Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
-
ProdyG
őstag
hello, van egy 3.0ghz-s prescott procim, fesz emelés nélkül húztam fel 3,75ghz-re (fsb 200 -> 250). megy is már hónapok óta teljesen stabilan.
everestben amikor tesztelem a rendszer-stabilitástesztben, akkor a cpu usage 100%-on van értelemszerűen, de van ott egy olyan is h ''cpu throttling'' és ez szintén 100%-on van egy idő után. az elején még 0-án de aztán átáll 100-ra és úgy is marad. csak azt szeretném kérdezni, hogy ez mit jelent?
-
ProdyG
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Az AGP/PCI frekit automatikusan visszaveszi a lap, azzal nincs gond, a ram visszaosztást is próbáltam, de újraindul a gép, a vcore feszt meg nem lehet állítani a lapon sajnos. kellene egy jó lap az az igazság

szerintem akkor minden ok lenne.
az viszont tuti h 70 fok alatt semmi baja nem lesz a procinak. nekem évek óta 65-ön megy, jó halk a venti
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való. -
ProdyG
őstag
hi
tegnap vettem egy 3.0/1M/800 D0 Prescottot. szeretném húzni, ha az fsb-t 200-ról felviszem 205-re, akkor simán látszik a teljesítménynövekedés a tesztekben. viszont ha 205 fölé viszem, akár már 206-nál is a teljesítmény nagyon lecsökken, lassú lesz minden. a ramok igaodnak a proci fsb-jéhez, lehet azok nem bírják? vagy az asrock alaplap nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest