Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ha jól tudom a 3. pályán tartok de én hülye nem jövök rá mit kell csinálni a csávóval, aki egy helyiségben van, ahol halálfejek vannak a falon. Hátul pedig egy árok, ahonnan tűzcsóvák csapnak fel, és a közepébe vezet egy kis út. Gondolom oda kell csalni, ami meg is történt, de a rohadék alatt nem szakad le az út.
Mit csináljak? A golyó nem fog rajta. 
-
maoce
csendes tag
lucifert ,hogy a búsban nyírom ki?
-
maoce
csendes tag
Háj elakadtam egy mocsári szörnyet kell kinyirni,de hogyan?
-
maoce
csendes tag
Háj elakadtam a játékban a katakombáknál itt egy szörnyel küzdök ,de nem tudom megölni,hogyan kell(3 pálya a katakombáknál)
-
Skica
őstag
Ha mindet jól csináltál ,a szörny átváltozik ezzé:

-
maoce
csendes tag
tudna valaki segiteni telepitettem a játékot, de nem indul(nem eredeti a játék, letöltött),lehet ,hogy crackkelni kell a játékot,ami nekem nincsen tudna valaki segiteni?
-
Pipó
őstag
Sziasztok! Az 5. szint 3. pályályánál elakadtam, amikor egy csillár alatt a katakombákba lejutva bezáródik mögöttem az ajtó, mindenkit elintézek, megszűnik a piros nyíl és a harci zene is, de nem nyílik ki mögöttem az ajtó, kiút pedig nincs. Átugrok egy szakadék felett, amit szintén őrzött egy ellen, de ott nincs út tovább. Hogy jutok ki? Köszi a segítséget!
-
Tithian
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Így van, csak shotgunnal traumán 1:29 a rekordom

Normálon több ideig tart, de 3 perc alatt simán meg lehet csinálni.
Kezdetnél vedd fel a söréteket, más nem kell, lődd ki a mellette levő buborékokat, aztán a levegőben is egy felé tartót, aztán gyújtsd meg a 6 nagy álló buborékot, majd tarot kártya be, s Feuer Frei! -
Lord Zero
addikt
a shotgun a legmegfelelőbb fegyver a művelethez: az egyes buborékok kilövésével valóban minimálisan csökken az élet-erő-egészség, viszont x számú (x=kb.6-8) találat után a szörny bőrén furcsa (de)pigmentációs elváltozások észlelhetők (értsd: nem lesz vízszerű a felülete), s akkor durr bele, amennyit bírsz
egy idő után újra helyrejön, akkor nyilván kezdheted elölről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát valahogy így -
Club
őstag
A játék maga nagyon jó.
De egy pályával elb***ták az egészet!!!
Az a mocsaras pálya egy baromság.
Lövöldözöm én a buborékokat, de annyira nevetégesen kevés élete megy le aszörnynek, hogy hihetetlen.
Ezt így nem tudom megcsinálni.
-
^Andrew^
csendes tag
Ezt gondoltam!
Nem sok erőm van mind a 670 hozzászólást átböngészni, de ha esetleg leírnád hanyadik hozzászólás volt az megköszönném!
-
^Andrew^
csendes tag
UP!
-
^Andrew^
csendes tag
Hi!
Valaki help please!
Az uccsó pályán elakadtam!
Mocskos lucit nem tom kinyírni!
Hogy kell???????????
Kardot eddig hiába lőttem! -
divot
veterán
Valaki mondja már meg, hogy milyét lőjjem a kalapácsos óriásnak!

-
divot
veterán
Szégyen a futás, de...
Szóval mit kell tenni a kalapácsos, házrongáló drabális izével? Semmi kedvem kísérletezgetni ezekkel a bazi vackokkal
-
gabe_
őstag
hali.
nekem valahogy nem jön be a painkiller. amúgy szép a grafika... -
divot
veterán
A játék kizárólag dx9-es vga kártyával hajlandó elindulni?
-
Gabesss
tag
Valaki please az előbbi kérdésemre!!!....
-
Gabesss
tag
HI!!
Megint egy kis segítség kellene!!
A 4. fejezet 5. pályáján ''Tower'' egy hatalmas szárnyas démonnal kell küzdeni a torony tetején!! Majd ahogy mindig megölöm egyre lejebb zuhanunk!!
A legalsó szinten egy párkányon vagyok (mert ha leugrok a szörnyhöz akkor a magasság miatt halok meg) és innen lövöm, de már 6-szor kinyírtam de valami kőszobrok mindig újra élesztik!!
Az életem 18 health úgyhogy nem nagyon erősködhetek!
Lentről kellene kinyírni vagy valamit nem jól csinálok??
Ti hogy boldogultatok vele?
Thanks -
Gabesss
tag
hali!
A 2. szériában vagyok a 6. pályán! Ez az amikor egy kis szigeten vagyok és mocsár vesz körül!
Valami ba...tt nagy mocsári szörnyet kéne leszedni de egyszerűen nem megy le az élete hiába lövöm!
Lehet, hogy kártya kellene hozzá, mert az nékem nincs!!!!?
Hogy szedjem le? -
Integra
titán
-
-
Gabesss
tag
Hi!
Na az a problémám, hogy már a 8.pályán vagyok de eddig csak egy kártyát gyüjtöttem. (Nem igazán foglalkoztam vele). De minha egy kicsit nagyon nehéz lenne!!
Insomnián játszom!! Így végig lehet vinni a játékot??? please írjatok...nektek, hogy sikerült? -
Balli
őstag
Hát ilyet?
Létezik hogy ekkora programhiba legyen? Azért ez elég durva.
Mindenesetre leszedem a patch-et hátha -
Lord Zero
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
nem sok köze lehet a peccshez, mert én az alap v 1.0-t nyúztam végig, és sehol semmi zuhanás

-
TrollBalint
addikt
Biztos a zuhanástól hallsz meg? mert az utolsó pályán (bár én nem emlékszem, hogy zuhatnam volna...
) szellemek jönnek ellened, amiket ha nem figyelsz esetleg nem veszel észre. Elég rendesen bele olvadnak a környezetbe, ill. átlátszanak, vagy ilyesmi, szóval érted mit akarok mondani 
-
Balli
őstag
A pálya neve: Hell (Lucifert kellene kinyirnom ha minden igaz)
Úgy kezdődik hogy elkezdek lefele zuhanni az égből, valami vörös felhő meg ládák látszódnak- távolodók el tőlük természetesen lefelé
Zuhanok kb 5 másodpercig aztán meghalok. Ennyi egyszerűen nem tudom mit kell csinálni úgyhogy: HELP! -
Balli
őstag
Eljutottam az utolsó pályához, s egyszerűen nem tudom hogy mit kell csinálni: kb.: 5 másodpercig zuhanok aztán kampó! Tud valaki segíteni?
-
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát

-
barni00
tag
Milyen vidikártyád van?
-
Lord Zero
addikt
nemtom a ram miatt vagy sem, esetleg a patch hiánya miatt (?), de ez az 1 pálya nálam is kurvára döcögős volt (mindenhol máshol gyönyörűen csúszott)
és nem csak a külső tereken
én leszedtem a felbontást (de csak azt), aztán ahogy vége lett a szintnek, vissza minden
okosan csak ezt tudom hozzátenni: evvan
-
barni00
tag
A patch javít esetleg valamit?
-
barni00
tag
Javitva: a RAM kevés esetleg?
-
barni00
tag
A Ram kevés
-
barni00
tag
Ja és Catalyst 3.8.
1280*1024-ben 6xAA külső tereknél képregény.
1024*768 no AA, egyszer-egyszer beakad. -
barni00
tag
xp 2800+/3200+ 512 Mb ram
-
barni00
tag
A Chapter 3-ban a military külső pályákon igencsak belassul 9800 pro-n. Nálatok mi történik ezeken a pályákon?
-
Integra
titán
válasz
Lord Zero
üzenetére
nekünk ez speciel szar. mert kb ugyanaz lesz a felállás mint a Halo esetében. mire kijön pc-re addigra már baszhatjuk. ok, ez így erős, de ugyanezt tervezik megint.......
egyébként meg hidd el, bekell inteni a mocskoknak meg lehet csinálni jó stratégiával és kellő támogatókkal -
Integra
titán
válasz
Lord Zero
üzenetére
szerintem ez a stalker esetében is így volt egészen addig amíg bill geci rájuk nem tette a kezét....
most tuti hogy dupla hardver igénye lesz, mint eredetileg....
emlékeszem, valami haver mondta hogy az XP telepítés is kb 10 perc lenne csak nem akarják üzleti okok miatt úgy megírni az installt... -
-
LordX
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nah igen: egy kis durvulás: Még életemben nem játszottam ilyen detailen:
1240x1024, 16xAF, 6x+3TAA (6x AA megbolondítva 3x-os Temporal AA-val, összesen 18xAA, ha nem tévedek, látszik is...), EAX2 (2 hangszóróval hallom, hogy hátulról jönnek
), minden maxon, stb.
Jah, egy mezei 2000+-os Athlonom, és egy R9600Pro-m van. -
LordX
veterán
válasz
littlemole
üzenetére
Beteg ez a szmájli:

-
Integra
titán
válasz
littlemole
üzenetére
kell az ilyen játék is, nem minden nap jön ki splinter cell, vagy syberia....

-
littlemole
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem akarom lehúzni.
Mert a saját kategóriájában nagyon jó élvezetes játék. De ezeket én max egyszer játszom végig. Annyira jó meg nem vagyok ezekben az FPS-ekben hogy a neten gyilkolásszuk egymást.
A pályavégi szörnyek nagyon jól el lettek találva. Nem is emlékszem ekkora szörnyekre hogy lettek volna valami más játékban (most beugrik a serious sam, mintha abban is lett volna). Összességében nézve, változatos pályák, pörgő játék, gyönyörű grafika.
Ajánlom annak aki nem akar sokat gondolkodni csak lőni. (és közben a főnökére stb gondolni
) -
Lord Zero
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
ugyeugye h mégiscsak sam fisher a tuti?

na, de inkább ne húzzuk le a gámát (főleg a saját topicjában, hehhe
)
szerk> #602, nonick: mindenki nevében elnézést, senki nem felelt neked, szóval nemtom h kell bencsmárkolni, az én verziómban nincsen ilyen beépített saját tesztprogi
[Szerkesztve] -
littlemole
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Szenvedtem vele én is vagy 20 percet mire rájöttem, hogy lövöldözéssel
nem megyek semmire.
Próbáltam a meteorokat visszalőni rá de nem ment. Viszont a kardot másodjára sikerült visszaküldenem rá és rögtön megfeküdt. 
Azóta már nálam is az enyészeté lett a játék. Most visszaállva a splinter cell-re kicsit furcsa hogy nem kell mindent szétlőni, és nem vigyorognak rám élőhalottak minden sarkon.

Mindent összevetve egy rövid kikapcsolódásnak jó volt, de versenyekre nem neveznék be.
-
Integra
titán
érdemes a pálya végigvitele után a secretek felkutatásával foglalkozni?? mi van ált. ezeken a helyeken? 4 van az első temetős pályán, de még egyet sem találtam meg

-
Lord Zero
addikt
VÉGEEEEE!!!!!! ennyire még nem örültem játékbefejezésnek, mint ennek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg kell vallanom: lucifer kinyírása után (31 perc, hehhe) azonnali és végleges uninstall lett a sorsa, és ez így helyes (a CD bezúzatásán még elmélkedem)
áve
szerk> bocs, 38 perc, de többet soha nem fordul elő, hehhggggggrrrrrrrrrrhhhhheehe
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Traumához először össze kell szedni mind a 23 kártyát, ehhez nem árt nightmare fokon játszani, egy lap (és pálya) csak ott elérhető. Ha Insomnian játszol, a végén átviheted a szerzett kártyákat, aranyat, eredményeket nightmarere és onnan traumára.
Az aranyból fogod tudni letenni-felvenni azaz használni a tarot kártyákat, lőj szét mindent és gyűjtsd, lesz sok-sok ezer a végére.
A szent tárgyak pl. kereszt a titkos helyeken vannak, szépek, gyakorlati hasznuk nincs, azonban van olyan pálya, ahol a kártya feltétele az összes szent tárgy begyűjtése. -
Integra
titán
hali
istenkirály a game az első pillanattól fogva!!!!
ahogy shotgunnal átlövöm a temetőben a csontikat a sírköveken... brutál
kérdés:
én csak a leges legelső pályán tartok. most vettem észre hogy egy csomó aranyat kell vagy lehet? összegyűjteni.
mikben tárolják, baromi sok van és alig látom hogy miben van benne. szóval miket kell szétlövöldözni hogy összeszedjem az aranyakat??
aztán van az a holy item. az meg hol terem? egyáltalán mi az a holy item és mire kell??
addig nem akarok lépni amíg nem tudom hogy ez valami fontos cucc e
van valaki még aki legnehezebben játsza? a negyedik fokozatot nem engedi, gondolom ahhoz egyszer végig kell vinnem a gamét.. -
Lord Zero
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
hm, érdekes, nekem egyáltalán nem bugzik sehol, pedig az alap v 1.0 van fenn
ha ilyesmit tapasztalok, akkor az inkább-ne-piszkáljuk-ami-oké alapon fel sem rakom a patcheket (hacsak nem vmi szuper minőségugrást ígér
) -
NoNick
tag
Hogyan lehet benchmarkot futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Óra topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Sorozatok
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit csináljak? A golyó nem fog rajta. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)