Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7301) Baky1987 válasza Jarod1 (#7299) üzenetére


Baky1987
tag

Sikerült megcsinálni!!

Próbálgattam a beállításokat, amiket a neten találgattam és az egyik megoldotta a problémát (erre az exhanges dologra is külön rákerestem és ez vitt előrébb).
Ha esetleg valakinak hasonló gondja lenne --> fiókbeállításoknál bekell állítani a microsoft exchange gyorsítótárat és már működik is.

Köszönöm,
Gergő

(#7302) gekkoXT


gekkoXT
senior tag

Srácok ez az új ikon design ez mi? Ki kérte, hogy változzon meg, és települjön egy frissítéssel?
Vissza lehet állítani valahogy a régit?
Hol lehet megnézni, hogy az office milyen frissítéseket telepített, mikor?

(#7303) zsamiatt válasza gekkoXT (#7302) üzenetére


zsamiatt
őstag

storebol frissült az appod gondolom.
sehogy

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#7304) zsoltzsolt válasza Baky1987 (#7301) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Ezt pontosan hol is? Nem találom :)

(#7305) ityam


ityam
senior tag

Sziasztok!

Nem tud valaki valami egyszerű beállítás Outlookban, hogy ha egyszerű szöveges emailre válaszolok, akkor is automatikusan HTML-be írjam a választ?

Az aláírásom képet tartalmaz, ami be van állítva hogy új és válaszolt levelekhez is berakja. Sajnos viszont ha egyszerű szövegre válaszolok, akkor az aláírást átalakítja egyszerű szövegre és így az eredmény egy formázatlan képtelen aláírás. Pár kattintással persze át tudom alakítani újra HTMLbe meg újra be tudom szúrni az aláírást, de létezik hogy nincs erre egyszerű beállítás az outlookban?

Köszi ha tudtok mondani egyszerű megoldást.

(#7306) mcwizard


mcwizard
tag

Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok, hozzátok, hogy ha én a feladataimon belül létrehoztam egy egyéni oszloprendszert, akkor megoldható-e egy új feladat létrehozásakor, hogy ezek az opciók jöjjenek elő és ne a sablon beállítások.

Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,

(#7307) r6man123


r6man123
senior tag

Sziasztok!
Outlook 365 smpt-n keresztül küld / fogad leveleket a mediacentertől. Valamiért outlook-on belül minden kimenő levél a küldendők között marad és a mediacenteres email fiókba sem szinkronizálódik (nem jelenik meg küldött levêlkênt).

A levelek kimennek és fogadni is tudunk (bár néha órák kellenek hog leszinkronizálja a beérkező leveleket).

A mediacentert kérdeztük, azt mondták náluk minden rendben van.

Mit lehetne tenni?

Köszi!

(#7308) plejik


plejik
addikt

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy az outlook-ba van-e olyan beállítási lehetőség, hogy egy adott mappa tartalmát a nap végén, vagy egy napon belül törölje? Csak az emailt a mappát ne. Köszi! :R

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#7309) kmarci25


kmarci25
veterán

Sziasztok! Nem igazán értem a dolgot... Van egy email címem, @outlook.com végződésű. Feltettem a telefonomra az outlook app-ot (mert amit eddig használtam, az nem kezelte a Levélszemét mappát), amibe felvettem ezt az email címemet. Most az történik, hogyha ezzel az app-pal küldök emailt, akkor feladóként ez az email cím jelenik meg: outlook_b23bf6d113532347@outlook.com És erre nem lehet válaszüzenetet küldeni, mert visszajön kézbesíthetetlenként.
Ha a másik appot használom, akkor normálisan jelenik meg a cím.

Hogyan tudnám rendbe rakni a dolgot?

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#7310) kmarci25 válasza kmarci25 (#7309) üzenetére


kmarci25
veterán

Kiderítettem, hátha később még másnak is hasznos lesz. Szóval korábban beállítottam alias-nak egy másik email címet, és emitt bolondult meg. Nem volt egyszerű eljutni arra az oldalra, ahol ezt meg lehet szüntetni, de végül (google segítségével) sikerült, és töröltem az alias-t. Kellett hozzá még egy fél nap, mire ezt feldolgozta a webes és az android app-os platformon is, de most már gond nélkül működik.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#7311) #54715584


#54715584
törölt tag

Sziasztok,

Az ezen a címen elérhető naptárat beletettem a google calendarba, amit telefonon látok is.
Outlook 2016-ban hogyan tudom ezt hozzáadni, hogy a teljes naptárat lássam, azt is, ami egyéb?
Gmail hozzá van adva a fiókokhoz Outlookban.

[ Szerkesztve ]

(#7312) r6man123 válasza r6man123 (#7307) üzenetére


r6man123
senior tag

Esetleg erre ismer valaki megoldást?

(#7313) tazkir


tazkir
csendes tag

Outllok 2016

Sziasztok,

tudnátok segíteni abban ,hogy hol kell beállítani, hogy egy csatolmányban is keressen egy adatot.
Pl: levélben van egy csatolmány, ami xlsx, vagy pdf. Az xlsx ben vannak azonosítószámok, de nem tudom melyik levél melyik file- ja tartalmazza amit keresek, ezért én a keresőben csak egy azonosítót szeretnék megadni, amire azt a levelet szeretném eredményül kapni amelyiknek a csatolmányában szerepel ez az aonosító szám.~ reméllem érthető :W

ui: régebbi outlook verzióban ez működött, most tettem fel a 2016 - os office-t és az újra indexeléseken már túl vagyok -nem oldotta meg.

Előre is köszöm.

üdv,

[ Szerkesztve ]

(#7314) ityam válasza tazkir (#7313) üzenetére


ityam
senior tag

emlékeim szerint rendesen kéne alapból működnie. Ellenőrizzed azért le az indexelési beállításoknál hogy a kívánt fájltipusoknál biztos az van bejelölve hogy a tartalmat is indexelje ne csak a tulajdonságokat.
[kép]

(#7315) zsamiatt válasza ityam (#7314) üzenetére


zsamiatt
őstag

Jól emlékszel. A mellékletekben is keres.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#7316) rii


rii
nagyúr

sziasztok!

outlook-ban hogy lehet megcsinálni, hogy kértek tőlem egy grafikát, megcsináltam, lett rajta 3 gomb, és hogy aki megkapja az emailt, az kattintani tudjon a grafikán levő gombon.

régebben azt hiszem az ilyet megcsináltam HTML-be, majd outlook-ba templateként betölöttem ...

a mai win10 alatt levő outlookokban hogy lehet ezt megcsinálni?

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#7317) mangahangya


mangahangya
újonc

Sziasztok!

Tudja esetleg valaki annak az okát, hogy az outlookban két fióknál miért jelentkezik az a különbség, hogy pl. egy @hotmail-es e-mailcímnél a címkéknél engedi a színekkel való kategorizálást,viszont egy céges info@XYZ.hu-nál pedig a kategorizálás inaktív, nem is lehet előhozni semmilyen menübeállítás alkalmazásával sem, csak a szűrésnél enged a kategóriák szerint szűrni, de a kategóriák módosítását már nem tudom elérni, illetve az e-mailen való jobb egérgombos gyorsmenüben se jelenik meg a kategorizálás lehetősége...

Esetleg valami beállítási problémán múlik vagy a kiszolgálónak van valamilyen tiltása, ami megakadályozza ezt a lehetőséget?
Illetve ugyanennél a céges e-mailcímnél, ha névjegyeket hozok létre az egyik gépnél, akkor meg lehet azt csinálni, hogy egy másik gépen is láthatóvá váljanak a névjegyek automatikusan, mert jelenleg csak olyan opciót érek el, ami csak az aktuális gépre menti, nem pedig az e-mailcímhez?

Előre is köszönöm a választ! :DD :R

(#7318) tazkir válasza ityam (#7314) üzenetére


tazkir
csendes tag

köszi, be volt pipálva nem tudom mi lehet a gond..

(#7319) need


need
addikt

sziasztok

Van némi gondom a levezéssel..

Office 20016 ban lévő Outlockot használom annak rendje és módja szerint beállítottam
Na most lepróbáltam levelet kapok a gamilos címről viszont ha vissza küldöm az nem megy el oda...
pedig ott van az elküldöttek között..!
Ami a gond volt és mire rá jöttem hogy a digi szolgáltató pop.digikabel.hu használ ezt kijavítottam viszont nagy a gyanúm hogy a smtp nem jól van és ezt nem találom

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#7320) tomtrial


tomtrial
tag

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy Outlook 2016-ban hogy tudom beállítani azt, hogy a leveleket ne a C meghajtón hanem a D meghajtón lévő általam létrehozott Levelek mappába töltse le. Sehol nem találok erre opciót és a C meghajtóm kezd megtelni.

Köszönöm

(#7321) tomtrial válasza tomtrial (#7320) üzenetére


tomtrial
tag

Közben megtaláltam a megoldást, gondoltam hátha segít másnak is:

https://www.youtube.com/watch?v=nti5M5KH5Cw&t=173s

(#7322) ph2012


ph2012
senior tag

Outlookot használok laptopon. Lehet úgy telepíteni az outlookot androidos okostelefonra, hogy a névjegy listát ne szemetelje tele az e-mail címekkel? Én a telefonon csak a telefon névjegyeket szeretném tárolni.

Köszi.

(#7323) Kapanyél válasza ph2012 (#7322) üzenetére


Kapanyél
őstag

Ha nem jön érdemi válasz, akkor próbáld meg a telefonon beállítani, hogy csak a telefonszámmal rendelkező névjegyeket jelenítse meg.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#7324) Monoton


Monoton
tag

Üdv!

Adott egy Windows 10 + Outlook 2013. Utóbbiban történt egy olyan dolog, hogy az Elküldött levelek mappából az elmúlt hét levelezésein kívül eltűnt az összes e-mail.
Kerestük a Törölt elemek és az Archívumok között de oda nem tette. Kolléga szerint amúgy sem történt manuális törlés, csak egyik napról a másikra eltűntek a levelek.
Esetleg tudtok valami megoldást, hogy visszaállítsuk, illetve megtudjuk, hogy pontosan mikor tűntek el (ha valaki más törölte)?

(#7325) Jotengri6


Jotengri6
csendes tag

Sziasztok!

Outlokk 2016-ban szeretném megcsinálni, hogy a kijelölt (de nem megnyitott) levelet gyorsbillentyűvel az asztalra .msg formátumban kimentse.
VBA-ban írnám meg a programot hozzá, saveas metódussal.
Kérdésem, hogy van-e tapasztalatotok ilyennel? Gyorsbillentyűre szabályként ráilleszthetem-e a makrót? Illetve az aktív kijelölést objektumként tudom-e kezelni?

Köszi előre is!

(#7326) zsamiatt válasza Monoton (#7324) üzenetére


zsamiatt
őstag

milyen levelezés?

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#7327) moleculez válasza Kapanyél (#7323) üzenetére


moleculez
veterán

Kb ennyi az érdemi válasz, az outlooknak ezzel semmi tennivalója. A teló névjegyzék appjában kell beállítani a forrást, és kivenni a pipát az Outlook elől. Nekem is 3 cím van, egy kezeli az googlebe syncelt névjegyzéket, van ahol csak mail cím van, a többi fiók nincs bekapcsolva.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#7328) jeni


jeni
félisten

Üdv!

Van valami tuti mentési lehetőség az Outlook 2016 Pro Plus email és szolgáltatói beállítási adatokról?
Ugyan arra a gépre 2x raktam fel a Windows 10 Home-t külön - külön SSD-re és csak az egyiken jó az Outlook. A másikon odáig eljutottam,hogy Levelezőbe már betudok lépni elfogadja,tudok menün belül lépni de továbbra sem tud letölteni és küldeni.

Ez alapján próbáltam bemásolni,és így odáig jutottam,hogy legalább beléphetek a Outlookba de továbbra sem működik a postafiók.

(#7329) Jarod1 válasza need (#7319) üzenetére


Jarod1
addikt

lehet hogy átálítódott a pst file helye, tehát valamiért létrehozott 1 újjat azért nem látszanak a régi levelek.

(#7330) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

Sziasztok!

Problémám: Adott egy Outlook 2007, amibe ha beágyazott képet kap az illető, azaz ügy küldik el hogy benne van a kép a levélben (nem csatolva), akkor csak egy fekete kerettel jelenik meg. Ha rányom jobb klikk másolás, majd beilleszti egy word-be úgy látja, de magában a levélben nem.

Neten olvastam olyanokat hogy piros x van a kép helyen, és arra az a megoldás hogy adatvédelmi központban ki kell szedni a pipát hogy letölthet mindent, itt is ki van szedve, és ugye nem piros X jelenik meg, hanem csak fekete keret a képnél.

5let?

[ Szerkesztve ]

(#7331) Jarod1 válasza B-L-A-C-K (#7330) üzenetére


Jarod1
addikt

WIn update megvolt?

(#7332) atleticofan


atleticofan
tag

Sziasztok,

Adott egy Outlook 2010.

Archiválás után az eredeti PST mérete nem csökkent hanem ugyan akkora maradt mint az archiválás előtt.
Viszont a létrehozott archive PST-nél látni hogy pakolt bele levelet hisz a mérete is változott.

Miért van hogy az eredeti PST mérete nem csökkent az arhiválás után?

Köszi előre is

(#7333) Jarod1 válasza atleticofan (#7332) üzenetére


Jarod1
addikt

mert meghagyta a leveleket a arhiválás után

(#7334) atleticofan válasza Jarod1 (#7333) üzenetére


atleticofan
tag

Az eredeti PST fájlban nincsenek benne az archivált levelek hanem a másik az archivált PST-ben vannak.

(#7335) aclandiae


aclandiae
senior tag

Sziasztok!

Van egy laptop, amin fontos levelezés működik. Mint megtudtam, több mint 11.000 db e-mail és 50GB méretű. Sajnos a felhasználója nem hajlandó semmiféle darabszám csökkentésre, mert elmondása szerint ezekre bármikor szüksége lehet.

A legnagyobb gond, hogy havonta 2-3 alkalommal (elm. szer.) összeomlik. Ilyenkor az Outlook Adat integritás ellenőrzése folyamatban képernyővel indít, ami csaknem 2-2.5 óra hosszan fut. Utána vagy hozzáfér a leveleihez, vagy elölről kezdődik az ellenőrzés.

Szeretném ezt a problémát megoldani.
Az első ötletem, hogy exportálom a leveleit, majd a Dokumentumok mappából is kimásolom az Outlook által létrehozott fájlt.
Utána letörlöm a programot, majd felteszem egy frissítésekkel kibővített változatát. Ebbe pedig csak a Dokumentumokból kimásolt állományt teszem vissza.

Kérdések:

1) Az Outlook 2010-et vissza lehet tenni alaphelyzetbe? Ha igen, hogyan?

2) Segítene a használhatóságon, ha évekre bontott mappákba átpakolnám a leveleket?

3) Jó volna egy programot feltelepíteni, ami minden nap készít egy biztonsági másolatot a levelezésről. Ha baj történik, abból vissza lehet állítani. Erre van javaslat?

4) Van egy megérzésem, miszerint az Outllook által kezelt 50GB-s állomány sérült. Van arra program, ami át tudja nézni, és esetleg javítani - vagy legalább megjelölni és törölni/áthelyezni - a hibás levelet?

Továbbá nyitott vagyok minden ötletre/javaslatra, ami megoldhatná a helyzetet.

(#7336) Jarod1 válasza aclandiae (#7335) üzenetére


Jarod1
addikt

50 Gb pst file ;] , kb a Windows 7 mérete van ekkora...
Ha nem hajlandó arciválni, törölni akkor éljen vele így...

(#7337) zsamiatt válasza aclandiae (#7335) üzenetére


zsamiatt
őstag

Szia, Készíts több pst és mondjuk dátum szerint mentsd át azokba a leveleket. Ugyan így exchange és imap esetén a kiszolgálón már nem fog látszani de az Outlookban ugyan úgy látszódik és indexelhető.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#7338) ityam válasza aclandiae (#7335) üzenetére


ityam
senior tag

az 50GB os PST fix az meg meg van csinálva a felhasználónak?
Az lehet a probléma:
https://www.msoutlook.info/question/increase-pst-file-size-limit

(#7339) Pityke78


Pityke78
őstag

Sziasztok!

Az outlook-ban meg lehet azt oldani, hogy ha a nézetben nem használok olvasóablakot sem alul, sem oldalt, akkor a kapott levélre ha rákkantitok, akkor ne új ablakban jelenjen meg, hanem az eredeti outlook ablakban egy külön fülön jelenjen meg és a megnyitott levelek egymás mellett, külön fülön legyenek?

Köszi

(#7340) bacsis


bacsis
Közösségépítő

Sziasztok!
Léci segítsetek nekem!
Sajnos nem igazán vagyok jártas az Outlook-ban...
A probléma az lenne, hogy egy laptop újra lett telepítve amin volt egy bekonfigurált Outlook, most egy szűz frissen telepített 2007-es verzió van a laptopon. Van egy asztali gép amin van egy bekonfigurált Outlook, na ennek kéne kiolvasni a beállításait, és bezongorázni hogy a laptopon is ugyanez legyen...
Az sem tudom merre induljak el, vagy hogy csináljam... Amikor bejön a frissen telepített Outlook, oda megadtam a felhasználó nevet, email címet jelszót, de nem tud csatlakozni a központi szerverhez vagy tudja a fene hogy hova akar egyáltalán... Gondolom kézzel kéne belőni, de tanácstalan vagyok...
Köszi előre is

(#7341) Jarod1 válasza bacsis (#7340) üzenetére


Jarod1
addikt

Mentsd ki a pst a régi gépről és tedd az ujba,ha leveleket is akarod. Hmm 2007 es outlook, amugy 2019 es évet írunk.

(#7342) zsamiatt válasza Jarod1 (#7341) üzenetére


zsamiatt
őstag

a beállításokat nem viszi át a pst!

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#7343) bacsis válasza Jarod1 (#7341) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

na most találtam egy olyant hogy Fiókbeállítások, ott van több email cím is.. (ehh, szóval egy otlook tud több emailt is kezelni? Mik vannak :)) ) Szóval ott tök jól kiírja az email címeket/beállításokat, de a jalszó csillagozva van.. nem lehetne kiolvasni valahogy ezeket a jelszavakat? és akkor a többi már meg is lenne

(#7344) Jarod1 válasza bacsis (#7343) üzenetére


Jarod1
addikt

de kis lehet

[link]

(#7345) bacsis válasza Jarod1 (#7344) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

hűűű nagyon köszönöm :R

(#7346) mario28


mario28
csendes tag

Sziasztok,

Van egy problémám, amit nem tudok/tudunk megoldani október óta. A levelező szervert biztosítják nekem, a rendszergazda linux koponya és elvileg az ő oldaláról minden ok. Outlookból szeretnék levelezni, vagyis évek óta azt használom/használtam, saját domain névvel. Sokáig pop3-al, de tavaly márciusban átálltunk az activesyncre. A rendszergazda azt javasolta, hogy mindenképpen a jövő az imap, ennek fejlettebb oldala az activesync.
Ment is ez októberig amikor a win7 oprendszer alatt futó outook nem szinkronizált többé, ezzel a hibaüzenettel:

"bejelentkezés az exchange activesync levelezési kiszolgálóra (eas) a kiszolgáló nem található"

A win10 alatt futó outlookot használó felhasználónál továbbra is jó minden, illetve a mobiloknál is működik minden rendesen, sőt a win7 számítógépeknél, ha imapot konfigurálok az outlookban, akkor az is működik.
Nem tudunk rájönni, hogy mi a hiba. Ha valaki tudna segíteni, az nagyon jó volna.

Üdv.
Tamás

(#7347) Jarod1 válasza mario28 (#7346) üzenetére


Jarod1
addikt

Hanyas Outlook van a a Win7 en? Win update lefuttatva?
illetve a víruskereső, tűzfal nem e blokkolja e.

(#7348) mario28 válasza Jarod1 (#7347) üzenetére


mario28
csendes tag

2013 volt, most 2016. Igen minden friss. Nincs vírus.
Win update alatt a windows frissítésekre gondolsz?

[ Szerkesztve ]

(#7349) Jarod1 válasza mario28 (#7348) üzenetére


Jarod1
addikt

igen windows updatere, víruskeresőt vagy tűzfalatt ideiglenes lőjjétek ki, nem e blokkolja valami a syncet.

(#7350) mario28 válasza Jarod1 (#7349) üzenetére


mario28
csendes tag

Mindent kikapcsoltam, de semmi változás. :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.