- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Most komolyan 60 euro lett az ára? AAA ára lett??? fizetős skinek pipa. Havidíjat nem akarnak még mellé esetleg? amikor tf2 ingyenes, cs 10 eur de általában 3-5 között akciózzák, ezt belővik 60ra??? vagy valamit félreértek? ingyen megéztem volna, 20at lehet max adtam volna érte, de ennyit... maradok a hotsnál + blade and soulnál, ez így nekem kimarad...
Amúgy közvetítések csak engem nem kötnek le egyáltalán? látom rajta h fun játék s kipróbálnám, arra jó, de a játékmenet mivoltából nem lehet olyan jól követni a történéseket mint egy mobánál mondjuk... tf2-t se követtem mondjuk... szóval egy bajnokságot nem tudok elképzelni h hogyan tudnám rendesen átlátni mi a helyzet... meg pont a gyakori folyamatos akciók miatt nem is nagyon van dinamikája. ami játszva jó, de nézve annyira nekem nem adja. ezen most csak azért bosszankodom, mert az ára miatt játszani biztos nem fogok vele, nézni meg nem élvezem

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT