- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
KubanitoS #36 üzenetére
A 2021-es Hondába beszerelték a Pajzsot, hát eddig bírta. Úgy néz ki a jelenlegi Pajzs technológia már nem képes lekövetni az autók jelenlegi elektronikai és SW fejlődését (2021 óta sincs újabb HW-jük). Random többször volt olyan, hogy a feloldás után azonnal, a Honda indításképtelenné vált, és teledobálta az ECU-t hibakódokkal a Pajzs rendszere. Csak Honda szervízest kihívva lehetett újra elindítani az autót.
Intéződik a Pajzs kiszerelése, mert ez 2024-ben nem állapot, hogy ilyen szintet hoz egy termék a mai új autókban és csak a szívást generálja rapid Honda szervizeltetéssel, helyszínre hívva.
-
PuffyMinnie
tag
Helló!
Kár, hogy kihallt a fórum. Esetleg valaki még olvassa tudna ajánlani Zala megyében olyan szerelőt, aki ki tudja szerelni az autóból ezt a Pajzs védelmet? köszönöm
-
KubanitoS
veterán
Szerintem simán működőképes lehet még ma is, mivel egy viszonylag egyszerű dologról van szó. A motortérbe beépítik az indításgátló cuccokat, majd a motorháztetőt megvasalják rendesen, hogy ne lehessen kinyitni. Magyarán fizikálisan nem tudnak hozzáférni a védelmi rendszerhez és így nem lehet ellopni az autót. Az általad említett Bluetoothos meg egyéb indításgátlós cuccokkal az a baj, hogy csak egy célszerszám kell és megfelelő szakmai tudás és a kocsit perceken belül viszik, legalábbis számomra ez lenne logikus.
-
Livius
őstag
A mostani legújabb kulcs nélkül, valamilyen Bluetooth-os azonosítóval működő indításgátlós autókba van ennek a Pajzs technológiának még értelme? Egyáltalán értenek hozzá, hogy hogyan kell a nagyon új autókba beszerelni azt amit 10 éve árulnak a piacon?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Új autó esetén milyen védelmet tudtok javasolni?
Pajzs megbízható, nem berhelik szét az autó elektronikáját?
Vagy egy masszív 40 ezres kormányzár is megteszi? -
banoczyka
csendes tag
Sziasztok!
Én most [ezt] néztem ki a jövendőbeli autómba, de nagyon bizonytalan vagyok. Esetleg valakinek van tapasztalata. Nem akarok havodíjas szerződést.
A mostani rendszerem meg néha majdnem megtréfált már engem is. ( Sötét lemez, 4db 100as szög, 8db penge. Persze minden steril.Már unalamas mindig a sofőr ülésre rakni.
-
kov.zoltan86
újonc
Itt is a műholdas rendszer istenítik.
http://www.vezess.hu/magazin/autolopasok_mit_lopnak_es/8997/
-
kov.zoltan86
újonc
Sziasztok,
Nekem évek óta Skyguard rendszerem van. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Egyszer már megkísérelték ellopni az autómat, szerencsére sikertelenül.
Annyi védelmi rendszer van a cég csomagjában (GPS árnyékolás jelzése, emelésérzékelő, diagnosztikai csatlakozó tiltása), hogy szinte lehetetlen ellopni az autót. Persze nincs lophatatlan autó - szokták mondani -, de én még nem csalódtam a műholdas védelmi rendszerben.
A Pajzsról annyit, hogy az passzív védelmi rendszer (nincs 24 órás felügyeletük). A Skyguardnál viszont 24 órás felügyelet/szerviz asszisztencia van, ami azért megnyugtatóbb számomra. Azonnal jeleznek, ha valami rendelleneset észlelnek.
-
biggamer
veterán
válasz
animatrix11 #28 üzenetére
tegyél bele 2 rejtett kapcsolót
-
animatrix11
őstag
Most tényleg van valakinek ilyen?
Felhívtam őket, hogy mitől olyan nagy csoda ez egy csajszi vette fel, megkérdeztem, miért feltörhetetlen ez és mitől feltörhető mondjuk egy sebváltózár, a választ összefoglalva annyi jött le mert csak... engem nem győztek meg
Kifejetve pl a sebváltózárat azért tudják feltörni mert tudják hogy kell, akkor ennél nem tudják hogyan kéne? Nem kaptam kielégítő választ semmire kb...
-
emre33
addikt
Ha van valakinek pajzs beépítve a kocsijába, akkor lenne 1-2 kérdésem.
kösz
-
biggamer
veterán
Construct sebességváltó zárak : [link]
-
szatocs
őstag
Igen-igen, itt 50% + rendszer ára van. Én valami olyanon gondolkodnék, hogy hogyan lehet azt megvalósítani, hogy az indításkor szükséges kábelt a motortérben megszakítanám valahol egy kapcsolóval, és a kapcsolót valami jó kis helyre eldugnám az utasfülkében. Nem tudom én ülés alatt valahol, vagy akárhol. És az mr egy kisebb fejtörés - szerintem -, hogy miért nem megy.
-
tbs
addikt
Kérlek, kulccsal nyitom az ajtót. A kp zár csak zárni tud. Nem ki fáradtság, de a kódlopóknak bosszúság.
#16, big: ha masszív rudazatos a váltó, netán hátsókerekes és a váltóbot közvetlenül csatlakozik a váltóhoz, akkor igenis hasznos. Szétbontás nálkül max vontatni lehet az autót, kinyomott kupluggal. Huzalos vagy gömbcsuklós váltóátvitelnél tényleg semmit sem ér.
#17, dragon: Hát nem a trélert írtam én is..? Szerencsére tucatautó lett, nem hinném, hogy bárki pont egy olyan szürkére vágyna, aminek az elemei UV festettek...Szerelőműhely: minden riasztót és blokkolásgátlót 1000féleképpen be lehet kötni. Az egyszerűbb műhelyek csak bekötik és kész. A profik kábeleznek keményen. Egyforma színre cserélnek mindent az ecu környékén, ha lehet az ecu-t is odébbteszik. Stb.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
'' Mitől több a Pajzs Technológia?
A Pajzs Technológia egyedi szolgáltatásai
A Pajzs Garancia
A Pajzs Garancia egyedi szolgáltatás, amit csak a cégünknél lehet igénybe venni.
A Pajzs Garancia egy sikeresen végrehajtott gépjármű lopáskor abban az esetben is érvényes, ha a gépjármű tulajdonosa nem rendelkezik casco biztosítással!
Meggyőződésünk, hogy a gépjárművédelem nem egy kereskedelmi tevékenység, hanem a legmagasabb felelősség vállalással járó szolgáltatás! Ennek értelmében mi az általunk elvégzett munkáért felelősséget vállalunk, a gépjármű tulajdonosának pedig biztosítékot jelentve mindaddig mellette állunk, ameddig a gépjármű a tulajdonában van.
Lehetőségek a Pajzs Garanciára:
1. Pajzs Garancia casco nélkül.
Feltétel a Pajzs + GPS beépítése, és havi 4.000 Ft. kommunikációs díj rendszeres fizetése.
Lopáskor a gépjármű piaci értékének 50%-a kerül kifizetésre.
+ a Pajzs Technológia teljes ára visszafizetésre kerül!
2. Pajzs Garancia bármilyen casco módozattal.
Feltétel a Pajzs + GPS beépítése, és havi 4.000 Ft. kommunikációs díj rendszeres fizetése.
Lopáskor általunk a casco módozat önrésze kerül kifizetésre.
+ a Pajzs Technológia teljes ára visszafizetésre kerül!
Mit jelent a kommunikációs díj?
A kommunikációs díjjal a P.T.B. Pajzs Technológia Kft. biztosítja a gépjármű és a külvilág közötti kapcsolatot.
Pénz visszafizetési garancia minden Pajzs Technológiával rendelkező gépjárművédelmi rendszerre!
A Pajzs Technológia alkalmazásakor minden Tisztelt Ügyfelünknek biztosítjuk a pénz visszafizetési garanciát!
Miért fontos a pénz visszafizetési garancia?
Azért, mert meggyőződéssel állítjuk, hogy a gépjárművédelem nem egy kereskedelmi tevékenység, hanem a legmagasabb biztonsági szintet képviselő szolgáltatás!
A Pajzs Technológiával mi biztosítjuk ezt a jogos elvárást! Ezért fontosnak tartjuk a pénz visszafizetési garanciát!
Visszafizetjük a pénzét, ha ellopnák a gépjárművét annak ellenére, hogy az tartalmazta a Pajzs Technológiát!
A Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerekkel felszerelt gépjárművek esetében minden lopási szándék a kísérleti stádiumban megrekedt! ''
Itt az van, hogy 50 %-át kifizetik a kocsi árának, meg talán az, hogy a beépített rendszer árát.
De lehet, hogy rosszúl értelmezem.
Akkor lehet, hogy mégis inkább a Casco jobb egy sima riasztó rendszerrel ? -
tbs
addikt
Várom szeretettel a kiiktatókat.
Egy összekuszált kábelezés, egy máshová rakott ecu és egy proximity kártya/kulcs és máris áll a járgány... A mechanikai védelmek, mivel valahogy berakják őket, ki is szedhetők. A leszakadt csavarokat egy flex/fúró kombóval egy lakatos megoldja, de egy újrakábelezéshez kell némi gógyi.
Ja, és ritka marha az, aki a központi zárNYITÁST a riasztó távirányítójára köti.
Az egyszerű móriczka gátlók és vijjogók tényleg viccesek.
Ha nagyon parás vagy, akkor autótípustól függően hatásos lehet egy váltózár. -
szatocs
őstag
A vezess.hu egyik fórumán találtam, ebből mindenki levonhatja a következtetését, én is levontam
:
''Az indexen van erről egy külön fórum, ha nagyon ráérsz olvass bele. És az Autólopáson is írtunk róla sokat, sőt maga Tímár úr is hozzászólt kb 1 éve.
Ár/érték arányban nem igazán meggyőző a dolog szakmailag, és hiába kértünk érveket, csak a marketinget kaptuk, meg mindenféle személyeskedést Pajzs-támogatóktól. A párbeszéd egészen odáig elfajult hogy egy magát pártatlannak megnevező fórumtárs (gyozzmegnek hívták) durván személyeskedni kezdett velem, végül bírósággal fenyegetett engem és a cégünket. Mivel hivatalos beszerelőműhely vagyunk, minden engedélyünk megvan ráadásul a topicon jól ismernek, nem tudott kárt tenni bennem, de volt egy idő mikor komolyan elkezdtem félni. Végül odatévedt egy moderátor, és jól meghúzta az egész topicot, alig maradt valami.
A Pajzs saját fórumáról mindent kimoderálnak ami nem odaillő szerintük, pedig volt olyan hozzászólás hogy ellopták a Pajzsos autót, aztán eltűnt. (a fazon adott elérhetőséget is, nem kamu volt!) Pénzvisszaadási garanciát csak a távfelügyelt, GPS-es autókra adnak egyébként, a sima Pajzsra nem.
Sokáig ment a vita az ugókód-nem ugrókód témában (merthogy állítólag a távrecsege nem ugrókódos), most már biztosan az, mert az egyik Zafis fórumtárs felrakta a frissen berakott Pajzs távirányítójának a fotóját és az megegyezik a régi házunk 10 éves kapunyitójáéval, ami bizony ugrókodos, csak hát kicsit idejétmúlt konstrukció. Aki kicsit is ért a dologhoz az csak mosolyog az egész Pajzs-dolgon, de mindig találnak ügyfelet aki beveszi a''lophatatlan'' marketinget. Asszem úgy búcsúztunk gyozzmegtől hogy ő beperel engem hitelrontásért mert leszóltam a rendszerét (azóta még nem tette meg, egyébként sem vagyok az a mocskolódós típus, gondolom ezt sejtitek) én meg jól belinkeltem a GVH űrlapját amin fel lehet jelenteni a fogyasztók megtévesztéséért a céget. Én mondtam hogy ha ő a bírósággal rabolja a drága időmet, akkor én meg rászánom magam és kitöltöm az űrlapot. Ha a Colgate több tízmilliós bírságot fizetett a legfehérebb elnevezésért, kíváncsi vagyok mibe fájt volna nekik az ''önerőből lophatatlan'' dolog...merthogy lophatatlan autó nincs, akárki akármit is mond, legfeljebb nem éri meg elvinni mert annyira időigényes / roncsolással járó / kockázatos.
Eddig még nem lett a dologból semmi, azóta nem hallottunk a társaságról. De érdemes beleolvasgatni a fórumba''
-
biggamer
veterán
Még most is ezt mondják ( írják ).
Csak nem tudom, hogy benne van-e a szerződésben.
Ahogy én olvasgattam, az elektronikus indításblokkoló, a váltózár meg a kormányzár nem ér semmit.
Mindegyiket pár perc alatt kiiktatják.
Állítólag ez jobb.
A Kék Fényben meg a TV Híradóban is volt erről a rendszerről szó, elég jó fényesítették.
Viszont a tréler ellen nincs védelem, de az elég körülményes.
Sok helyen van már térfigyelő kamera is, talán a felvételeken be lehet azonosítani a trélert, vagy a sofőrt.
De valahogy csak meg kellene védeni az autót. -
szatocs
őstag
Annak idején, mikor még én olvasgattam a rendszerekkel kapcsolatban, ezt találtam a legjobbnak, akkoriban még azt írták, hogy ha a pajzs - os autót ellopják, akkor az akkori vételárat megtérítik neked, most nem tudom, hogy van-e még ilyen.
Most olvastam át néhány oldalrészét a lapnak, most olyat nem látok, hogy mennyire kártalanítanak, de ettől függetlenül lehet, hogy valahol ott van.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Köszönöm a magasröptű vélemény nyilvánításodat.
Egy szóval sem mondtam ( vagyis írtam ), hogy én akarok venni.
És azt sem hogy nem.
Véleményeket kértem, és nem levegőbe beszélést, meg okoskodásokat.
Gondolom ( ahogy a kimerítő véleményedet elolvastam ), Neked nincs ilyen rendszered, akkor meg ... -
Sipi
addikt
-
biggamer
veterán
Pajzs Technológiájú gépjárművédelem : [link]
Sziasztok.
Azért indítottam ezt a topicot, mert kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra ezzel a rendszerrel kapcsolatban, hogy érdemes-e ilyen rendszert egy új autóba beleszereltetni.
Azt szeretném megtudni, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a rendszernek, és nem a konkurencia fröcsögő köpködéseire és személyeskedéseire vagyok kiváncsi.
Szóval a tényeket és nem a légből kapott híreket kérném itt közzétenni.
Köszönettel
biggamer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux haladóknak
- Politika
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest