- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
Üdv
Számomra érdekes, hogy ennyire hidegen hagyja itt a gamereket ez a jó kis free játék.
Kereken 2 hónapja telepítettem és 16 évvel ezelőtt az UT-val történt meg velem az hogy naponta játsszak valamivel.
Ebben a 2 hónapban is sokat fejlesztettek rajta. Sajnos a Tutorialban való játékból kivették a karakter fejlődés lehetőségét ami kicsit bosszantott. A "rendes" játékékokban teljesen máshogy kell karaktert választani, mert mindenki pontlövő karakterekkel sunyin kemperkedik és szinte a feladattal nem is nagyon foglalkozik. Arról nem is beszélve hogy hosszú perceket kell várni mire betesz egy játékba. Érdekes módon Tutorialban rengetegen nyomják, szinte azonnal gameba rak, és sokkal jobban csapatjáték van és a feladatra koncentrálnak. Nekem ez jobban bejön.Azt mondták róla hogy szegény ember Overwatch-ja...hát nem tudom, bő egy hete megvettem azt is kíváncsiságból. Tényleg van hasonlóság benne, de azért valahogy más a kettő. Palladins szerintem pörgősebb, bár lehet azért mondom ezt mert Overwatchban nagyon kezdő vagyok és még egyelőre a karaktereket kóstolgatom.
Szóval nem értem miért nem pörög jobban ez a topic, megérdemelné ez a jó kis game

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs