Aktív témák

• Neo.

csendes tag

Húhúúú apám!!! :DD

Na kb ez volt a reakcióm, miután feltettem a Zalmant és bekapcsoltam a gépet.

Először is, a paszta (a tesztben leírtakkal ellentétben) sűrű, jól kenhető. Nem is lettem fülig fehér, mire kész lett. :B
    A felszerelése gyerekjáték, semmi nincs útban, a csavarokkal szépen fokozatosan lehet rászorítani, ütközésig. (ami szemre még mindig nem görbíti az alaplapot :C (jut eszembe kézbefogva érezhetően könnyebb, mint az Armor)
    Bekapcsolás után jött a totális elégedettség. Hang, mint olyan nincs :U A bios először nem akarta elindítani a szekeret, mert túl alacsonynak találta a fordulatszámot. Most fut egy rakat taszk, tömörítek, zenélek estébé és még mindig nem akar 52 fok fölé menni. :C
    Föltekertem ''maximumra'' (2500), így 48 fok. Röhejes, hogy ezt nevezik maximumnak. Nem tudom, mit csináltak a tervezők, de szerintem így csak a légszállítás nő meg, mert hangja még mindig nincs. Megy ez egyáltalán...? :D

Egyszóval: tökéletes hűtőt alkottak a Zalman-os fiúk. Le a kalappal!

:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C

[Szerkesztve]

Aktív témák