- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
South Velen #164 üzenetére
Racecam személyeskedésért 3 nap ban
6 órás bannal a háta mögött, visszaesőként....
BocsánatKételkedem: tudom. Azóta sem kért emiatt elnézést .
-
tildy
nagyúr
Lehet rosszul fogalmaztam: neddudki elég régóta tag itt, és már lehet , sőt szinte biztos, hogy volt vele valamiféle megállapodás már akkor is, hogy írhat így.
Ha pontos példát akarsz: pl. arcképek, régen más rendszer volt, így mikor szabályt vezettek be rá, akkor a régiektől, akik bár rangjuk alapján nem lettek volna az új rendszerben jogosultak még arcképre, nem vették el az avatart. Na. Remélem msot már érthető.
De ezzel kapcsolatban maga az érintett, illetve a hg-k, moderátorok pontosabb infóval tudnak szolgálni. -
tildy
nagyúr
Tehát ha saját blogbejegyzés ír valaki más, hasonló stílusban (mondhatni ironikusan) az elvileg maradhat?
Esetleg nem akarjátok megfontolni azt, amit írtam? Hogy a személyes is olyan , mintha címplapra menne, de kisebb közönségnek van szánva.
Ha tényleg hagyományos blogoldallá akarjátok tenni a személyes bejegyzés részt, nem pedig egy értelmes , mondhatni "tematikus" bloggá, akkor az idővel gáz lesz. Jön a sok kis tizenéves, szinte összes logout személyes bejegyzés, kircsi , lovcsi, meg hasonló netszeméttel lesz tele , akik meg értelmesen írnának, elfordulnak .Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy jómagam is kezdek átszokni kommentelés téren más oldalakra... Lehet nem véletlen.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Nem lökném ki, (elég szomorú , hogy egyáltalán megforul velem kapcsolatban ilyen a fejedben)de a döntés felelősségét ráhagynám.
Racecam: abban azért itt pár embernek igaza van, hogyha valaki hangot mer adni nemtetszésének , a fórum negatív irányba változásának, az sok esetben le van ültetve, hogy jól van ez így, meg el lehet menni, meg magával babrál ki .
Nem , nem magával babrál ki.
Pl. viszlát nélkül meg jópár ember nélkül SOKKAL SZEGÉNYEBB maga a fórum. Sóval nem magával babrált ki, sokkal inkább elvhű maradt, ami inkább tiszteletet érdemel.
Nem nehéz belegondolni, a hasonló stíLusú írások milyen kárt tehetnek a phnak is. Msot mgé csak egy van, de jöhet több is... Ráadásul a legnagyobb probléma, hogy logoszférával szemben ezek a topikok akkor is szem előtt vannak, ha hozzászóltak, nemcsak akkor, ha írt a gazdája bele valamit.Nem lenne szerencsés viszont minden személyes blog esetén a totál kizárás pl. a top témákból.
Az én javaslatom az alábbi, lehet nem áratan megfontolni:
3 féleképpen lehet blogolni:
-bejegyzés főoldalra: érdekes témák,tesztek amiknek nagy nyilvánosságot szánunk, amelyeknél kiváncsiak vagyunk mások véleményére is
-személyes bejegyzések : éeletünkben törént események, érdekességek, amihez hozzá lehet szólni, ámbár a téma nem címlapra való . Minőségileg azért olyan legyen, mintha a főoldalra írt volna valaki, csak kisebb nyilvánosságnak szánva.
-Logoszféra: az a fajta napló, amit no name is csinált csak szvsz rossz helyre. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #48 üzenetére
Nem, ő nem (Többször írta, kifejezetten nevelő célzattal provokatív , ugyanis az azokra adott reakciók őszinték), viszont van, akit csak ilyen pofonnal lehet észheztéríteni. Bár lehet no_namet már ő is hagyná...
-
tildy
nagyúr
Részben igaz lehet azért ádyzék hozzáállása, olyan szempontból, hogy bármilyen elítélendő is, de pl. Csernus is hasonlót alkalmaz: tükörképet állít. Lehet , hogy gúnyos, de ekkor rádöbben az ember, hogy hohó, hát ezt csinálom én?!
Aztán lehet ez a módszer sem célravezető.Most őszintén, ha normálisan ír , miután többen kértük erre, ádyzék elkezdték volna szekálni? Kötve hinném.
Nem tudom mennyire stílszerű a hasonlat, de aki qrvának áll, az ne csodálkozzon, ha elkapják. Na.
Fura egy szitu , az biztos.Ha nem is érett, de már egy kisgyerek is megérti, hogy mit szabad , mit nem szabad. Ha többen kérjük rá, hogy addig ne publikáljon, amíg igen könnyű belekötni az írásába, akkor ezt vegye fontolóra, egyébként meg állja ki a kritikát.
-
tildy
nagyúr
Viszont "elvileg" a kifigurázó írások sem törölhetők, ha pontról pontra ragaszkodunk ahhoz az elvhez, hogy személyes blogban mindenki azt ír , amit akar, és úgy, ahogy akar . Másrészről jogos az is, ha "no name"-nek lehet így írni, másnak miért nem?
Patthelyzet kicsit. Én nem örülnék, ha ilyen jellegű írások lennének itt, korábban is ajánlottam neki a logoszférát, szerintem ott lenne inkább a helye az írásainak, mégcsak hozzá sem tudnának szólni .
ádyz: de a személyeskedés és flamelés igen....
-
tildy
nagyúr
Fura dolog, hogy jómagam, aki mindig valamelyik oldalra szokott állni, most tanácstalan vagyok, és széttárom a kezem, mert igazuk van ádyzéknak is - mégha rosszul is adják elő - de philonak is .
Gúnyolódni máson nem szép dolog , viszont ha kritikával illetnek valakit, akkor azon érdemes elgondolkodni.
no_name: ha nem akarsz "gúny" tárgya lenni, lenne egy tanácsom, állítsd be a bejegyzéseidnél,m hogy ne szólhassanak hozzá. Blogbejegyzésed elküldése előtt kérj meg valakit, nézze át , ne lehessen belekötni. Kérlek, a saját érdekedben.Többiek pedig tényleg nézzenek magukba, mi lenne, ha őrajtuk köszörülné, az ő hibájukon nevetne és gúnyolódna valaki.
Na, hirtelen ennyi.
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #1 üzenetére
Hol van a híres moderátori gárda, aki a személyeskedő hozzászólásoka tgyomlálja?
Bocs, és peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest