Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bhorvath09
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy kb mennyiért lehetne eladni?
Panasonic VIERA TX-42ASM651E 2 év média garis, másfél éves kb. Hibátlan állapot, minden tartozékkal, adnék hozzá forgatható fali konzolt is.
Előre is köszönöm! -
GeryG86
csendes tag
Heló,
ha jól értem akkor őt még nem ajánljátok: Panasonic TX-40DS400E Full HD Smart WiFi LED televízió 40" (102cm) 113 980 Ft
ez ugye a 400as szériade őt már igen: Panasonic TX-40DS630E Full HD 3D Smart WiFi LED televízió 40" (102cm)
146 490 Ft
ez a kezdő 600as szint?G
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A TV (Panasonic TX-46CS630E) össze van kötve géppel (i5-2500K, 8 GB RAM, Sapphire HD5850 Xtreme 1 GB DDR5).
Videózás közben a filmek egyes részeinél a kép elkezd akadni, szaggatni.
VLC-vel és Kodi-val próbálkoztunk, ráadásul a Kodiban a képfrissítési frekvencia igazítása is be van állítva.
Tudnátok ajánlani egy jó videólejátszó programot, amivel érdemes lenne még megpróbálni?
Milyen beállításra érdemes még figyelni?
Mi okozhatja a problémát?Üdv,
GBoy -
forcegt
csendes tag
A PanasonicTX-58DX750E saját médialejátszója elboldogul a 3d tartalmakkal is ugye? (bocs, ha hülye a kérdés)
-
W.Wilson
aktív tag
Üdv
Van egy DS630E tévénk, Digiről jön rajta az adás. Ahol több hangsáv is van, általában az angol az alapértelmezett. Átállítom magyarra, de egy csatornaváltás után visszaáll az eredeti nyelvre. Hogyan lehetne elmenteni a magyart?
-
forcegt
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb tv? Samsung UE55KS7000 vagy Panasonic TX-58DX750E? (most azt ne nézzük, hogy utóbbi 3d-s) Főleg film és sport nézésére lenne használva. Köszi!
-
Minimax
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem! A téma nem kifejezetten Pana specifikus, bár a készülék egy DSW504. Egy hete vettem, nagyon tetszik,viszont pár dolog nem megy rajta. Hozzá tenném hamar, hogy szinte teljesen laikus vagyok felhasználói téren és lehet innen fakad a gond. Először is valamiért a DVB-s nem talál egy árva csatornát sem: parabola a tetőn, beltérivel a régi tv-n ment, csatlakoztatom az antennakábelt a megfelelő helyre és semmi (Németország a helyszín, bár ez szerintem mindegy, vagy??) Aztán a következő dolog: egy internetes felületet használok magyar csatornák nézésére és a számítógéppel ellentétben a tv-n szétesik a kép, egyetlen csatorna, az RTL-klub kivételével, de itt ha jól tudom valami spéci lejátszót használ az oldal. Próbáltam az oldal üzemeltetőjét kérdezni, de egy címeres bunkó az ember, le se szarja mit akarok, még jó, hogy fizetek a szolgáltatásáért. Ugyanitt lehetőség van SMART IPTV szolgáltatás igénybevételére, persze felárért, de azt sem volt hajlandó elárulni, ez mit takar, van e valami minőségbeli különbség, vagy miért lenne ez jó nekem...ha bárkinek van tapasztalata ezen a téren ,illetve bármely problémára van ötlete, kérem segítsen rajtam!!Köszönöm!!!
-
Flashget
félisten
válasz
junior11 #5133 üzenetére
csak nagyon kell vigyázni vele, mert az 5100-as széria törik mint a hurkapálcika.
ha tud keressen 3100-ast..csak külsőben térnek el a samsung szemüvegei.
ez masszív tartós darab esetleges oldalsó zavaró fénytől is védve van a szem. -
Danken1
csendes tag
Sziasztok. Kis infó. Vettem ma szemüveget a Tx-50Ds630E tévémhez. Samsung SSG-5150GB a szemüveg típusa, de tökéletes a tvhez. Médiában vettem 4.999.-ft/ db. Remélem hasznos az infó.
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
200 ezer- 260 ezer forint körül tudtok nekem mondani jó 4K-s tévét? kb 123-139cm
köszönöm. -
sakal83
addikt
Azt az 5.1-et inkább hagyjad, annyiért meg pláne. Ha nem félsz a használttól és bögreszettet szeretnél keress BOSE és KEF-et. Ez például brutál ár, nem is értem...
De ebben a fórumban kiokosítanak, de a fejmosásra készülj fel
-
APONE
tag
válasz
junior11 #5120 üzenetére
gondoltam ha a tv pana lesz akkor a házi mozit is ilyet kéne nézni ..az alsóbb kategóriás pana házimozikról elég rosszakat írnak! a legolcsóbb helyen 235
letöltöttem a használati utasítását.. elég sokat tud pl: vezeték nélküli hátsó hangszórók ami nagy előny.. nem tudom mennyiből jönne ki az általad említett megoldás? BD lejátszó----házimozi erősítő + 5.1 hangfalszett ...
-
APONE
tag
ÜDV!!
énis most készülök venni egy ilyet: Panasonic TX-50DS630E 1-2 hét múlva.. szerintetek ez a házi mozi jó lenne hozzá? PANASONIC SC-BTT885 ez a csúcs a pananak jelenleg
-
DoItYourself
addikt
válasz
Danken1 #5117 üzenetére
Persze, nagyon szívesen. Itt olvasgass egy kicsit. Router, NAS, vagy Windowsos PC kell hozzá. Ahány eszköz, annyiféle helyen lehet ezt a típusú megosztást bekapcsolni és konfigurálni. Windows PC esetén média adatfolyam néven keresd a Media Player-ben.
-
Danken1
csendes tag
válasz
DoItYourself #5116 üzenetére
Elmagyaráznád??
-
Danken1
csendes tag
Megjött a ds630 tv-m. Tudna-e valaki segíteni abban, hogy ha hálózaton néznék mkv filmet, akkor arra azt írja hogy a file nem támogatott. Ha pendrivra másolom és azt dugom a tvbe akkor meg lejátsza. Most minden filmet tegyek adathordozóra????
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Vennénk egy tv-t a szülőknek. Panasonic VIERA TX-40DS400E
Nem lenne ez rossz választás?
Mert olvasva más forumot, nem nagyon ajánlják. Szinte csak a Samsungot dicsérik.
Nagyon nem vagyok képben a készülékekkel.
Vagy esetleg akinek van, az írna róla pár sort?
Köszönöm! -
Danken1
csendes tag
Sziasztok. Ehhez a tvhez tudnátok 3d szemüveget ajánlani elérhető áron? Nem 10 felettire gondolok. Olcsó és jó. 😀 Panasonic tx-50Ds630E Full hd 3d led tv
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Cserére érett a Panasonic et60am sajnos.
Milyet ajanlotok a tavalyi modellek közül 50-ben?
Mikor kezdodika tavalyiak kiarusitasa illetve az 5 ev kiterjesztett gari Meddig tart?
Egyedul ami erdekel az a képminőség főként kabelteven.
-
punish3r
aktív tag
Sziasztok.
Karácsonyra kaptam egy tx-40ds400e tv-t (tudom hogy belépő kategória) és nem sikerül megjeleníteni pendriveról a feliratokat. Próbáltam avi, mkv formátumot, mellé ugyan azzal a névvel az srt fájlt, de nem jeleníti meg. mkvtoolnix-al összemuxoltam de úgy sem jó. lehetséges hogy nem tudja, vagy csak én vagyok béna hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest