- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
janati (#122): EasyStream IV? Sux. Olvasd el a PH! két P4-es hűtőtesztjét, és látni fogod, hogy nem egy nagy dobás.
zsolt501 (#125): elhiszek én neked mindent, bár a linkelt topicot nem olvastam még végig. A polírozással kapcsolatban az a baj, hogy csak az ügyesen, mérnökien kivitelezett munka eredményez javulás, tehát a ''tükörsimaság'' mellett a sík felület elérése már nem olyan könnyű. Na meg az oxidáció. A pasztázás megint egy nagyon izgalmas téma. De ez nem tartozik ebbe a topicba.
SylverBullet (#126): ha jól értem, akkor te most egy EasyStream IV-gyel nyomod. Előtte milyen hűtőd volt? Mert ha szerinted ez ''nagyon yoo'', akkor te még nem láttál rendes P4-es hűtőt! Nagyon lowcost cuccról van szó! -
andorpapa
őstag
A borda természetesen ugyanaz, ezért 4360 mindegyik, csak az egyik natúr, a másik meg Light. A 100 Watt meg 100 Watt, az mindegy, hogy mivel csinálták. Talán Prescottal, mivel az alapfeszen is fűt, mint az állat. De Northwooddal sem nehéz háromszámjegyű hőleadást kreálni.
-
andorpapa
őstag
Korább tesztjeink szerint a 4350 Light kicsit jobb és halkabb volt a T1B-nél, tehát a 4360 Light még rátesz erre egy lapáttal, így ha választani kellene, akkor biztosan a 4360 Light-ot mondanám, nem pedig a T1B-t. Ja, és szerintem elviszi a 3 GHz-et is, persze csak rendes szellőzés mellett.
-
andorpapa
őstag
A 4360-as szériát még nem próbáltam, de az fix, hogy a sima 4350-es képes lehűteni a 2.8 GHz-es Prescottot, ami ugye közel 20 Wattal többet ad le, mint a Northwood magos 2.8-as P4. Ebből gondolom azt, hogy a 4360 és a 4360 Light is képes elboldogulni egy 2800 MHz-es Norbival. Ja, és még anno a 4350 Light képes volt rendesen hűteni a 2.53 GHz-es Northwoodot, ami pedig csak kb. 10 Wattal ad le kevesebbet, mint a 2.8-as Northwood.
Szóval az eddigi mérésekre hagyatkozva én biztos vagyok abban, hogy a 4360 Light elég lesz egy tuningolatlan 2.8-as P4-re. -
andorpapa
őstag
Emberek! Ne offoljátok szét RAM biznisszel a topicot! Aki el akar adni, az menjen a Hardver piac részlegre.
-
andorpapa
őstag
Valóban jó cooler, prémium kategória, de azért az erős, hogy tökéletes. Láttad már az inkompatibilitási lista hosszúságát? Persze akit ez nem érint, annak ez nem fontos, de aki meg próbálta már a Coolink potmétert, az sírni fog a Zalman sajátjának használata közben. A Zalman kontroller egyszerűen botrányos, egy ilyen hűtőhöz nem illik az a szar. Ami a zajszintet és a hűtést illeti, nincs vele semmi baj. És még matrica is jár hozzá!
-
andorpapa
őstag
A NYÁK-ról el sem tudjátok képzelni, hogy milyen erős! Aki már látott PC-romboló Showt, az tudja, hogy a versenyzők mindig a NYÁK-okkal szenvednek a legtöbbet. Bivalyerős találmány, így attól nem kell félni, hogy nyomvadt 700 gramm (tehát nincs 1 kiló sem!!!) kárt tesz benne.
-
andorpapa
őstag
Kicsit nagyon az igényeid! Csendes, könnyű, olcsó és hatékony legyen? Alice csodaországban! Persze van megoldás. A Zalman CNPS7000A-AlCu jó neked.
- Halk, eszméletlenül csendes...
- ...mégis erősen hűt.
- Csak 445 gramm, tehát nem nehezebb a Coolink cuccodnál...
- ...ami miatt nem kellene aggódnod, 800-900 grammig a P4-es rögzítőkeret bármit simán elbír, 600-700 gramm alatt pedig még szállítani is lehet, tehát ezért, és az alaplap hajlásáért felesleges parázni, így természetes.
Az ára már más kérdés, de ilyen nagy igény esetében bizony már perkálni kell. Amúgy meg a 44 fok nagyon korrekt érték, nem is értem, hogy mi bajod van az Armorral. Fogod a potméterét, leszabályozod tökig, és máris csendes hűtéshez jutottál. Azért 1800-on már a Coolink ventije sem csap nagy zajt.
Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest