Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Felül az összefoglaló elején találsz linkeket, amik különböző tárhelyekre mutatnak, ahol itteni fórumtársak által készített fw-k vannak. A legtöbben Alexey repóból fordítunk, így a frissítések az ottani commitok. Én egy lassan 10+ éves Lenovo T500 laptopon szoktam fordítani, T9900 Core 2 Duo proci, 8GB RAM, SSD, ezen nagyjából 50 perc a toolchain, és az fw is összetételtől függően 30-50 perc, a rendszer a legújabb Debian.
-
Azt tudjuk, hogy webesen nem megy fel a gyári fw-re, mert a fejlécben van valami ellenőrző kód, ami a Padavanban nincs, illetve nem fogadja el a gyári szoftver. De tftp-n fel kéne mennie...
Ha másképp nem megy, töltsd le a Hirens Boot Cd legújabb verzióját, az egy Live Windows 10, azt egy pendriveról futtatva, illetve előre rámásolva az ASUS restore tool-t, talán sikerül a flashelés.
Ja igen, portable Asus tool-t találsz a mega tárhelyemen. [link]
-
Nem tudom ez mi lehet, de szerintem próbáld meg egy másik firmware-el, aztán ha az sikerül, akkor annak már a webes felületéről a saját upgrade menüjéből tudod frissíteni az új verzióra.
-
Üdv!
Az ASUS Restoration Tool egy TFTP kliens, vagyis Linux-ban kiváltható akár terminállal is.
tftp 192.168.1.1
> mode binary
> put padavan.trxÉrtelemszerűen a fix IP beállítás itt is szükséges, a 192.168.1.x tartományban, és minden más lépés is ugyanaz, mintha az ASUS programját használnád. És igen, ha fordítasz, akkor RT-AC1200GU-ra kell fordítanod, az 100%-ban kompatibilis az RT-AC57U-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest