- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
-
-
Damage
senior tag
Köszönöm! Ez már korrektül hangzik, főleg, ha azt mondod, hogy jobb, mint az Acorp! A kérdésem csak annyi, hogy belemegy ebbe az Asus a7n8x-es alaplap? (tudom, ez is láma kérdés, csak gondolom nem megy bele minden alaplap minden házba) Lehet ezt a házat ventillátorokkal bővíteni (elöl, hátul)?
-
Damage
senior tag
''Nem arról van szó, hogy S***ra sem jó, csak kevéske.''
Tudom, hogy nem ezt mondtad, Én mondtam ezt, és teljesen egyetértek veled, hogy nagyon kevéske! Ez sajnos tényleg így van, a mai bartonokat, P4eket meg sem közelíti!
Amikor megveszem ezt a konfigot, nem tervezek további bővítést (a mostani gépemben 2 CD, 2 winyó, 2 hálókártya, 1 hangkártya, 1 videokártya + 5 USB-s eszköz) A mostani 300W-os tápom kiszolgálta az összeset, nem fagyott ki soha, nem is kapcsolt ki. Így se lenne elég a 350W?
Sajnos az a ház és táp nekem drága, nem akarok annyit költeni rá :( -
Damage
senior tag
Igen, már láttam, hogy napok óta ezzel bizniszel.
''Ház 24 pénz''
Persze táp nélkül!
Nekem nem kell egy akkora ház, amibe belepakolhatom az egész ruhásszekrényem, és direkt odaírtam, hogy erre kb 10 ezret szánok, de azért kössz a tippet! :D
Egyébként a ház külseje nem érdekel, felőlem lehet rózsaszínű is barbibabás mintákkal. A lényeg, hogy jól szellőzzön és ne legyen drága, de asszem az a 1016-os jónak tűnik (6990 Ft-os változat). -
Damage
senior tag
Igen, sajnos tudom, hogy sz*rra sem jó, de azért el lehet lenni vele. Nálam pl a Max Payne 2 1024*768-al 4AA 8anizo-val, max grafikával szépen elment, NFS Underground 800*600 max grafika 4AA 8anizo max grafika (kivétel az út tükröződése) szintén szépen fut. A directX 8as játékok kivétel nélkül mennek, mint az őrült. Egyedül a Halo akadozik be (max grafika mellett), amikor nagy terület, messze el lehet látni + rengeteg ellenfél. Egyébként 3345 pontot ért el 3DMark03-ban (ez mind az R9600XT-vel, nem a GeForce 4MX-el). A lényeg, hogy nem maximális grafika mellett a GeForce 4MX440-el is elfut. A régebbi játékokhoz, irodai felhasználáshoz, NETezéshez, videozáshoz, első gépnek stb, bőven elég.
''AlaplapAMD+barton, megy iylenek, arra soka pénzt kellrádobni''
Nem mondod?! :P
Ezzel tisztában vagyok, én kb 70 ezerrel számoltam úgy, hogy a régi gép ára már benne lenne ebben. Lehet, hogy valamivel több lesz.
Tápból feltétlenül kell a 400W? Nem elég a 300W? Esetleg a 350W?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest