Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisz83
tag
Köszi! Annó olvastam ismerős is volt de már elfelejtettem, szóval köszi!!!!!
Ezek a tuningok meg azért nem épp biztonságik. 1,58-1,6v feszültséget én prockóim még nem láttak!
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?
Lenne akkor már még 1 kérdésem, gondolom párszor már meg lett válaszolva. Tuningnál sebeségben a proci órajele számít főleg, igaz? Tehát pl 3,8-on futó 3,0-s proci hiába magasabb FSB-jű mint 4,0-án futó 3,2-es, a játékok, kódolás, cpu-benchek alatt az utóbbi fog jobban teljesíteni. Tudom, hogy memória is van, ill É-ihíd, de azt nem hogy ezek sebessége mennyire számít a tényleges alkalmazásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam 263FSB majdnem alapfeszen, link feljebb. Jelenlegi 3,2-esem 4,1ig bírja 1,5volton max. Feljebb nem mertem menni, nem tudom hol van a határ ahol még biztonsággal használható. Ezek szerint az 1,6+ -t még elviselik?