- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
40"-ban lehet IPS kijelzos modellt (haloba, agyon fetregeve nezem szembol, de gyakran inkabb alulro - ne invertalodjanak a szinek. Vagy a VA-val sincs mar ilyen problema?) talalni?
Csak es kizarolag DLNA-rol, illetve USB-rol etetve (1080p remux); valamint HBO GO es Youtube appot hasznalva. Se 3D, se 4K nem erdekel, csak a fenti funkciok mudkojenek rendese, korrek beepitett media lejatszo fontos.
Ovlastam a 630 szeria ajanlott, csak a betekintesi szogektol felek ezert eroltetnem az IPS-t. -
blakey
titán
Nekem a 48AS640 és az 50W755C között az egyik legnagyobb különbség pont a DS, azaz a Sonyn kevesebb van, annyira, hogy nem is érdekel mivel csak egy bizonyos árnyalatnál lehet valamit látni és az sem olyan komoly, de ez példányonként változhat, sőt méretfüggő is. Az AS840 képminőségén sajnos ez az ami ront, mert egyébként nagyon jól kalibrálható.
-
ht42
senior tag
3D nem kell. A Sony céget nem csípem, egyébként is drága, akkor inkább az 50DS630 lenne. Az túl nagy, a 40-es túl kicsi, most rágódhatok... addig rágódok, amíg le nem akciózzák valamelyiket
Még egy utolsó kérdés: a DS630 uganolyan sokrétűen állítgatható, mint a 640? Mert kalibrátorom van. -
ht42
senior tag
Mostanában nem vagyok képben, boldogan használom a 48AS640-est. Most kéne egy kisebb, csakis Pana. Úgy látom sajnos 42-es nincs csak 40 collos. Ebből a DS630 ajánlott? Ez VA paneles? Eléri a 640-es képminőségét?
-
kriszko77
csendes tag
Sziasztok !
Gondolkodom egy TX-32DS500E vásárlásán ( épp akciós a MM-ben). Tudom, hogy a 600-as az már FHD, de amire kell ahhoza HD Ready is megfelel. Írtátok, hogy az alsóbb kategóriás Panák török gyártmányo,k ez az 500-as milyen ?
köszi
-
indigo
aktív tag
A képminőség részemről megvan, hiszen a Pana 50DS630E iránt érdeklődöm. Mivel az általad ajánlott lejátszó további költséget jelentene, így bele kellene azt kalkulálni a karácsonyi büdzsébe. Egyelőre még várok tulajdonosokat, hátha meg tudják mondani, hogy lejátszik-e H.265 kódolású filmet.
-
lenko
aktív tag
Eminent-EM7075-DTS-hdMedia-Stream-Media-Player-t, ami még a buta tv-mre volt dugva, nem egy mai darab, de a legtöbb fájlt gond nélkül játssza most is.
-
blakey
titán
Olyat nem szeretnél ami Dolby Atmos, DTS X és Aura 3D képes?
Vegyél 10e Ft-ért egy Androidos lejátszót (S905) tedd rá a LE-t és minden vinni fog. Esetleg Chromecast, arról nem beszélve, hogy ha hálózatról játszanád le akkor Serviio ami azokat a fájlokat dekódolja ha a tv nem tudja lejátszani.
Egy tv-nél a kép minősége legyen szempont és ne az, hogy megy a HEVC kódolás vagy sem. -
indigo
aktív tag
Köszi szépen, ezt olvastam én is, de ebből nekem nem derül ki, hogy képes-e a H.265 kódolású filmet lejátszani vagy nem. Annyi biztató dolgot olvastam, hogy a kistestvérének PH!-s tesztjében a tesztcsomagban lejátszott filmek között volt HEVC kódolású, amelyet állításuk szerint vitt.
Te ezek szerint nem próbáltad? Biztos ki volt mindened a kalibrálással, meg is értem. -
Zahire
tag
Sziasztok !
Kérdésem lenne, hogy a 50DS630E -n minden Firefox alkalmazást lehet használni ( indavideo.pl) vagy kizárólag a tévé által felajánlottakat ?
Köszi. -
metzelder
csendes tag
Sziasztok!
TX-40DS630E tv-vel szemezgetek. Elsősorban HD filmek (külső vinyóról, hány tb-ig ismeri fel a vinyókat?) sport műsorok nézésére használnám. Menüje gázabb, mint egy hasonló árkategóriájú LG tv-nek? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? -
indigo
aktív tag
Akinek van a fenti 50DS630E típusú készüléke, az meg tudná-e mondani, hogy H.265-ös tartalmakat lejátszik-e a készülék? A fenti linken azt írják, hogy nem támogatja a HEVC-t, másutt pedig igen. Köszi szépen!
-
claire78
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire érné meg lecserélni egy fél éves Panasonic 58DX750-et egy LG 55EG960V OLED-re? Vagy esetleg egy 55EC910 v. 55EC930-ra? Van esetleg jobb alternatíva 100E alatti ráfordítással? -
mbaker
tag
Sziasztok!
Új tv-t szeretnék venni.Sokat olvastam DS630E tipusról.Eddig egy panasonic 42ux30. tv volt a nappaliba,de cserélnénk nagyobbra,modernebbre.t-home szolgáltató,mkv filmek,xbox one.olyanokat kérdezem akiknek van véleményük,tapasztalatuk a színekről.gyors mozgásokról,inputlag-ről.Nagyon köszönöm!
-
Koobaasz
csendes tag
válasz
gameresboy #4842 üzenetére
Szia gamEREsboy
Mennyire kicsi az a szoba?
En bátyámnak vettem anno egy ekkora tv-t és úgy gondoltam mint Te is hogy elég az. De nem.
Ezek olyan kicsiknek tűnnek , de te tudod mivel van egy hangulata a kis képernyőn nézni valamit, össze bújva a családdal
Meglepődtem hogy 138eFt az ára, a 40DS630E 119eFt-ért már elérhető. Ezek az LCD-k olyan vékonykák, nézd meg egy üzletben kitéve mindkét méretet és úgy dönts, nehogy később megbánd. Persze fordítva is, ne vedd meg a nagyobbat olcsóbban ha túl nagy oda ahova szánod.
Én 42es plazmát cseréltem le és nem a 40est választottam pont ebből az okból. Jól döntöttem, kell az 50es a 6x4m-és szobamba. -
Koobaasz
csendes tag
Sziasztok!
50DS630E tulajdonos lettemés szeretnem élvezni a 3D lehetőséget. Szemüveget akarok venni.
Érdekelne hogy más gyártó is szoba jöhet-e, minőségromlás nélkül. Mivel olcsóbbak ezért gondolkodom.
Pana 12eFt-nál kezdődik
http://www.argep.hu/product_2456137.html
Philips mar 6-ért van, Samsungot kettőt is kapok szinten 6ert.
Dilemma... -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
TX-L39E6EK szériához létezik gyári, háttérvilágítással ellátott távirányító?
Köszi!
-
Niki1990
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
A TX- 40DS400E típusú készülékről mi a véleményetek?
Leginkább a képminőség és az okos funkciók érdemelnének, hogy gyakorlatban milyen őket használni.A válaszokat előre is köszönöm,
Niki
-
oszy
veterán
Köszi! Ez jó ötlet!
Most találtam egy olyan alkatrészt ami ehhez a "hajlításhoz" lett kitalálva.
-
-
oszy
veterán
Ha raktatok már a tv hátuljára ledeket, akkor milyet és hogyan?
-
Mercutio_
félisten
Szakik, TX-40AS640E ésDIGI mennyire ffogják szeretni egymást, esetleg mire kell figyelnem, illetve a mostani sima upc boxhoz képest csatorna váltás sebessége fog-e lassulni?
(IV. ker. Káposztásmegyer)
-
válasz
gameresboy #4842 üzenetére
Szia!
600/630-as sorozat ajanlott tipus!
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék 32"-os méretben egy Pana TV-t venni TV-zés céljából egy kisebb szobába.(HDMI, USB csatlakozó fontos, valamint a Full HD felbontás)
A következőt néztem ki:
[link]
Mennyire ajánlott típus, érdemes megvenni?
Ha nem, akkor melyik típust javasoljátok?Üdv,
GBoy -
törölt tag
válasz
likeaRAINBOW #4834 üzenetére
Ez eléggé gáz, én azért megkérdezném a Panasonic-ot, hogy miként történhet ilyen? Nyitott maradt a panel oldala?
Arról hogy lehet-e javítani, Itt érdeklődj, méghozzá őt, de inkább privátban, vagy mobilon, mert ritkán fórumozik.lenko Szerintem Osynho javaslata jó megoldás. Azért hagyják ki a DTS-t, mert "okosok", és ezért még a PVR-t is kihagyják.
-
blakey
titán
A kadenciahelyes lejátszás hiánya nem gond ha a készülék ezt kompenzálni tudja, márpedig van olyan készülék. Nekem úgy rémlik, hogy az AS640-es bekapcsolt interpolációval szépen kiküszöbölte a 24p hiányát, de csak a belső lejátszójára volt érvényes. Külső lejátszó esetén már nem, de vannak ilyen készülékek is. Ettől függetlenül nem vagyok híve a tv-k beépített lejátszójának, inkább egy normális külső lejátszó, A Raspberry PI mellett még vandroidos lejátszók is vannak S905-ös procival és LibreELEC-kel támogatva (dual boot), feltéve, hogy nem kell a 3D MVC, mert azt csak felezve tudják LE alatt, egyelőre.
-
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy 55CS630e tv, és valahogyan ki lehet vinni az erősítőre a DTS hangot (mint jelet, és az erősítő feldolgozza)? Mert a tv nem támogatja....
Egyébként a (dolby)true HD-t játssza?
THX.
-
törölt tag
-
junior11
veterán
válasz
kets520 #4827 üzenetére
Ott van még az említett DS630E fullhd vagy az olcsóbb UHD tévék (DX700/703/710/730, bár ezeknél nem tudom, hogy 100Hz-esek vagy sem). Ha viszont sok SD adás is lesz, akkor nem látom még az értelmét az UHD tévének, pláne 50"-os méretben. A DS630 az én szememnek viszont vmivel gyengébben szerepelt, mint a Sony W75C.
-
kets520
tag
Üdv Mindenkinek mi a véleményetek a
PANASONIC TX-50CX680E Ultra HD televízió-ról?fekete az fekete?
Sd adás nézhető vagy kockás nagyon?
felhősödés jellemző? -
junior11
veterán
válasz
Seelaard #4814 üzenetére
A Pana weboldala szerint a DX800 [link] dizájnban tér el, és pár apróságban, mint pl. 2000Hz vs. 1800Hz (valóságban szerintem nincs különbség, marketing, DX780 [link]), továbbá a DX800-ban van ISF képbeállítási professzionális mód. Nem láttam őket egymás mellett, de szerintem képminőségben nincs különbség, vagy nagyon minimális.
-
Seelaard
tag
Sziasztok,
valaki meg tudná nekem mondani, hogy képminőség szempontjából mi a különbség a két tv között:
TX-65DX780E
TX-58DX800E
köszi -
MrCs
újonc
Sziasztok!
A PANASONIC VIERA TX-48CX400E típusú tv-vel kapcsolatos véleményetekre vagyok kíváncsi.
Tv vásárlásra szántam magam, de régen vettem már tv-t és most kezdek ismerkedni a lehetőségekkel. Egy min. 48"-os tv-t szeretnék, de nincs szükségem okos funkciókra, csak az alap HDMI és USB csatlakozók legyen meg,h össze tudjam kötni a tv-t telóval vagy fényképezővel, laptoppal, stb. Mit ajánlanátok? A Panasonicot most láttam meg, de olvastam már róla negatív véleményt is, miszerint a Panasonic alapból gyenge lcd tv-t gyárt. Nem tudom, milyen márka lenne a legjobb, hosszú távra venném a tv-t. Nem vagyok az a 2 évente cserélgetős fajta. Kb 150k körül nézegettem, +-20k.
Esetgeg tippek?
Köszi a figyelmet. -
törölt tag
válasz
Gaboman #4808 üzenetére
Ajánlott a 630E is, és hasonló színvonal mint a mostani tévéd. Az input lagja magas, ezért játékhoz kevésbé jó, és nem tud PVR-t(programozott felvétel USB-re), és a lejátszója nem támogatja a dts hangot. Ha ezek nem fontosak, akkor jó vétel. Ja, és szemüveget se adnak hozzá.
Hory84 A Panasonic nevű alsó kategóriás tévéket én nem javasolnám, mivel a török vestel cég csinálja a többi saját 10-15 féle saját márkájával együtt, már ha jól tudom. De a TX-40DS630E-t nyugodtan veheted, az még eredeti. Vagy az elődjét, ha még kapni, a TX40CS630E-t.
-
Hory84
tag
Sziasztok!
TV vásárlásra adtam a fejem. Jelenleg egy 32"-os Panasonic lcd tv-m van, 7 éve szolgál hibamentesen, de itt az idő modernebbre cserélni. Ezt néztem ki: Panasonic TX-40DS400E. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele? Ami érdekelne hogy fényes vagy matt a kijelző, illetve még mindig élő jelensége-e Pana tévék tápjának búgása vagy ezt már elhagyták az évek alatt? Ha akartok még most beszéljetek le róla.
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung 48H6400 TV-m van és gondolkodom egy PANASONIC TX-50DS630E beszerzésén.
Képminőségben, válaszidőben hozni tudja a 6400 szintjét?
Gyors mozgásoknál (foci, tenisz) darabos e a kép?Gábor
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Mely típusokat ajánlanátok a következő igényekre:
42" vagy nagyobb
HD tv adások nézése
PC-ről fullhd filmnézés HDMI kábellel
3D
ár max. 180ezer Ft.Köszönöm a segítséget.
-
kis.ti
újonc
Kedves Fórum tagok!
Még új vagyok itt - néhány perce regisztráltam - és máris lenne hozzátok egy kérésem. Panasonic plazma tévém sajnos tönkrement, csak nagy költség árán lehet megjavítani, ezért új készüléket kell vásárolnom. Maradnék a márka mellett csábító az 5év gyártói garancia . A következő szempontokat figyelembe véve Ti melyik készüléket ajánlanátok:
Pénzügyi keret: 165.000 - 190.000,-Ft
Nem szempont a 3D, 4K, Ultra Hd.
Tulajdonságok: 126cm - 140cm közötti képátló, Smart funkció, USB - HDMI csatlakozó Wi-FiVálaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával