Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Tegnap kaptam beta kulcsot a játékhoz.

Túl sokat még nem játszottam, de rövid vélemény:
A játék jó / nagyon jó.
Már most elég jól össze van rakva, szinte ki is lehetne adni "előrendelőknek" vagy "előfizetőknek".
Ha össze kellene foglalni, akkor kb valami UT/QUAKE + TF2 + MOBA/DOTA2/LOL keverék.
A játék jól néz ki (azért nem egy SWBF), szép simán fut (mondjuk elég erős PC-m van, de szerintem közepes gépeken sem lesz gond), jók a hangok, a fények és szuperek az animációk.
Ami külön tetszik, hogy van killcam és a meccs végén egy best of the match akció, általában valami multi killről.
Van több játékmód, elég jók és érdekesek... Majd kialakul melyik tetszik legjobban.Ami nem tetszett:
Szeretem az UT/Quake gyorsaságot, de sokszor mintha már túl pörgős lenne a game.
Néha túl kicsi és szűk egy-egy map rész és túl sok minden történik, amit nehéz átlátni és pontosan értelmezni (ugye a gyors játék és sok-sok különböző skill miatt).
Később, ha minden karit kiismerek, akkor biztosan jobban át fogom látni a harcokat, de akkor is lehet picit már túl tömény marad az egész.
Emellett pár skillel talán túl gyorsan (vagy instant) lehet ölni / halni.Ettől függetlenül a játék nagyon jó és biztosan tolni fogom a betaval és a véglegessel is valószínű.
Ingyenes játékkánt durván tarolna, de még 15-25 Eurot is simán megérne, de 40 Euro az már talán túlzás érte...
Így is meg fogja érni sokaknak, de ez az ár már kicsit lehúzás szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT