Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1294 üzenetére
Hát...kb semmit sem találok meg magamtól.
Felteszem a kérdéseket, aztán ha van kedved (vagy másnak) válaszolni, akkor azt megköszönöm. De alapvető dolgokat nem találok, vagy legalább is nem vagyok benne biztos.
Tomatohoz tudom hasonlítani, ezért az ott beállított dolgokat hozom fel, amiket most keresnék a Padavanban.1. Vendég Wifi. Tomatoban volt br0 és br1 IP cím, és a br1-hez tudtam kötni a vendégwifimet.
Olvastam, hogy más itt korábban kutatta már ezt, és Padavanban máshogy van megoldva. De mindegy is, szeretnék vendég Wifit beállítani. Illetve érdekelne, hogy vajon a b/g/n képes telefonom miért nem látja az 5GHz-es wifit, ha a/n/ac-re van állítva a routerben, és nincs rejtettre állítva. Továbbá ha már vendég wifi, azt szeretném lekorlátozni. Ezt hol tudom?2. Statikus IP. Tomatoban volt egy Device List, ott rákattintottam az eszközre, és átdobott a Static DHCP/ARP/IPT menübe. Itt a Lan/Route résznél kell beállítani? Ha igen írna rá valaki egy példát?
3. DDNS külső elérés. Abszolút nem jutok vele semmire...Fogalmam sincs mi a rossz. Cím, és fiók beállítva, belső hálón ha beírom a ddns címem akkor bedobja a router admin felületét. De volna itt egy NAS és annak a TM-je is. Persze azoknak ugye egyelőre fix IP-t sem tudok állítani. :/ Administration/Services-nél korábban HTTP & HTTPS volt beállítva Tomaton. Itt miután átállítottam, sem lett meg a külső elérés.
4. A hármas pontból adódik a port forwarding. Statikus IP hiányában ennek sincs értelme neki állnom, illetve bevallom őszintén, azt a pontot sem értem teljesen. WAN/Manual Port Forwarding - Enable Manual Port Forwarding? Enabled? És a manual Port Forwarding List-ben lehet megadogatni számokat, eszközöket?
5. DMZ-t kell beállítanom?
6. Konfiguráció lementése merre található? Administration/Settings/Router Settings (NVRAM)/Save Setting to a File?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest