Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Baromi nehezen, beállítottam a problémás 1. gmail fiókot. Úgy sikerült, hogy eltávolítottam a Win alól a felhasználói fiókom, majd újra létrehoztam ugyan azon néven Win fiókom, de már csak helyi fiókként, tehát nem léptem be a Microsoft adatokkal.
Ezután, sokadik próbára sikerült létrehozni az Outlookban az 1. gmail.com fiókot, de úgy, hogy IMAP-ként kézzel adtam meg a paramétereket (IMAP: imap.gmail.com, PORT: 993, titkosítás: TLS/SSL, SMTP: smtp.gmail.com, Port: 465, titkosítás: TLS/SSL)
Amikor már működött mindkét gmail cím, csak utána léptem be a Microsft fiókomba.
Most úgy mint régen, él a 2 féle @google.com címem.
Még sem felhőtlen a boldogság, mert néha, Outlookba belépésnél, kéri mindkét fióknál a jelszót és eljátsszuk mindkét esetben a kétfaktoros azonosítást.Most pl. vagy 1.5 órája nem kérte a jelszavakat, pedig ki beléptem...
Na most ez a számomra megfejthetetlen időközönkénti jelszókéregetés mitől lehet?
Jarod1: nem én akartam, ő akarta és nem pst, hanem ost, mert nem POP-ról van szó, hanem IMAP-ról. Ráadásul nem csak akarta, létre is hozta, lásd fentebbi képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest