Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
A lapot eladom, úgyhogy majd az új tulaj frissít rajta
)Próbáltam másik vga-val, azzal jó. Alapon se tökéletes, de olyankor hibázik mondjuk negyedóránként egy aprót, húzva meg a húzástól függően egyre nagyobb hibák lesznek. És nem melegedés, mert tettem mellé 3 ventit, akkor is ugyanazt csinálta, meg northwood és prescott procival is ugyanazt csinálta.
Amúgy már tárgytalan, mert visszaküldtem az eladónak, maradt a 9550-es radeon... Mindenesetre tanulságos volt, pl ha boltban vettem volna, milyen indokkal viszem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)