Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mit kezdek?
Reagáltam a válaszodra.Nem is ismerlek? Én az alapján írtam, ahogyan itt viselkedsz! És csakis ezen topikokkal kapcsolatban. Cizoe-val is teljesen mértékben megértjük egymást. Volt pár vitánk is, abszolút semmi gond sincs.
Én nem a személyek teljességét ítélem meg, elvégre tényleg nem ismerlek. Hanem az egy bizonyos dologgal kapcsolatos hozzáállást. Legyen az egy topicban vélemény különbség, vagy mint pl ez is! Ettől függetlenül lehet, hogy az XY VGA topicban meg teljesen egyet fogunk érteni. Ez itt nem személyről szól. Én nem személyeskedem, csak a viselkedésetek ezzel a témával kapcsolatban kicsit kiverte a biztosítékotÉs, amint látom nem csak nekem.
1. most írtad, hogy el se olvastad a cikkeit, csak osztottad a flémet, meg a gúnyolódást. Erre jössz nekem olyannal, hogy nem is ismerlek?
2. nem ismerlek az tény. De ti voltatok azok, akik legjobban hangoztattátok, hogy csak nevelő szándékkal szidjátok / kritizáljátok a srácot! Ebből következettem, hogy akkor v.színű a saját gyereked is hasonló szinten / formában fogod / szándékozod nevelni!Úgy érzem, ha itt valakinek megnőtt a f***ka, akkor az a tiéd
3-4 postot csinálni csak azért, hogy kigúnyoljatok valakit... hát biztos nagyon felizgathatott a dolog...
* hja.: és #17 ért figyelmeztetem magamat...túlzásba estem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest