- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
-
Tommmy
tag
Szóval, ebben a házban használtam mindent amit fentebb felsoroltam. Van benne 2 plusz ventilátor (1 felül és 1 hátul), de rakhatsz bele mégegyet előlre.
Amúgy a processzor teljes terhelés mellett kb. 54 fokos, a házban pedig 32 fok van! Nekem eddig az égvilágon semmi bajom nem volt vele, ezt bizonyítja az is, hogy közel 6 hónap alatt egyszer sem fagyott le, vagy kellett volna újratelepíteni a gépet! Az eladás okát fentebb említettem.
Amúgy a rev1.0 és 2.0 között annyi a különbség, hogy az 1.0 eredeti Biossal nem támogatta a 400Mhz-es processzorokat (lásd: Barton 3200+), de ezt később Biosfrissítéssel korrigálni lehetett. A 2.0-al már nem volt ilyen gond, mert ezt már alapból felkészítették erre. Tuljadonképpen egy 2.0 lap, újabb mint az 1.0-ás! -
-
-
-
Club
őstag
A lap tutira belemegy.
Ventikkel szerintem lehet bővíteni, igazából már minden mai házat lehet:)
Egyébként ha újat akarsz venni, akkor én nem ASUS-t vennék, hanem ABit NF7-S-t, olcsóbb, és szerintem legalább annyira jó.
Ja, és garmáűnál, akcióban van is asszem, teljesen jó áron:)
[Szerkesztve] -
-
Club
őstag
Nem arról van szó, hogy S***ra sem jó, csak kevéske.
Tápból azért monodtam a 400W-ot, mert ha esetleg a későbbiekben majd még bővitenél, vagy húznád a cuccot, ne kellejen megint táot venni.
Egyébként szerintem amit Avicularia árul a Dragon tornyokhoz(Chieftec 360W-os táppal van)!
Az elég. -
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem a régi kütyük olyan 35 ezret érhetnek. Ha már megvan a 9600XT, akkor nem írok semmit.2500+os Barton mostanában szorzólock-os, ami nem feltétlenül probléma, mert ha 333-ról felteszed az FSB-t 400-ra, akkor ott a 3200+. Az Asus lapok közötti különbségeket megnézheted a gyártó hivatalos oldalán. A -X és -E változatokat én kerülném, már csak az egycsatornás memóriavezérlő miatt is. Én memóriából 2*256 vagy 2*512-őt vennék, Infineon DDR400-asat. Háznak egy Casetek 1016-osat javaslok. 8-9 ezer körül szokott mozogni az ára. Egy venti hátra, ami kifújja a levegőt és egy venti előre, ami beszívja. Ilyen tápom (Acorp 300W) volt nekem is, én nem kockáztatnék egy ilyen kaliberű konfigot miatta. Vegyél bele egy 350W-os (AP-400X) Coolink-ot.
-
Club
őstag
Nos:
Sajnos tényleg nem ér sokat ez a cucc.
Nem fikázni akarom, távol álljon tőlem, de tényleg nagyon kevés.
AlaplapAMD+barton, megy iylenek, arra soka pénzt kellrádobni..
Tápból szerintem 400W-os AZONA neked jó lenne,de esetleg ha taálszt használt Enermax-ot, vagy használt Chieftec-et, akkor azt érdemes bepróbálni.
Sok sikert:)
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automobilista 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest