Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
-
Adebayor
aktív tag
üdv.
érdekes problémába ütköztem. Az egyik kollégánál az alábbi jelenség van:
Ha csak neki küldenek e-mailt, akkor megkapja. Ha 2-3 embernek küldik egyszerre, még azt is. De ha nagy csoportos e-mailt küldenek neki, amiben az ő címe is benne van, azt nem kapja meg. Már fél órája nézem a google-t, de semmi. Persze az is lehet, hogy rosszul keresek rá.
Ötlet? Fura az egész. -
mondeo61
tag
-
Emunem
senior tag
Hali,
nem tudom mennyire új ez az anomália, de nálunk egy ideje, (kb 1 hónapja) nem lehet kijelölős nyomtatást véghez vinni. Az outlook levelezős részét bármelyik webböngészőben próbáltuk ugyanúgy nem működött.
példa:
Chrome/Edge/Opera/Firefox-ban az outlook megnyitása, a levelezős része. Ott egy üzenet megnyitása, azon belül csak egy szövegrész kijelölése, és a kijelölt részre jobb klikk/nyomtatás rész után egy üres lap az előnézeti lap. Nyomtatási beállítások minden a régi, minden szükséges beállítás megvan. És mindig csak egy üres lap, alján webes hivatkozás, vagy cím meg felül a dátum azt hiszem...Ez most egy bug, egy feature, vagy valami a rendszerben nem ok? (Megpróbáltam más gépen is, ugyanaz a probléma)
Előre is köszönöm.
-
csacsi77
senior tag
Kezdem megszokni, hogy két külön helyre jönnek a levelek.
Ma azonban újabb problémába ütköztem. Egy levélhez szeretnék emlékeztetőt beállítani, de csak megjelölni tudom a piros kis zászlóval, emlékeztető ablak, ahol dátumot tudok rá megadni az nem jön fel.
Be tudtam állítani 1 alkalmas értekezletet rá, remélem fel is jön majd. De a 2007-ben csak jobb egérgombbal kattintottam a levélen és már be is tudtam állítani a dolgot.
Ez tényleg ennyire bonyolult lett a 365-ben? -
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Mivel az eddig használt Outlook2007 már nem lesz támogatott májustól, ezért feltelepítettem a Microsoft 365 Outlookot. Beimportáltam a két használt gmailes címemet. Tudok küldeni és fogadni is. Ez eddig fasza, de van egy kis esztétikai hiba, amire nem jöttem még rá.
A régi 2007-ben egy beérkezett mappa volt és abba frissült a két db gmail-es bejövő levelezés. Ugyanígy az elküldött elemek közé került mindkét mailcímről elküldött levél. Tehát egy Beérkezett üzenetek és egy Elküldött üzenetek volt.
Most azonban külön külön látom a két email címemhez tatozó mappákat, sőt mindkettőben van még egy Gamil almappa is.
Lehetne valahogy összefésülni a két gmailes címet és csak egy Beérkezett üzenetek és egy Elküldött üzenetek legyen?
Ez a helyzet most: -
tpeter77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8288 üzenetére
Valóban, az egyik pdf volt, a másik docx.
üdv! -
-
-
tpeter77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8283 üzenetére
Korán örültem.
Megint dobja az ablakot! -
szamovar
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8284 üzenetére
Ott néztem először, de nincs benne.
-
-
válasz
tpeter77 #8281 üzenetére
Magánál a levél gyors nyomtatásakor nem szokott feljönni külön megerősítő ablak, de arra sajnos nem emlékszem, hogy a melléklet gyors nyomtatásához ne kellett volna mindig is "engedély"... Szerintem ez mindig (vagy legalább is nagyon régóta) így volt/van, de lehet, hogy tévedek.
-
szamovar
tag
Véletlenül kitöröltem az outlook napáramban(office2019) egy ismétlődő találkozót, amiben egy csomó jegyzet volt. Valahogy visszatudom állítani?
-
tpeter77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8280 üzenetére
Szuper! Sikerült megcsinálni, köszi szépen!
De vajon hogy került bele a pipa? Ez a rejtély... -
válasz
tpeter77 #8279 üzenetére
1. ha meg van nyitva az OL, akkor zárd be
2. futtasd ADMIN joggal az OL-t
3. menj a gyors nyomtatásra és szedd ki a piát innen, majd ugyanezen az ablakon rögtön menj a megnyitásra, rendelj hozzá alapértelmezett progit (mindegy milyen progit, lehet az Edge is), FONTOS, hogy a "mindig ez az alkalmazás nyissa meg ezt a fájltípust" be legyen jelölve, okézd le, nyíljon meg a kiválasztott alkalmazással a PDF, ezt követően zárd be az adott hozzárendelt alkalmazást
4. lépj ki az OL-ből, indítsd el hagyományosan (nem ADMIN joggal) és már nem fogja kérni a megerősítést gyors nyomtatáskor[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Outlook 2016-ban a csatolt fájlt szeretném kinyomtatni a gyors nyomtatás funkcióval.
A csatolmányon jobb klikk és Gyors nyomtatás menüpontot választom.
Az azonnali nyomtatás helyett előbb feljön egy ablak, és a megnyitásra kell nyomni, hogy nyomtathassak.
Korábban ez nem volt.
Hogyan lehet ezt a felugró ablakot eltüntetni? Köszi.
-
SharpSA
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #8277 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
SharpSA #8276 üzenetére
Alias-nak nevezik.
Outlook-ba bejelentkezve: jobb felső sarokban, ahol a kijelentkezés is van Saját profil/fiókadatok/fiókadatok szerkesztése -
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Van lehetőség outlook-os fiókhoz úgy hozzáadni egyéb fiókokat, mint a gmail-nél?
-
törölt tag
Sziasztok,
Néha hallom, hogy felzúg a proci venti a gépben, ilyenkor task manager szerint az Outlook power usage-e nagyon magas, miközben maga a program semmit nem csinál, csak fut a tálcán.
Ez mitől lehet? Mit érdemes ellenőriznem?[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Outlookban szabalykent hogy kell beallitani azt hogy ha "Kovács Béla" feladótól jött emaileket megvalaszolom akkor a beerkezett uzenetek mappából azt a levelet tegye át automatikusan egy általam megadott mappába az outlookon belul
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Cégnél van egy saját postaládám, és van egy "technikai" postaláda, amelyre több személynek is írási/olvasási joga van.A probléma csak annyi, hogy a kereső funkció nem terjed ki a "technikai" postaládára. Akkor sem, ha a keresés helyénél a "Minden Outlook-elem" ki van jelölve. Erre van valamilyen megoldási javaslat esetleg?
Előre is köszönöm!
-
Indyke
csendes tag
Sziasztok!
Több problémám is lenne outlookban.
1. Gmailes fiók van beállítva pop3-al 3db gépre. Eddig flottul ment is. Az egyik masinát újra kellett telepíteni, beállítások ugyanazok mint voltak. Jelenleg a bejövő levelek két gépre megérkeznek, a harmadikra nem. Egy gépre mindig megjönnek, a másik kettőnél arra, amelyik előbb rányom a küldés fogadásra. Nincs már ötletem rá. mindnél ugyanazok vannak beállítva(fixen marad a kiszolgálón egy példány,99nap után törli).
2. Gmailes fiók szintén, az elküldött leveleimet megkapom én is mintha címzett lettem volna.Imapos beállítás használhatatlan, olykor 10-15 percig is szinkronizál.....
Segítsen aki tud legyen olyan szíves.
Köszönöm. -
Jarod1
veterán
Milyen technikai korlátai vannak az e-mail küldésnek?
Amit a levélküldés technikai korlátairól tudni érdemes: az egyszerre megcímezhető e-mail-címek száma maximum 20 db lehet. 5 címzett után a levélküldő rendszer késleltetést léptet életbe, a késleltetés ideje 15 másodperc. Amennyiben 1 percen belül ugyanarról az IP-címről 60-nál több levelet küld, akkor a címet 30 percre kitiltja a rendszer.
-
csƵ
addikt
Sziasztok!
Mi okozhatja ezt az egy hete tartó problémát?
T-online-os fiókról van szó. Az üzenetek bejönnek, de küldeni nem lehet, mert kapok rögtön egy rendszerüzenetet.
Nagyjából 9-től 12 óráig rendbe jön, de a nap hátra lévőrészében ez a hibaüzenet fogad.
A webmail-en keresztül elmegy az üzenetet, de vállalati szinten baromi kényelmetlen úgy. Többen is használjuk ezt az email címet, és minden gépen problémás az üzenetküldés.
Tartozik ehhez a domain-hez egy másik cím is, azzal nincs ilyen probléma.
Víruskeresésen és után jelszó változtatáson már túl vagyunk. -
benjoe1
aktív tag
Hogyan tudnék kirakni menüszalagra gombot, ami kattintásra megnyit egy e-mail sablont, ami a sajátgép egy adott mappájába van mentve?
-
szaszlaci
addikt
Úgy különben ehhez mit szóltok?
Normál email, ott a feladó:Egy ideje meg jön ez a leválszemét, és nincs feladó. Jó egy hete, napi legalább egy, és nem ganézták még ki:
A levélben lévő tartalom erre a címre mutat:
http://hn-y6.dothepick.com/yqm:6c259726344kmfm7sw7emds2f45dgcjh48A pipázással kapcsolatban meg lennének ötleteim a feladók irányába...
[ Szerkesztve ]
-
mondeo61
tag
válasz
megint én #8250 üzenetére
Szia!
Tavaly novemberben itt vettem három Office 2021 pro plus retail kulcsot 3x12 USD.
Mindegyik működik MS fiókhoz kapcsolva, egyiket ráadásul az MS supp. keresztül simán átregisztem másik gépemre gép eladás miatt. Úgyhogy nem kell tartani tőle.
[link][ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Office-t vennék, nem tudom hol és milyet.
Az Excel lenne a legfontosabb.
(Eddig a legolcsóbb az edigitalnál volt.)
Köszi. -
Gabesz87
veterán
Office 365-öm van, és egy ideje az Outlookom indítás után feldob egy ablakot, felhasználónevet és jelszót kér. Telekomos t-online-os fiókom van, nem történt semmi változás a fiókot illetően, nem tudom mi a gond.
Kiszolgáló: mail.t-online.hu
Felhasználónév: ....@t-online.hu
Most a Telekom oldalán van a hiba, vagy nálam? Mondjuk a webes felületen sem tudok belépni, valami karbantartás jön elő.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Sziasztok. Nemrégen telepítettem egy windows 10-et win 7 helyett. Eddig outlook-ot használtam és win 10-en is jó lenne az. Ami gyárilag van rajta outlook az nagyon gyenge. Semmi köze a win 7 verzióhoz. Mit kell vegyek,hogy ez is olyan legyen?
-
mondeo61
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8243 üzenetére
Köszönöm, mentettem.
-
válasz
mondeo61 #8242 üzenetére
Outlook 2021 esetén is alkalmazható (POP fiók(ok) esetén), mert a 2016/2019/2021/365 ugyanott tárolja a szükséges adatokat registry-ben.
-
mondeo61
tag
Sziasztok!
Meg tudná írni valaki, hogy az Office 2021 az Outlook fiók beállításokat a Win melyik rejtett mappájába menti el, hogy kimásolva ne kelljen a Win újra telepítésekor a fiók beállításokkal bajlódni.
Köszönöm. -
satyama
csendes tag
Szervusztok!
Lehet, hogy volt korábban ez a probléma, de nem találtam meg korábban.
Office 365 Home-ot használok. Outlook programban fel van véve az összes cím, amelyre szükségem van.
Viszont a névjegyeim az androidos élet miatt a gmailemmel van összekapcsolva.
Utána olvasva azt találtam, hogy olyan egyelőre nincs, hogy szinkronizálódjanak. Ezért kimentettem vcs-be. Viszont, ha importálom, akkor nem tudja beolvasni, ha viszont rámentek excelben, akkor nem tudja kezelni az ékezetes karaktereket. Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm..PM
[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Outlook naptárbejegyzéseket szeretném, ha a google calendarba is felvenné, és vice-versa. Sőt, a legjobb az lenne, ha a google calendarom tudnám használni az outlookban is, és a céges e-mailre érkező meeting meghívásokat is a google calendarba venné fel. Tudnátok segíteni esetleg egy útmutatóval?...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Fecogame #8238 üzenetére
Közben hazaértem
A képen látszik, ki kell pipálni az Elrejtés kis méretnél-t
Így, ha kis méreterűre nyomok, akkor csak a bal alsó sarokban látszódik, persze csak akkor, ha be lett állítva a tálca beállításoknál, hogy az Outlook ikon mindig látszódjon. De ekkor már csak az óra melletti ikonok mellet van, duplán rákattintva nyílik meg.
-
válasz
zsoltzsolt #8237 üzenetére
És leírnád, hogy hogyan?
Hasznos lenne a jövőben másoknak.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #8236 üzenetére
Update: megoldódott
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet láma a kérdés..
Asztali Outlookban be lehet állítani, hogy állandóan fusson a háttérben? Vagyis ne kis méretben legyen és látszódjon a tálcán, hanem valahogy háttérbe küldeni, de folyamatosan fusson? -
zsoltip
őstag
Sziasztok!
3 eddig nem megoldott kérdést vetnék fel, amiben szeretnék előre lépni.1.) Google Naptár - Outlook asztali kliens (Windows 10 Pro rendszeren)
Rögzítek egy eseményt az Outlookban, a Google Naptárba.
Nem jelenik meg a neten, sőt el is tűnik az Outlook felületen is egy szinkronizálást követően.
Csak úgy tudok új eseményt felvinni, ha a Google Naptárba böngészőn keresztül lépek be, és rögzítem azt.2.) Gmail - Outlook asztali kliens (Windows 10 Pro rendszeren)
Törlök leveleket az Outlookban, a Gmail fiókból.
A levelek megmaradnak a Gmailben, és elérem őket az Összes levél almenüben a böngészőben.3.) Gmail - Outlook asztali kliens (Windows 10 Pro rendszeren)
Áthelyezek egy komplett (Gmailben címke) "Mappát" az Outlookban, a Gmail fiókból, egy másik fiókomba, ami szintén szinkronizálva van az Outlookban.
A levelek megmaradnak a Gmailben, és elérem őket az Összes levél almenüben a böngészőben.
Csak a Címke tűnik el belőle.Köszi, ha tudtok segítnei.
-
-
morgusz
csendes tag
Sziasztok!
Hogy és hol lehet beállítani azt, hogy egy email mellékleteit, amik között van több azonos nevű is, át lehessen húzni (menteni) egy mappába, ahol már átnevezve jelennek meg. Ez a funkció a munkahelyemen a gépek nagyobb részén működik, de kellene, hogy mindegyiken működjön.
A segítséget előre is köszönöm! -
Sziasztok!
Mac-en használok office365-ös és használnám az outlook-ot is de van egy funkciója ami nem működik.
Szóval 3 accountot használok. Az első az a saját céges. Erre van megvéve a 365.
És van kettő másik. Az egyik egy mezei imap, a másik egy G suit.No mármost ha valakinek küldenék emailt és elkezdem gépelni az illető nevét csak akkor találja meg, hogy ha a 365-ös emailt állítom be mmint, hogy onnan küldje a levelet. A másik kettőnél egyszerűen nincs címjegyzék. Ez azért nagyon fura mert windows alatt ez full jól működött, másrészt a mail alkalmazásban simán működik csak nekem az outlook jobban kézre áll.
Mit kellene állítanom, hogy az összes már használt email cím az összes fiókomban elérhető legyen?
Köszi
-
Vertigo18
addikt
válasz
BigManus #8221 üzenetére
Sajnos csak annyit tudok, hogy egy az enyém, a többi céges. Nem férek hozzá a többihez, nem tudom őket törölni sem, állítgatni sem.
A "beállítások" menüpont alatt a "Levelek" fülön természetesen ki van pipálva, hogy "Üzenetek érkezése" esetén legyen "Boríték ikon a tálcán". Azt gondoltam ez minden fiókra érvényes.
-
Vertigo18
addikt
Sziasztok!
Munkahelyemen Outlookot használunk levelezőrendszernek és olyan problémám van, hogy nem jelzi minden fiókomnál a tálcán az ikonnál, ha levelet kapok. Konkrétan a saját fiókomba amint érkezik egy levél, alul megjelenik a tálcán az ikonban egy zárt boríték, ezzel is jelezvén, hogy új levelem érkezett.
Viszont van még két fiók is (cégesek), amikre ha kapok levelet, azt nem jelzi a tálcán.
Hogyan lehet ezt beállítani, átállítani, hogy mindhárom fiókon jelezze, ha új levelem érkezik?
-
Jarod1
veterán
válasz
angelus8925 #8216 üzenetére
menj a beállításokba, írd be felül értesítések , kapcsold ki a naptár értesítéseseknél a kapcsolót ki állásba.
-
angelus8925
tag
,.., még egy kérdésem lenne: van egy a Microsoft 365 családi csomag által automatikusan létrehozott naptár, amit viszont nem használunk, viszont az meg a sógoromnak küldi az értesítéseket. Mivel nem használjuk, de nem is lehet törölni, ezért csak szimplán törölném a benne lévő korábbi eseményeket, amit meg nem tudok, mert írásvédettnek jelzi, de ugye én vagyok annak is a gazdája.. Szóval vannak bajok
-
angelus8925
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem volna, hogy van 11 db. megosztott naptáram a családommal. (Microsoft 365 családi előfizetésünk van), mindenki használja szépen telefonon (Android), számítógépen (Windows 10- és 11-en modern és hagyományos asztali alkalmazás),
Érthető okokból nem szeretnénk, ha ezek az események riasztást küldjenek, mert nem kell, csak látni akarjuk, hogy ki-mikor mit fog csinálni, bármiféle hangjelzés vagy e-mail-es értesítés nélkül.
Be is állítja az, aki beírja, hogy ne legyen értesítés, és nála nincs is, meg a többieknél sem, de bezzeg nálam, akié az előfizetés és aki létrehozta a naptára(kat), annak viszont ott ficeg és mindenféle random, nem várt helyzetekben képes csörrenni a telefonom, imádom
Tudnátok segíteni, hogy ezt a kis kellemetlenséget meg tudjuk oldani?Előre is köszönjük szépen!
Üdvözlettel,
egy kisapuka, aki megint ringathatja vissza a pici babáját, pontosan a fenti hibajelenség miatt -
1. Kapcsold ki az energiagazdálkodási beállítások figyelembevételét(ott figyel a képeden) és gép restart, majd nézz rá újra.
2. Ha az 1. pontban leírtak nem válnának be, akkor építsd újra az index-t, ahogy Jorus javasolta: [kép]
3. Ha a 2. pont sem segít, akkor indítsd el az Outlook-t csökkentett módban (CTRL-t folyamatosan nyomva tartva indítod az Outlook-t)
[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
-
Első körben próbáld újraépíteni az index adatbázist. Gépház > Keresés > Keresés a Windowsban > Itt testreszabhatók a keresési helyek > Speciális > Index törlése és újraépítése
És persze az Outlook legyen benne az indexelt helyek között, de alapvetően benne szokott lenni, bár a Win 11-et nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
Az érdekes dolog akkor most jön: nincs ilyen elem a hibanaplóban a rendszer alatt, az alkalmazás alatt van néhány, például: adatbázismotor csatlakoztatott egy adatbázist, új példányt indított, leállított egy példányt, stb.
Nem lehet, hogy nem tudja indexelni a bejegyzést az indexelő hiányában?Persze, tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Igen, akkor ez a probléma oka, ha nincsenek indexelt elemek, akkor az Outlookban sem működik a keresés.
Win+R -> eventvwr.msc > Windows-naplók -> Rendszer majd jobb oldalt Keresés, és keress rá a "SearchIndexer" karakterláncra.Nekem egy Windows 10 frissítés nyírta ki a SearchIndexer-t, ilyen bejegyzések voltak a hibanaplóban.
Bár ez nekem nem vált be annak idején, egy ideig nem engedtem a gépre update-eket, majd későbbi Windows frissítés orvosolta a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
Köszönöm válaszod. Leírod kérlek kicsit tételesen, hol tudom ezt megnézni és mit keressek?
Vezérlőpult, indexelési beállításokban nézve: 0 elem indexelve, az indexelés szünetel.
Gondolom ez is a probléma forrása lehet, bár nem tudom hogy lehet újraindítani.[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Hivatalos Outlook 2019, a kereső megadta magát, nem működik. Beírom a küldő nevét egyértelműen, és nincs találat. Jó mappa van kiválasztva, nincs más szűrő alkalmazva.
Eddig működött, a héten már több alkalommal sem, az újraindítás sem segít.
Találkozott valaki hasonlóval?Szerk.: Frissítettem W11-re a hét elején, lehet emiatt?
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Hogyan tudok nyomtatni Outlookban úgy, hogy az előzmény leveleket ne vegye hozzá a nyomtatáshoz, csak és kizárólag az adott levelet?
-
rainman85
csendes tag
válasz
BigManus #8201 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy ezt én már régebben próbáltam, de hiába állítod be, az Office-t valamiért egy programnak veszi, és ha belépsz az Outlookba, aztán a Wordbe, akkor egyből fiókkal használja. Most épp Windows újratelepítés után vagyok, még nincs fent az Office, de majd kipróbálom.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vírus a gépben!
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sonarr és Radarr
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!