Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Érdekes, és nem kellett megölnöd a főgonoszt?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én most a Team Fortress 2-től nem tudok megszabadulni.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
szerintem nem
-
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Minden pályánál kiírja, hogy mit kell tenned, hogy kártyát kapj. Nem szoktál olvasni, csak lőni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ha a megadott feléttételekkel teljesítesz egy szintet, tarot kártyákat kapsz, melyeket max 3 alkalommal használhatsz 1 pályán. Ilyen extrákat adnak mint pl: extra sebzés, extra health, gyorsabb tüzelés, időlassítás, stb. Soxor van rájuk szükség, főleg, ha össze akarod szedni az összes kártyát.
-
Hát egy pályát bármikor újrajátszhatsz. Én pl amikor előszőr végignyomtam, alig néhány kártyát gyűjtöttem össze. Aztán Luci bácsi után elkezdtem gyűjtögetni őket, és szerencsére nem kell lineárisan csinálin a páylákat, és nyugodtan kihagyhatod azokat, amiknél már összegyűjtötted azokat.
Szóval azt ajánlom, hogy a helyett, hogy idegeled magad egy kártyán, menj tovább, aztán mikor megint kedved lesz hozzá, csak térj vissza erre a főellenségre.
[Szerkesztve] -
Szerintem rohadt jó ez a játék, én többször is nekifeküdtem egy-egy pályának, csak hogy minden kártya meglegyen. Eddig csak egyet nem sikerült, az túl nagy falat volt a számomra.

-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem foglalkozok másolt játékokkal.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt, hogy minden pályán tudsz játszani a nélkül, hogy előtte végigvitted volna.
-
Figyelem! Ha tört verzióra tesztek patch-t, akkor nem fog elindulni a játék. És ne is várjatok itt a PH!-n segítséget törésekkel kapcsolatban.
-
Ja ja, van ott még létra, de azt egy kicsit nehezebb észrevenni. Ha jól emléxem hordók állnak előtte, és teljesen eltakarják.
-
válasz
amdkiller
üzenetére
Na, amikor sok buborék van, és ő mászkál, akkor a buborékokat, amik közel jelennek meg hozzá. Egy idő után megjelenik 6-8 állandó buborék, azokat mind kilövöd, és erre elkezdneenk folymatosan égni. Mikor mind ég, a szörnyikének más lesz a színe és elindul eloltani a cuccokat. Na ekkor kell a szörnyet lőni, és lehetőleg a szálló buborékokat is kilőni. HA nem hal meg itt, akkor előlről kezdődik az egész, szerencsére a hp marad

-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Milyen alternatív befejezés??
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én úgy öltem meg, hogy a kardját lőttem vissza rá és megfeküdt

-
-
A 3. főellenfélnek (a bazi nagy kalapácsos) van valami trükkje, vagy csak lőjjem a kalapácsát, mint állat??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)