Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz attilav2 #4546 üzenetére

OpenWrt-t nem szeretem. Régebben még TP-LINK WR1043ND-n próbálgattam, de nagyon nem fogott meg. Még a LuCI előtt volt a WebIf vagy mi GUI rá, az egy szimpatikusabb felület volt, aztán később Gargoyle-t használtam egy ideig, de mindig hamar elegem lett belőle.

Igen, Tomato csak BroadCom alapú vasakra van, és bár nemrégen elkezdték az AX ágat fejleszteni, azzal se haladnak sehogy se, szerintem kb. reménytelen is, hogy valaha lesz belőle valami. Jelenleg úgy áll a project, hogy az ASUS GUI alatt fut, amibe betettek 4-5 spec opciót a Tomato-ból, aztán itt ki is merült a fejlesztés. Már pedig amíg nincs rá Tomato GUI, addig semmit se ér az egész, ez ügyben viszont semmit sem tudnak ígérni a fejlesztők.

De nekem nem sürgős, a netem ugyanaz az 1000/300-as DIGI mint 4-5 évvel ezelőtt, és kétlem, hogy ebben is bármi változás lenne a közeli jövőben, szóval jól el leszek még pár évet a Xiaomi-val és a Padavan-nal. Bár nemrégen kezdett már instabil lenni, hetente, tíz naponta spontán reboot-olt, de aztán rendeltem hozzá AliExpress-ről egy 12V 3A-s tápot, azóta, hogy azt megkapta, 72 napja szépen megy.

Új hozzászólás Aktív témák