket, bekapcsolták, felhős volt (kb annyira, mint a Panám), és azonnal mondták, hogy el sem adják így mert selejt - azonnali garanciális probléma -. Teljesen korrekt hozzáállás volt részükről.
A + garival (ha nem a gyár vállalja, mint esetedben) az a baj, hogy eddig 3X kötöttem és mind a 3 termék alatt megszűnt a biztosítója...
a 755-ös jó TV, szép képe van
-
törölt tag
válasz
Dareiosss #4190 üzenetére
Szerintem én itt csak Panát javaslok. Csak csekkolnod kellene.
Mutass rá akkor, hogy hol ajánlottam én itt LG-ket.Vajon ki emlegeti mindig az undoroidos tévéket?!
Egyébként már elmondtam mindent, nem ismételem el, próbáld érteni, ha lehet. Csak javítom utánad a féligazságokat és fals adatokat, amit mondasz, meg az ilyen: ez a jobb-az a jobb, féle mondásokat. -
NavySeal
senior tag
válasz
Dareiosss #4174 üzenetére
Sony (androidos) kiesett az ára miatt, maradt a Pana TX-40cs630e és az LG-42LF652v. Az eladó bagyon fapadosnak mondta a Pana smart és média lejátszó részét, viszont elismerte, h képben szebb, mint a 652v. Árban a kettő szinte ugyan az. Ahogy írtam NAS-ról stream-elem a filmeket és ezekben van külsős feliratos (.srt) és 1080p FHD film is
-
törölt tag
válasz
Dareiosss #4173 üzenetére
Ugyanazt javaslom neked: Menj be végre ahol van mind a 2 típus és hasonlítsd végre össze, amíg ezt nem teszed meg soha nem fogod elhinni a különbséget!
Továbbá többször is mondtam a VA panelt, de továbbra is téritesz. Vajon miért?
De a nasról való filmezés is megoldott, még ha te nem is ismered, és nem kell Plex hozzá. Menj át az LG topikba a megoldásért. Nekem mindegy mit vesz, csak te fújsz a többi márkára egyedül. Vegyen inkább Panát, mint Sonyt. Én az androidot egyáltalán nem díjazom -
törölt tag
válasz
Dareiosss #4171 üzenetére
Már többször említettem, hogy VA paneles 652V is van, már bocs. Persze IPS is van belőle, mint ahogy a Pana is használja azt a kijelző típust, még az idén is. Mi gond lenne a lejátszójával? Nem tudok ilyenről. Teszel a gépedre egy Plex-et és kész. De úgy is mehet, hogy a gépeden kijelölöd a filmet, egérrel jobb gomb, lejátszás a TV-n, és ennyi. Még a feliratok is testre szabhatók, szín, méret, hely, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest