Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát...kb semmit sem találok meg magamtól.
Felteszem a kérdéseket, aztán ha van kedved (vagy másnak) válaszolni, akkor azt megköszönöm. De alapvető dolgokat nem találok, vagy legalább is nem vagyok benne biztos.
Tomatohoz tudom hasonlítani, ezért az ott beállított dolgokat hozom fel, amiket most keresnék a Padavanban.1. Vendég Wifi. Tomatoban volt br0 és br1 IP cím, és a br1-hez tudtam kötni a vendégwifimet.
Olvastam, hogy más itt korábban kutatta már ezt, és Padavanban máshogy van megoldva. De mindegy is, szeretnék vendég Wifit beállítani. Illetve érdekelne, hogy vajon a b/g/n képes telefonom miért nem látja az 5GHz-es wifit, ha a/n/ac-re van állítva a routerben, és nincs rejtettre állítva. Továbbá ha már vendég wifi, azt szeretném lekorlátozni. Ezt hol tudom?2. Statikus IP. Tomatoban volt egy Device List, ott rákattintottam az eszközre, és átdobott a Static DHCP/ARP/IPT menübe. Itt a Lan/Route résznél kell beállítani? Ha igen írna rá valaki egy példát?
3. DDNS külső elérés. Abszolút nem jutok vele semmire...Fogalmam sincs mi a rossz. Cím, és fiók beállítva, belső hálón ha beírom a ddns címem akkor bedobja a router admin felületét. De volna itt egy NAS és annak a TM-je is. Persze azoknak ugye egyelőre fix IP-t sem tudok állítani. :/ Administration/Services-nél korábban HTTP & HTTPS volt beállítva Tomaton. Itt miután átállítottam, sem lett meg a külső elérés.
4. A hármas pontból adódik a port forwarding. Statikus IP hiányában ennek sincs értelme neki állnom, illetve bevallom őszintén, azt a pontot sem értem teljesen. WAN/Manual Port Forwarding - Enable Manual Port Forwarding? Enabled? És a manual Port Forwarding List-ben lehet megadogatni számokat, eszközöket?
5. DMZ-t kell beállítanom?
6. Konfiguráció lementése merre található? Administration/Settings/Router Settings (NVRAM)/Save Setting to a File?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ingatlanos topic!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi