Új hozzászólás Aktív témák

• Garrick

csendes tag

válasz .DLL #97 üzenetére

Kérdésedre a válasz, egyszerűen sok a balfasz az európai szervereken. Ez lenne lesarkítva a dolog, ha szimplán hülye lennék. Lehet egyszerűen én vagyok olyan peches, hogy esti órákban kifogom őket sorra. Mondjuk legutóbb hétvégén több időm volt játszani. Mondom magamban csináljunk questet. Win 3 games. Mi gond lehet? Amikor az ötödik meccset is elbukom, akkor már hiányzik az őszinte mosoly az arcomról. Amerikai szervereken ez még nem fordult elő. Laggot amúgy nem vettem észre, mindenki szép gyorsan csatlakozik, tisztelet a kivételnek ami mindig van mindenhol.

Mellesleg vannak még sztorik, kinek ne lennének. Kedvencem amikor nem survivalt játszok és mondjuk választok supportot. Hányszor előfordult, hogy akkor még simán volt minimum még egy support, amivel nincs gond, de se tank, se damage dealer, csak flank. Vagy amikor mindenki flank akar lenni, mert miért ne. Olykor én korrigálom a döntésemet mondjuk tankra. Nem akartam éppen azzal játszani, de szeretnék győzni, tank az kell, bevállalom. Jön a másik csapat, én állok egyedül, mint a hülye, öt ember rám ront, megdeglek. Nézem mit csinálnak a többiek. Ez is futosgál jobbra balra, amaz is futosgál és hullanak egymás után. Csapatmunka? Semmi.

Lássuk be, a játékmódok teljesen érthetőek, a karakterosztályok átláthatóak, egyértelmű, hogy mire használhatóak, minden más az egyén ügyességén múlik. Vagy múlna, mert úgy tűnik sokan vannak akiknek a minimális szellemi képességeit is meghaladja ez a játék.

Viszont ha minden össze jön, akkor ilyen nincs. Nincs annál szebb, amikor nem nooboznak, csak kussban vannak, tisztában vannak a feladattal, a választott karakter szerepével, tulajdonságaival és csak megyünk és tesszük amit kell és győzünk. De még ha veszítünk is, akkor sincs semmi, mert szimplán az ellenfél ügyesebb volt.

Új hozzászólás Aktív témák