Új hozzászólás Aktív témák

• R3plica70

aktív tag

Üdv
    Számomra érdekes, hogy ennyire hidegen hagyja itt a gamereket ez a jó kis free játék.
    Kereken 2 hónapja telepítettem és 16 évvel ezelőtt az UT-val történt meg velem az hogy naponta játsszak valamivel. :DDD
    Ebben a 2 hónapban is sokat fejlesztettek rajta. Sajnos a Tutorialban való játékból kivették a karakter fejlődés lehetőségét ami kicsit bosszantott. A "rendes" játékékokban teljesen máshogy kell karaktert választani, mert mindenki pontlövő karakterekkel sunyin kemperkedik és szinte a feladattal nem is nagyon foglalkozik. Arról nem is beszélve hogy hosszú perceket kell várni mire betesz egy játékba. Érdekes módon Tutorialban rengetegen nyomják, szinte azonnal gameba rak, és sokkal jobban csapatjáték van és a feladatra koncentrálnak. Nekem ez jobban bejön.

Azt mondták róla hogy szegény ember Overwatch-ja...hát nem tudom, bő egy hete megvettem azt is kíváncsiságból. Tényleg van hasonlóság benne, de azért valahogy más a kettő. Palladins szerintem pörgősebb, bár lehet azért mondom ezt mert Overwatchban nagyon kezdő vagyok és még egyelőre a karaktereket kóstolgatom.

Szóval nem értem miért nem pörög jobban ez a topic, megérdemelné ez a jó kis game :D

Új hozzászólás Aktív témák