Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
-
ProdyG
őstag
hello, van egy 3.0ghz-s prescott procim, fesz emelés nélkül húztam fel 3,75ghz-re (fsb 200 -> 250). megy is már hónapok óta teljesen stabilan.
everestben amikor tesztelem a rendszer-stabilitástesztben, akkor a cpu usage 100%-on van értelemszerűen, de van ott egy olyan is h ''cpu throttling'' és ez szintén 100%-on van egy idő után. az elején még 0-án de aztán átáll 100-ra és úgy is marad. csak azt szeretném kérdezni, hogy ez mit jelent?
-
ProdyG
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Az AGP/PCI frekit automatikusan visszaveszi a lap, azzal nincs gond, a ram visszaosztást is próbáltam, de újraindul a gép, a vcore feszt meg nem lehet állítani a lapon sajnos. kellene egy jó lap az az igazság

szerintem akkor minden ok lenne.
az viszont tuti h 70 fok alatt semmi baja nem lesz a procinak. nekem évek óta 65-ön megy, jó halk a venti
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való. -
ProdyG
őstag
hi
tegnap vettem egy 3.0/1M/800 D0 Prescottot. szeretném húzni, ha az fsb-t 200-ról felviszem 205-re, akkor simán látszik a teljesítménynövekedés a tesztekben. viszont ha 205 fölé viszem, akár már 206-nál is a teljesítmény nagyon lecsökken, lassú lesz minden. a ramok igaodnak a proci fsb-jéhez, lehet azok nem bírják? vagy az asrock alaplap nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest