Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Nekem nem is az a problemam, hogy nem lehet felnyomni az sfb-t hanem hogy csak minden masodikra bootol be. Frissitettem a biszot(1208). Ok restart. Mondom megnezem a bioszban a homersekleteket. Ranyomok es freeeeeez. Mondom muter. Jovan legkozelebb. Restart, majd bot kepnel all es semmi. Muter2. Ok reset. Juheee tovabbbment. Winfos boot. Eger bejon, majd semmi. Fekete kep es eger. Muter3. Mondom akkor safemode. Meg az eger sem jon be. Muter4. Reset. Hopp megint bootkepnel all es semmi. Muter5. Ok akkor kikapcs bekapcs. Es csoda, bejon a winfos jeeee. Na akkor megnezem mit tud a proci, es ami meglepett , csoda mod 3.1G-n elindult. Persze boot kepnel nemmegy tovabb. Muter6. De reset utan bejott a winfos. Szal mindez kb 20/c alatt. Szal innentol nekem kicsit elegemlett belole, es ezt minden allitasnal eljatsza, szal szopok vele rendesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest