Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
robyeger
üzenetére
Dell disztribútornál dolgozom, a belső Dell árlistából néztem ki a procit. Éppen ezért éri meg ilyet vennem és eladni mert olcsóbban szerzem. Azt látom a listában, hogy milyen géphez jó, és pontosan tudom, melyik gépben milyen foglalat van, csak a lista nem túl bőbeszédű mert alapvetően garanciális célokra van, és csak a Delles cikkszámok azonosítják egyértelműen az alkatrészeket, gar. cseréhez meg az tökéletes. Csak vásárláskor kényelmetlen.
Dell gépekben tényleg ismeretlen a tuning, szerintem még az újakban is. De én úgyis azért veszem, hogy eladjam, aztán a vevő olyan lapba teszi amilyenbe akarja
Ugyanolyan Intel mint bárhol máshol, a Dell nem gyárt procit.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz
robyeger
üzenetére
Köszi, ha már itt van a proci, megtalálok róla minden infot a spec száma alapján, viszont nem tudok spec szám alapján rendelni onnan ahonnan most fogok (Dell). Csak az órajel, az FSB, és jobb esetben még a cache és a tokozás van megadva a listában. A Dell lesz**ja, van-e HT a prociban, komplett gépeket szokott eladni, nem alkatrészt tuningosoknak

Azért kösz mindenkinek a segítséget! -
Hydra SR
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem: 3,06GHz/512k/533 S478 Northwoodból melyik a jobb (kelendőbb) széria? A C1 vagy a D1 steppinges? Csak ez a kettő érdekelne, mert nem tudom, melyiket vegyem meg. Eladásra lesz a proci, szóval elsősorban az érdekelne, melyik a keresettebb, illetve melyikért lehet többet kérni.
Köszi
U.I.: még nincs meg rá a vevőm, szóval akár jelenkezhettek is rá, bár a hirdetés is fönt lesz amint nálam van a proci.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanolyan Intel mint bárhol máshol, a Dell nem gyárt procit.