Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Minimax

újonc

Sziasztok!

Fura kérdésem van: ds 500as tvre kívánnék smart iptv appot letölteni. Gyakorlatilag elképzelésem sincs, hol, hogyan lehet... ez valami bonyolult dolog, vagy ennyire hülye vagyok???
    Kösziii

• Minimax

újonc

Üdv mindenkinek!
    Segítségre lenne szükségem! A téma nem kifejezetten Pana specifikus, bár a készülék egy DSW504. Egy hete vettem, nagyon tetszik,viszont pár dolog nem megy rajta. Hozzá tenném hamar, hogy szinte teljesen laikus vagyok felhasználói téren és lehet innen fakad a gond. Először is valamiért a DVB-s nem talál egy árva csatornát sem: parabola a tetőn, beltérivel a régi tv-n ment, csatlakoztatom az antennakábelt a megfelelő helyre és semmi (Németország a helyszín, bár ez szerintem mindegy, vagy??) Aztán a következő dolog: egy internetes felületet használok magyar csatornák nézésére és a számítógéppel ellentétben a tv-n szétesik a kép, egyetlen csatorna, az RTL-klub kivételével, de itt ha jól tudom valami spéci lejátszót használ az oldal. Próbáltam az oldal üzemeltetőjét kérdezni, de egy címeres bunkó az ember, le se szarja mit akarok, még jó, hogy fizetek a szolgáltatásáért. Ugyanitt lehetőség van SMART IPTV szolgáltatás igénybevételére, persze felárért, de azt sem volt hajlandó elárulni, ez mit takar, van e valami minőségbeli különbség, vagy miért lenne ez jó nekem...ha bárkinek van tapasztalata ezen a téren ,illetve bármely problémára van ötlete, kérem segítsen rajtam!! :O :O :O

Köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák