- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garrick
csendes tag
Kérdésedre a válasz, egyszerűen sok a balfasz az európai szervereken. Ez lenne lesarkítva a dolog, ha szimplán hülye lennék. Lehet egyszerűen én vagyok olyan peches, hogy esti órákban kifogom őket sorra. Mondjuk legutóbb hétvégén több időm volt játszani. Mondom magamban csináljunk questet. Win 3 games. Mi gond lehet? Amikor az ötödik meccset is elbukom, akkor már hiányzik az őszinte mosoly az arcomról. Amerikai szervereken ez még nem fordult elő. Laggot amúgy nem vettem észre, mindenki szép gyorsan csatlakozik, tisztelet a kivételnek ami mindig van mindenhol.
Mellesleg vannak még sztorik, kinek ne lennének. Kedvencem amikor nem survivalt játszok és mondjuk választok supportot. Hányszor előfordult, hogy akkor még simán volt minimum még egy support, amivel nincs gond, de se tank, se damage dealer, csak flank. Vagy amikor mindenki flank akar lenni, mert miért ne. Olykor én korrigálom a döntésemet mondjuk tankra. Nem akartam éppen azzal játszani, de szeretnék győzni, tank az kell, bevállalom. Jön a másik csapat, én állok egyedül, mint a hülye, öt ember rám ront, megdeglek. Nézem mit csinálnak a többiek. Ez is futosgál jobbra balra, amaz is futosgál és hullanak egymás után. Csapatmunka? Semmi.
Lássuk be, a játékmódok teljesen érthetőek, a karakterosztályok átláthatóak, egyértelmű, hogy mire használhatóak, minden más az egyén ügyességén múlik. Vagy múlna, mert úgy tűnik sokan vannak akiknek a minimális szellemi képességeit is meghaladja ez a játék.
Viszont ha minden össze jön, akkor ilyen nincs. Nincs annál szebb, amikor nem nooboznak, csak kussban vannak, tisztában vannak a feladattal, a választott karakter szerepével, tulajdonságaival és csak megyünk és tesszük amit kell és győzünk. De még ha veszítünk is, akkor sincs semmi, mert szimplán az ellenfél ügyesebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs