Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
-
ProdyG
őstag
hello, van egy 3.0ghz-s prescott procim, fesz emelés nélkül húztam fel 3,75ghz-re (fsb 200 -> 250). megy is már hónapok óta teljesen stabilan.
everestben amikor tesztelem a rendszer-stabilitástesztben, akkor a cpu usage 100%-on van értelemszerűen, de van ott egy olyan is h ''cpu throttling'' és ez szintén 100%-on van egy idő után. az elején még 0-án de aztán átáll 100-ra és úgy is marad. csak azt szeretném kérdezni, hogy ez mit jelent?
-
ProdyG
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Az AGP/PCI frekit automatikusan visszaveszi a lap, azzal nincs gond, a ram visszaosztást is próbáltam, de újraindul a gép, a vcore feszt meg nem lehet állítani a lapon sajnos. kellene egy jó lap az az igazság

szerintem akkor minden ok lenne.
az viszont tuti h 70 fok alatt semmi baja nem lesz a procinak. nekem évek óta 65-ön megy, jó halk a venti
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való. -
ProdyG
őstag
hi
tegnap vettem egy 3.0/1M/800 D0 Prescottot. szeretném húzni, ha az fsb-t 200-ról felviszem 205-re, akkor simán látszik a teljesítménynövekedés a tesztekben. viszont ha 205 fölé viszem, akár már 206-nál is a teljesítmény nagyon lecsökken, lassú lesz minden. a ramok igaodnak a proci fsb-jéhez, lehet azok nem bírják? vagy az asrock alaplap nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Yettel topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest