- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
janati (#122): EasyStream IV? Sux. Olvasd el a PH! két P4-es hűtőtesztjét, és látni fogod, hogy nem egy nagy dobás.
zsolt501 (#125): elhiszek én neked mindent, bár a linkelt topicot nem olvastam még végig. A polírozással kapcsolatban az a baj, hogy csak az ügyesen, mérnökien kivitelezett munka eredményez javulás, tehát a ''tükörsimaság'' mellett a sík felület elérése már nem olyan könnyű. Na meg az oxidáció. A pasztázás megint egy nagyon izgalmas téma. De ez nem tartozik ebbe a topicba.
SylverBullet (#126): ha jól értem, akkor te most egy EasyStream IV-gyel nyomod. Előtte milyen hűtőd volt? Mert ha szerinted ez ''nagyon yoo'', akkor te még nem láttál rendes P4-es hűtőt! Nagyon lowcost cuccról van szó! -
zsolt501
nagyúr
válasz
SylverBullet #132 üzenetére
Gratula és úgy nem hangos a turbulencia miatt :F
-
SylverBullet
tag
Ha valaki még használ ilyen hűtőt az jöjjön segítsen, mert nem bírok s sok hititlenkedővel!!! :t :DD
-
válasz
SylverBullet #134 üzenetére
pejce :DD
-
a kis telhetetlen :D
-
zsolt501
nagyúr
válasz
SylverBullet #130 üzenetére
A ventivel vigyázz neki elkezdett zörögni utána meg leált most másik van rajta azzal jobb.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
SylverBullet #128 üzenetére
Az egyik haveromnak van de nincs tölle elájúlva gyorsan szétment bene aventi már cserélni kellett ez a tapasztalat rolla
-
zsolt501
nagyúr
válasz
SylverBullet #126 üzenetére
Szerintem sem valami nagy szám hűtő alapszintű hűtő és ennyi.
-
janati
őstag
válasz
SylverBullet #123 üzenetére
Ez tapasztalat?
Szvsz az amd-s Whisperrock IV-en is ez a venti van, és az egy elég jó hűtő... -
janati
őstag
Ez mit tudhat?
[L]http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=138 [/L] -
Esmein
nagyúr
válasz
SylverBullet #104 üzenetére
Nem nagy baj ha aláírást cserélek ?:)
-
kiktől hozattad?
-
SylverBullet
tag
De akármennyiért is vettem, megérte, mert qrva yoo!!!
-
SylverBullet
tag
Hmm... valóban.... nemtom én nem ennyiért vettem :(
-
válasz
SylverBullet #113 üzenetére
hmmm érdekes.[L]http://www.edigital.hu/eshop/termek_adat.php?aptus=21_105&termek_szam=1775[/L] itt mintha lenne rajta venti...
[Szerkesztve] -
SylverBullet
tag
Egy bolton keresztül rendeltem
-
Savanya
addikt
válasz
Hol vetted a CM NPH-t ?
-
janati
őstag
válasz
SylverBullet #107 üzenetére
ááá
12-t én nem adnék semmilyen hűtőért. Max. a felét. -
janati
őstag
válasz
Mennyibe kerül egy ilyen Coolink COOL NPH-1??
-
erdoke
titán
Nekem egy 4350 volt a tartalékhűtőm a 3,2-es P4-hez, és egyszer fel is tettem. Leszabályozva is megbirkózott vele. A legfontosabb különbség – a pár fok maxon kívül – az volt a Zalman CNPS7000-Cu-hoz képest, hogy lassaban ment vele vissza alaphőmérsékletre a proci.
Nálam nagyon bejön a 800 Ft-os CD-mentes változat az újságból.:C -
SylverBullet
tag
Nem tudom szükséged van-e még rá, kicsit elkéstem, de tudom ajánlani a Coolink COOL NPH-1 -et (folyadékkeringetésű) !!! Nagyon csendes, fa ventillátor dualban is mehet, úgy is nagyon csendes, és nagyon yool hűt!!!
-
benjamin
tag
HI
Tudna valaki mondani cooler márkákat hogy nézelődhessek, mely lesz számomra a megfelelő
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest