- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Most komolyan 60 euro lett az ára? AAA ára lett??? fizetős skinek pipa. Havidíjat nem akarnak még mellé esetleg? amikor tf2 ingyenes, cs 10 eur de általában 3-5 között akciózzák, ezt belővik 60ra??? vagy valamit félreértek? ingyen megéztem volna, 20at lehet max adtam volna érte, de ennyit... maradok a hotsnál + blade and soulnál, ez így nekem kimarad...
Amúgy közvetítések csak engem nem kötnek le egyáltalán? látom rajta h fun játék s kipróbálnám, arra jó, de a játékmenet mivoltából nem lehet olyan jól követni a történéseket mint egy mobánál mondjuk... tf2-t se követtem mondjuk... szóval egy bajnokságot nem tudok elképzelni h hogyan tudnám rendesen átlátni mi a helyzet... meg pont a gyakori folyamatos akciók miatt nem is nagyon van dinamikája. ami játszva jó, de nézve annyira nekem nem adja. ezen most csak azért bosszankodom, mert az ára miatt játszani biztos nem fogok vele, nézni meg nem élvezem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- További aktív témák...
- MSI RX 580 ARMOR OC 8 GB Garanciával!
- HP EliteDesk 805 G8 Mini PC Ryzen 7 PRO 5750G / 16GB / 1TB NVMe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TBT