- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszilvi
csendes tag
Sziasztok,
Közben annyit már haladtam hogy talált valamit a windows és letöltötte hozzá, viszont ha ráklikkelek, akkor nem hozza be a képet, csak fekete vagy szürke kép látható.
Mikor megvettem, akkor külön meghajtón volt, és mikor rákattintottam felajánlotta azt is, hogy kép készítése, most meg semmi ilyen nincs, képet meg végképp nem mutat.Valaki esetleg tud valamit? vagy ötlet?
Köszi előre is!
-
meszilvi
csendes tag
Sziasztok,
Ismételten a segítségeteket kérném.
Beépített webcamerám van, viszont a letöltött driver nem indítja el, azt írja ki, hogy no video capture hardware. Pedig nemrég mikor újratelepítettem utána még működött, most meg egyáltalán nem működik. Tudnátok valami megoldást javasolni? A camera BisonCam NB Pro, és már ötletem sincs hogy mit kéne még hozzá telepítenem vagy letöltenem :S
Ráadásul kifejezetten Packard Bell notebookhoz Bisoncam drivert nem találtam sehol sem
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
meszilvi
csendes tag
Köszi szépen a választ, aztán közben már megoldódott a probléma.
Valóban nem volt meg előtte a driver, csak az volt csalóka, hogy már volt egyszer újra telepítve a gép, még a tesóm csinálta meg, és nem kellett akkor hozzá semmi sem. De kiderült, hogy csak javította a windowst, úgyhogy kicsit
De nagyon szépen köszönöm a segítséget, ha esetleg másnak még lenne ilyen problémája (bár kétlem...de azért hátha) mellékelem a linket ahol megtalálhatóak és beszerezhetőek ezek a linkek.
http://support.packardbell.com/se/item/index.php?i=6931510400&pi=platform_ajax_d
-
meszilvi
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tavaly májusba vettem egy Packard BEll Easynote-ot, és nem kaptam hozzá egy darab telepítő cd-t sem. Viszont most már annyira lassú volt, hogy muszáj volt újrahúznom a Windowst, XP-t tettem fel rá ismét.
a problémám az, hogy sehogy sem tudom rajta beállítani az internetkapcsolatot.Elképzelhető hogy nem ismeri fel alapjáratban a hálózati kártyát miközben az be van építve?
Tudnátok ebben segíteni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 10
- Óra topik
- Jön a Shenmue III Enhanced
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest