- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
-
moonman
titán
-
sasa311
veterán
hali!
Újra kellett tennem a vindózt és most az a problematikám az óútlúkkal, hogy a levél mellékleteket nem tudom megnyitni (egyszerűen ki van szürkítve
)
Ezt hogy lehetne orvosolni? Mert mellékletbe küldtem el magamnak az összes eddigi levelem, hogy megmentsem a formázástól
plz
-
rii
nagyúr
Le kell mentemenem egy gépről az összes levelzést.
Valaki tud segíteni? -
rii
nagyúr
Hogy lehet Outlook-ban ''törölt elemek'' mappát létrehozni?
Egy TRASH megjelent (magyar OutLook), de a törölt levél nem kerül bele ..... -
Dufresne
addikt
-
Sil
senior tag
Pl az Eudora, viszont azzal se túl egyszerű, mert a Thunderbird .mbx helyett kiterjesztés nélküli fájlokat használ, úgyhogy némi átnevezgetésre is szükség van. De van Thunderbirdhöz egy TB Autosave nevű kiterjesztés, ami lehetővé teszi egész mappák lementését .eml fájlokba, úgy talán egyszerűbb őket OE-be beimportálni.
-
moonman
titán
-
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Olvasgattam, de hirtelen nemtalálom, hogy hol lehet megtalálni a leveleimet, szal hol tárolja az OE?
-
Cif
csendes tag
-
moonman
titán
-
moonman
titán
-
Cif
csendes tag
Sziasztok!
Thunderbirdből szeretnék leveleket és címjegyzéket importálni OE-be. A levelek mbox formátumban vannak de nincs olyan választási lehetőség, hogy Thunderbird.
Hogy tudnám importálni őket?
Köszi a segítséget! -
tr00p3r
addikt
sztok,
ha kitöröltem egy emailt a ''kukából'' akkor azt már sehogy nem lehet visszahozni??
tr00p3r -
X-COM
nagyúr
itten írnak egy hegesztős workaround-ot
Bővebben: link -
moonman
titán
-
Salieri
csendes tag
Hi all
az volna, hogy amikor kikapcsolom az outlook express-t és a köv gép bekapsnál nem kér az identem jelszót hanem azonnal az enyémbe lép be, kérdés nélkül, hogy lehet azt hogy az ablak becsukásával az ident-ből is kilépjek?lehet ilyet?
thx
-
Dufresne
addikt
Hálás köszönetem.
-
moonman
titán
-
Dufresne
addikt
-
Azazello-
senior tag
-
moonman
titán
egyébként feltűnt, hogy ez egy outlook _express_ topic?
-
Azazello-
senior tag
nah ezeket meg nem probaltam.
csokkentett moddal mit erek el?
-
X-COM
nagyúr
-
moonman
titán
-
Azazello-
senior tag
-
X-COM
nagyúr
-
Azazello-
senior tag
-
X-COM
nagyúr
-
Azazello-
senior tag
nekem meg mindig fennall a problemam, hogy office XP outlookjaban miert tolti le tobbszor is egymas utan ugyan azt a levelet ha azt mondom neki, hogy hagyjon egy masolatot a kiszolgalonal...?
-
X-COM
nagyúr
-
krila
tag
-
X-COM
nagyúr
-
krila
tag
Hi szeretnék segítséget kérni a köv témában.
Adott egy laptop, ami céges környezetben (Exchange/outlook2003), és otthon is(pop3/outlook express) használatban van. A tulajdonos nem hajlandó csak az outlook 2003-at használni, mert mondása szerint, összekeverednek a céges/magán levelei. Most szüksége van a céges archivált cuccaira, hogy szerepeljenek outexpressben is.
Próbáltam exportálni pst-be, de az express nem eszi.
Milyen más megoldás létezhet? -
_Hunter_
őstag
-
moonman
titán
-
_Hunter_
őstag
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Volt egy hdd-m amiről régebben ment a gép. Outlook lementette az összes levelet. Most új hdd van és outlookban nincsenek meg a régi levelek. Gondolom azért mert a régi hdd-n vannak mert a netes postafiókból mindet leszedte. Hogyan lehet megoldani hogy az új hdd-n lévő outlookban is meglegyen? -
vallas
őstag
-
moonman
titán
-
vallas
őstag
Hali!
ez az outlook/expresses téma megy leginkább ezért ide írom a gondom.
úgy döntöttem, hogy a jogtisztaság végett a céges gépemen lecserálemaz eddigi Bat-ot, mert az crackelt volt, pár óra izzadás/netböngészés, hogy hogyan is kell után át is sikerült rakni a leveleket, de azt nem tudtam elérni, hogy ha új levelet írok, vagy válaszolok, akkor az általam akart megszólítás, és a levél végén levő kis szöveg ahová a nevemet, telcsiszámot írom minden levélben megjelenjen.
kb így:
tisztelt:.....
levél
üdvözlettel:
név
titulus
cégnév
a batban, erre volt egy jó kis makrós rész, de az outlook2003-ban nem találok ilyet.
előre is köszi a segítséget. -
Azazello-
senior tag
van egy olyan problemam, hogy microsoft outlookban beallitottam, hogy maradjon egy peldany a kiszolgalonal a lekerdezett uzenetekbol, es ezt meg is teszi, de! minden alkalommal ujra le is tolti a mar egyszer lekerdezett leveleket.
mi lehet a gond? hogyan tudom kikapcsolni, hogy ujra es ujra lekerdezze...?
outlook express nem csinalta ezt...
a kerdes meg mindig adott...
miert tolti le tobbszor is ugyan azokat az uzeneteket?
essss UP!
mert azota sem sikerult megoldaom a problemat...
-
Azazello-
senior tag
hogy elhallgatott mindenki

-
Azazello-
senior tag
van egy olyan problemam, hogy microsoft outlookban beallitottam, hogy maradjon egy peldany a kiszolgalonal a lekerdezett uzenetekbol, es ezt meg is teszi, de! minden alkalommal ujra le is tolti a mar egyszer lekerdezett leveleket.
outlook express nem csinalta ezt...
a kerdes meg mindig adott...
miert tolti le tobbszor is ugyan azokat az uzeneteket? -
tildy
nagyúr
Hogy lehet azt megoldani outlook 2000ben, hogy ne sipákoljon ruleok futtatásakor, hogy nem futott le, meg ne csak randomban fussanak le a ruleok?
Jahm imapos folderről van szó, és utálom állandóan manuálisan megitn lefuttatni az egészet, mert valamit kitöröl (ez van a ruleban, hogy biz. feladó esetén törölje a levelet...) valamit nem?

-
moonman
titán
titkos másolat más néven bcc (nézet->minden fejléc)
csoportosat igazából csak így illik. -
.::cHeKkk::.
tag
Kérdezném az okosokat.
Ha ugye címzettnek beírok 40címet és elküldöm akkor ha azt egy ember megnézi látja h még kiknek ment el a mail.
Na azt h lehet megoldani, hogy ne lássák? -
Azazello-
senior tag
nagyon ugy nez ki, hogy tok feleslegsen uppolgatok..

-
Azazello-
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/e045.gif)
[Szerkesztve] -
Azazello-
senior tag
up?

-
Azazello-
senior tag
sziasztok!
outlook express nem csinalta ezt... -
greenest
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan gondom lenne az outlook express-el hogy amikor jön egy beérkező üzenet és válaszolok rá akkor nem minden esetben teszi be a válaszlevelet az elküldöttek mappá annak ellenére hogy ki van pipál a beállításokon belül ''Az elküldött üzenetek másolatának mentése a ''Elküldött elemek'' mappába''. Ha valaki már találkozott ilyen problémával és tudja a megoldást, megköszönném a segítségét.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
etrea
csendes tag
Nah, iit már olvastam egyszer, de nem volt rá válasz:
winxp pro sp2 alatt outlook express a következőt csinálja: küldés és fogadás után lebontja a kapcsolatot. Ezt akkor is megcsinálja, ha közben például letöltök éppen. Ha valaki már talakozott ilyennel (és itt most nem arra gondolok, hogy vagyam kia pipát, mert ezen már túl vagyok), kérem írjon. -
chicken
senior tag
-
moonman
titán
-
chicken
senior tag
-
moonman
titán
-
chicken
senior tag
Úgy emlékkszem, hogy mondtam neki anno, de ezek szerint nem fogant meg.
Viszont: miután azt mondta, hogy ha megpróbálja újra az eredeti kapott levélből az eredeti attachmentet savelni akkor az említett path + valami LB0VM413.. vagy hasonlót lát. Mondtam neki, hogy akkor keressen rá a sima kereséssel erre a stringre (mi ez különben
)...
És meglett! (furcsamód állítólag a Microsoft mappában) Igenám, csak amikor ''kipróbálta'', hogy hova is menti az OE, akkor még jól rá is nyomott a Save-re.. vagyis rámentette az eredetit, arra, amibe belemódosított ...
MOD: megvan, a mappa neve V2VCV7HOH.. ez nekem új...
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
X-COM
nagyúr
-
chicken
senior tag
Sziasztok.
Probléma: barátnő kap attachmentben valami Word dokumentumot, amit kinyit és egyből elkezd dolgozni benne, majd mentés gombra kattintva elmenti. Innentől a cucc nincs meg.
Ha ezzel újra próbálkozunk, akkor kiderül, hogy a default mappa, amit felajnánl az OE, az az C:\Documents and Settings\adottuser\Local Settings\Temporary Internet Files\Content IE5. Ez a mappa nincs meg. Most így távgyógyításból nem tudtam eldönteni, hogy mi van, úgy tűnik, a Temporary Internet Files mappa tele van minden szeméttel egyébként.. én meg nem használok outlook expresst és fogalmam sincs, mi van ilyenkor.
Segítséget megköszönnnénk. -
Penge Borisz
tag
PLS HLP!!!!
A következő problémával találkoztam:
Rendszerújratelepítés előtt, ahogy azt kell, lementettem az e-mailjeim, egy pst. file-ba, ám mikor vissza akartam tölteni xp telepítés után, az outlook felismerte ugyan a file-t, de importálás, helyett azt válaszolta, hogy ez nem egy személyes mappafile. Próbáltam frissíteni az outlook-ot, vagy lefuttatni a scnpst.exe-t, de semmi. A pst file 1.7 gb szal az adatok benne vannak, csak nem tudom kiszedni belőle.
Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszi!!!!! -
steveetm
őstag
-
AND1
őstag
-
moonman
titán
-
moonman
titán
-
AND1
őstag
Outlook-ban hol kell beállítani h visszaigazolás érkezzen ha megnézi a célszemély a levelemet?
-
Sev!er
aktív tag
Ugyanoda? és mit mentsek le?
-
moonman
titán
Bővebben: link
új rendszeren első indítás után lépj ki és ''ugyanoda'' (új uid lesz) másold vissza a fájlokat.
[Szerkesztve] -
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Újrakaarom telepíeni a windows-t de e leveleket megszeretném hagyni. nem tudom melyik file-t mentsem le ha a format után is az outlook-ot fogom használni. Mit kell lementeni is utána hogy kell beloadolni a levelekt ennyi lenne.Sürgős.Pls Help me!!!
-
Csipi
aktív tag
-
Dexter68
addikt
-
Csipi
aktív tag
Eltüntél Dexter?
Beállítottam a gmail-es auto configgal is, így sem kapom meg a leveleket. 
-
Csipi
aktív tag
-
Dexter68
addikt
-
Csipi
aktív tag
-
amzso
tag
Azt hogy tudom beállítani, hogyha kapok egy mailt, akkor a speaker csipogjon egyet? Tehát nem a hangfalakra szeretném, hanem a PC speakerre!
Kösz előre is!
MOD: Mindezt az O. Expresszből szeretném előhozni
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
-
Dexter68
addikt
-
Csipi
aktív tag
A gmail-t úgy állítottam be ahogyan a help-jében írja.
A Forwardingnál disable van, ez igaz. De a saját gmail-es címemre aktiváljam a forwarding-ot? Ez nem tünik logikusnak. Külömben a FW nem arra jó, hogy egy második e-mail címre küldje el az érkezett levelet a gmail? Ha nem elég érthetö világosabban próbálok majd fogalmazni, azaz többet kell meséljek.
-
Obi-1
őstag
-
DeX
tag
-
steveetm
őstag
-
Obi-1
őstag
-
steveetm
őstag
Hali!
A következő a szitu. Egy outlookban be van állítva x darab mail fiók.
Azt kéne megoldani, hogy ha érkezik egy levél, aminek a címzettje benne van a mail fiókok címei között, akkor válasznál azt a mail fiókot használja automatikusan, ne pedig az alapértelmezettet. Azt csak új levél küldésénél vegye figyelembe.
u.i.:ja hülye vok, sima outlook, bocsi.
Üdv.: steveetm -
X-COM
nagyúr
-
Csipi
aktív tag
Na de még mindig nem világos nekem, hogy miért nem fogadja az Outlook a mailjeimet ?
-
Csipi
aktív tag
-
moonman
titán
-
Csipi
aktív tag
-
moonman
titán
-
Csipi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Beállítottam a gmail-es auto configgal is, így sem kapom meg a leveleket. 
Csak már únom ugyanazt csépelni, és még mindig nix! Az a kis konfigurátor progi csak a gmail-nél van meg? Mert valamit láttam, hogy ''auto'' is csinál nem muszáj manuálisan.

Elegendö lenne jóval kevesebb is. Bár ha szerintük számítjuk, akkor pl. nekem van 2 szerencsétlen e-mail-em képek nélkül és a gmail szerint 1 megám van elhasználva.