Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #1 üzenetére
Hol van a híres moderátori gárda, aki a személyeskedő hozzászólásoka tgyomlálja?
Bocs, és peace."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Fura dolog, hogy jómagam, aki mindig valamelyik oldalra szokott állni, most tanácstalan vagyok, és széttárom a kezem, mert igazuk van ádyzéknak is - mégha rosszul is adják elő - de philonak is .
Gúnyolódni máson nem szép dolog , viszont ha kritikával illetnek valakit, akkor azon érdemes elgondolkodni.
no_name: ha nem akarsz "gúny" tárgya lenni, lenne egy tanácsom, állítsd be a bejegyzéseidnél,m hogy ne szólhassanak hozzá. Blogbejegyzésed elküldése előtt kérj meg valakit, nézze át , ne lehessen belekötni. Kérlek, a saját érdekedben.Többiek pedig tényleg nézzenek magukba, mi lenne, ha őrajtuk köszörülné, az ő hibájukon nevetne és gúnyolódna valaki.
Na, hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Viszont "elvileg" a kifigurázó írások sem törölhetők, ha pontról pontra ragaszkodunk ahhoz az elvhez, hogy személyes blogban mindenki azt ír , amit akar, és úgy, ahogy akar . Másrészről jogos az is, ha "no name"-nek lehet így írni, másnak miért nem?
Patthelyzet kicsit. Én nem örülnék, ha ilyen jellegű írások lennének itt, korábban is ajánlottam neki a logoszférát, szerintem ott lenne inkább a helye az írásainak, mégcsak hozzá sem tudnának szólni .
ádyz: de a személyeskedés és flamelés igen....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Részben igaz lehet azért ádyzék hozzáállása, olyan szempontból, hogy bármilyen elítélendő is, de pl. Csernus is hasonlót alkalmaz: tükörképet állít. Lehet , hogy gúnyos, de ekkor rádöbben az ember, hogy hohó, hát ezt csinálom én?!
Aztán lehet ez a módszer sem célravezető.Most őszintén, ha normálisan ír , miután többen kértük erre, ádyzék elkezdték volna szekálni? Kötve hinném.
Nem tudom mennyire stílszerű a hasonlat, de aki qrvának áll, az ne csodálkozzon, ha elkapják. Na.
Fura egy szitu , az biztos.Ha nem is érett, de már egy kisgyerek is megérti, hogy mit szabad , mit nem szabad. Ha többen kérjük rá, hogy addig ne publikáljon, amíg igen könnyű belekötni az írásába, akkor ezt vegye fontolóra, egyébként meg állja ki a kritikát.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #48 üzenetére
Nem, ő nem (Többször írta, kifejezetten nevelő célzattal provokatív , ugyanis az azokra adott reakciók őszinték), viszont van, akit csak ilyen pofonnal lehet észheztéríteni. Bár lehet no_namet már ő is hagyná...
-
tildy
nagyúr
Ha ötször mondod a gyerekednek, hogy ne rohanjon ki az autó elé, de ő mindig megússza, akkor 6. alkalommal mutatsz-e neki olyan videót, amin nem úszták meg?
Kettőnk közül egyébként úgy látom jómagamolvasottabb vagyok Csernus témában, és nemcsak a médiából ítélek.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nem lökném ki, (elég szomorú , hogy egyáltalán megforul velem kapcsolatban ilyen a fejedben)de a döntés felelősségét ráhagynám.
Racecam: abban azért itt pár embernek igaza van, hogyha valaki hangot mer adni nemtetszésének , a fórum negatív irányba változásának, az sok esetben le van ültetve, hogy jól van ez így, meg el lehet menni, meg magával babrál ki .
Nem , nem magával babrál ki.
Pl. viszlát nélkül meg jópár ember nélkül SOKKAL SZEGÉNYEBB maga a fórum. Sóval nem magával babrált ki, sokkal inkább elvhű maradt, ami inkább tiszteletet érdemel.
Nem nehéz belegondolni, a hasonló stíLusú írások milyen kárt tehetnek a phnak is. Msot mgé csak egy van, de jöhet több is... Ráadásul a legnagyobb probléma, hogy logoszférával szemben ezek a topikok akkor is szem előtt vannak, ha hozzászóltak, nemcsak akkor, ha írt a gazdája bele valamit.Nem lenne szerencsés viszont minden személyes blog esetén a totál kizárás pl. a top témákból.
Az én javaslatom az alábbi, lehet nem áratan megfontolni:
3 féleképpen lehet blogolni:
-bejegyzés főoldalra: érdekes témák,tesztek amiknek nagy nyilvánosságot szánunk, amelyeknél kiváncsiak vagyunk mások véleményére is
-személyes bejegyzések : éeletünkben törént események, érdekességek, amihez hozzá lehet szólni, ámbár a téma nem címlapra való . Minőségileg azért olyan legyen, mintha a főoldalra írt volna valaki, csak kisebb nyilvánosságnak szánva.
-Logoszféra: az a fajta napló, amit no name is csinált csak szvsz rossz helyre.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Neked is a javadra válna, ha próbálnád kisilabizálni mit ír. Amúgyis kicsit régebben van itt, mint te, akkor még más elvek voltak, és elég szerencsétlen dolog lenne, pár új ember hisztije miatt baszogatni olyan dologért, ami régebben elfogadott volt vele kapcsolatban .
-
tildy
nagyúr
Már leírtam, : neduddki a fórum régi tagja, dupla annyi ideje itt van, mint te. Akkor azok a szabályok voltak , írhat így, és ez maradt is.
-
tildy
nagyúr
Tehát ha saját blogbejegyzés ír valaki más, hasonló stílusban (mondhatni ironikusan) az elvileg maradhat?
Esetleg nem akarjátok megfontolni azt, amit írtam? Hogy a személyes is olyan , mintha címplapra menne, de kisebb közönségnek van szánva.
Ha tényleg hagyományos blogoldallá akarjátok tenni a személyes bejegyzés részt, nem pedig egy értelmes , mondhatni "tematikus" bloggá, akkor az idővel gáz lesz. Jön a sok kis tizenéves, szinte összes logout személyes bejegyzés, kircsi , lovcsi, meg hasonló netszeméttel lesz tele , akik meg értelmesen írnának, elfordulnak .Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy jómagam is kezdek átszokni kommentelés téren más oldalakra... Lehet nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Lehet rosszul fogalmaztam: neddudki elég régóta tag itt, és már lehet , sőt szinte biztos, hogy volt vele valamiféle megállapodás már akkor is, hogy írhat így.
Ha pontos példát akarsz: pl. arcképek, régen más rendszer volt, így mikor szabályt vezettek be rá, akkor a régiektől, akik bár rangjuk alapján nem lettek volna az új rendszerben jogosultak még arcképre, nem vették el az avatart. Na. Remélem msot már érthető.
De ezzel kapcsolatban maga az érintett, illetve a hg-k, moderátorok pontosabb infóval tudnak szolgálni.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz South Velen #164 üzenetére
Racecam személyeskedésért 3 nap ban
6 órás bannal a háta mögött, visszaesőként....
BocsánatKételkedem: tudom. Azóta sem kért emiatt elnézést .
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Igazatok van, utánanéztem. Csak címlaposoknál van re.
Bár volt már olyan címlapos írás is , pont noname windowsos írása"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest