- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
glaci
őstag
Hi Parci, mindenki!
Abban szertném a segítségeteket kérni, hogy P4 -hez milyen alaplapot érdemesebb venni? Én két ABIT -ot néztem, ha jól emlékszem mindkettőt dícsérik! Az egyik a TH7-II (850, Rambus), a másik a BD7-II (845(E), DDR). Az lenne a kérdés, hogy van-e ezeknél jobb, megbízhatóbb, illetve, hogy egyáltalán melyik irányba érdemes próbálkozni (Rambus v. DDR)? Az Intel állítólag már nem fejleszt a Rambusra, csak a DDR-re. Ez igaz? (Időtálló, fejleszthető gépet szeretnék.) A DDR lassabb? (Érezhetően?) Ugyanis, mind a RAM, mind a lap tekintetében jó néháhy ezres a külömbség. Egy 1,6A, vagy 1,8A Nortwood -hoz kellene, de nem tudom melyik, jobb, gyorsabb, stabilabb, ill. melyik húzhatóbb jobban változatlan stabilitás mellett? A beállíthatóságukról sem tudok semmit. (Tuning szempontjából pl.) Rambusbol a 800 -as, DDR -böl a 333 -as modul menne mellé. Melyik variáció a tuti? Segítsetek!
Köszi mindenkinek!
Üdv.:
Laci
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest