Keresés

Aktív témák

• emvy

félisten

válasz biker #8 üzenetére

Hát biker, meglehetősen a bögyödben vagyok, legalábbis a hozzászólásaid azt mutatják, biztos van okod rá.

A jelenlegi keresővel persze nem lehet megtalálni, de aki olvassa az ilyen irányú topicokat, az emlékezhet rá, hogy valóban legalább 6-7-szer már leírtam.

''komolyan érdekel, mer ta legtöbb lap/cikk azt írja, az ozaki az egyik legjobb ár/érték arányú a piacon.''

Az ozaki nemrég tesztgyőztes lett egy nyomtatott lapban, ez biztos. Abban a tesztben az NXT-panellel ellátott Philips hangszórónak is nagyra értékelték a hangját. Innentől fogva ez számomra nem teszt, hanem fizetett hirdetés.

Az Ozaki cuccai igen jól néznek ki. Emiatt amikor megjött a Prohardverbe a Q3 és a másik (talán B5, de nem biztos), elég pozitívan álltunk hozzá. A többiek voltak épp a szobában, amikor bekapcsoltuk, én azt hiszem, épp kimentem. Ezek után - én még nem mondtam semmit - az egyébként nem audio érdeklődésű, de már a többi PC-s hangfalat részben hallott kollegák egyből azon a véleményen voltak, hogy többet ide - ez a típusú - Ozaki nem jön, mert egyszerűen nincs értelme foglalkozni vele.

Elküldöm neked emailben a júniusban írt, de vmi miatt (nem tudom miért) meg nem jelent Ozakis bemutatót. Ha szeretnél Ozakit venni, tedd, de szerintem van, amivel jobban járnál - ha gondolod, tudok javasolni.

Egyébiránt pakold egymás mellé pár másik cuccal (Altec, Logitech, Yamada, amit akarsz), ha nem hallasz minőségbeli különbséget (nem feltétlenül hangerőbeli különbséget), akkor lehet megvenni.

Aktív témák